Црната Листа На Брокери

На табелата подолу е црната листа на брокери кој се нарекува BinaryOptionsWATCHDOG корисници и измамувачки претставена себеси како BinaryOptionsWATCHDOG.трговија вработени или партнери, иако тие имаат апсолутно никаква врска да BinaryOptionsWATCHDOG.трговија, Доколку сакате да пријавите злоупотреба од страна на истиот брокери, или други, ве молиме да го користите контактирате со нас на support форма.

Останете алармирање. Еве како да се избегне неговите измами:

Црната Листа На БрокериЦрната Листа На Брокер

 

1ТИ – БинарниТилт, Мошне Опасни!!!

бинарни-tilt-1

Соработници & трговците се Држат Настрана!!! , Не сте’т добиете вашите пари! Тие ќе казна изговор зошто да не плаќаат вас!!!

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

 

 

2тиОДИptoions “Ние не се бричат, соработници” – Ќе го отсекува секој (Соработници,Трговци …)!!!

Ние-Не-бричење-соработници-goptions

go_shave_affiliates

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

 

 

 

3ти ДобивкаОпција, Разговарав со многу трговци, само 12% Беа во можност да ги повлечат своите пари

1

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

4ти- Империја Опција

empireoptionlogo

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука


испита

Ние се примени неколку претставки за ИЗМАМА Брокери

Ние препорачуваме да се избегне тргување со овие брокери до нашиот тим ќе заврши истрагата.

Листа : под истрага

Ubinary – https://www.ubinary.com

BuzzTrade – http://www.buzztrade.com


 

 

*Ако знаете за секоја измама, ве молиме не’т двоумете се да ме контактирате на ContactUS Форма.

Веројатно сте во потрага за доверливи брокери, Ве молиме Кликнете Тука и Прочитајте ги сите ревизии на нашите доверливи брокери.