Binabot2 Rishikimi, A është kjo një Scam?

 

Përhershme e di që të gjithë është jashtë për të bërë një dollar të shpejtë. Kjo thirrje pashuar për të bërë më shumë para është ajo që drejton shumë të bien për mashtrimet e tyre. Ata e dinë se të gjithë duhet është që të dalë me një koncept premtuese që premton të kthimit të lartë mbi investimet brenda një periudhe të shkurtër kohe. Ata do të shkojnë përpara dhe të ju them se kjo është një sekret i ri i zbuluar dhe për të qenë pjesë e saj ju do të kërkohet për të pjesë me disa të holla. Kjo sigurisht ndodh pasi ata kanë arritur të bindin ju me anë të disa software fals se produkti i tyre në fakt punon.

binabot

Nuk ka asgjë të keqe me të dashur për të bërë atë dollar shtesë. Ajo gjithmonë vjen në dispozicion në ato ditët me shi. Megjithatë, është e rëndësishme për të marrë në konsideratë vlerësimin e çdo skemë që premton botën pa thyer një përvojë të madhe. Deri sa nuk kemi identifikuar të përhershme nga marrëveshje e vërtetë? Ajo merr një shumë përvojë dhe një sy i mprehtë për të të jetë në gjendje për të vënë në dukje scam nga legit. Nuk janë zakonisht shumë shenja llafazan se ai duhet të jetë në gjendje për të vë në dukje të përhershme nga marrëveshje e vërtetë. T'i shikoni disa shembuj se si për të të treguar dallimin. Sot ne të shqyrtojë Binabot 2.

Çfarë s `Binabot2?

E pra para se të vazhdojmë, është e rëndësishme të theksohet se Binabot, Binabot 2 dhe Binadroid 2 janë në asnjë mënyrë të lidhur me Binadroid. Softwares përkasin dy kompani të ndryshme që kanë të menaxhimit të ndryshme. Është e lehtë për të marrë hutuar si emrat janë disi të ngjashme. Tani që kjo është nga rruga, Binabot 2 është një aplikim i projektuar për të tregtuar në opsione binare. Ndryshe nga shumica e software binar tregtare, Binabot 2 pretendon se ajo është në fakt një kërkesë që ka qenë engineered me saktësi fundit për saktësi maksimale. Në fakt, pretendohet një unrivaled 98% saktësia precision. mirë, nëse numrat janë asgjë për të shkuar nga, kjo shifër është vendosur të tërheqë shumë vëmendje. Kush nuk do të duan të tregtisë me këtë lloj siguri? Por, para se të dal nga tema në nëse këto shifra janë në të vërtetë i arritshëm, le të çmitizojmë Binabot 2. Projektuar nga Troy Everett, Binabot 2 pretendon për të zvogëluar rreziqet dhe për të rritur shpërblimet. Kjo sipas Trojës është për shkak të faktit se ata arritën të goditur kodet binar mundësitë tregtare të fshehta. Kjo me sa duket duhet të jashtëzakonshme të sjellë poshtë rrezikun e humbjes se duke rritur shpërblimet.

10-2

Pra, si e bën Binabot 2 punë?

Binabot 2, i cili shkon në një platformë Android është thënë të jetë në dispozicion në qindra e mijëra telefonave të mençur që të kandidojë në Sistemit Operativ Android. Ajo pretendon të jetë në gjendje të parashikojnë ndryshimet në treg për shkak të faktit se forcat e tregut janë të përcaktuara me model Customer sjelljes. Ai pastaj me sa duket e përdor këtë informacion për të llogaritur rezultatet e mundshme të bazuara në performancën e kaluar dhe rreziqeve të llogaritura.

A është kjo Legit?

mirë, flamuri i parë i kuq ishte kur versioni i përmirësuar i Binabot, Binabot 2 ishte nisur, Troy Everett, pronari i aplikimit doli të jetë një person i ndryshëm nga Trojës fillestar i cili filloi versionin e parë të aplikimit. Panevojshme të thuhet se troy shpejt vazhdoi ta konfirmoj që personi shfaqeshin në lansimin e aplikacionit të parë ishte një aktor i paguar. Unë nuk e di për ju, por unë gjej këtë dyshimtë. Pse ju do të paguani një aktor për të qëndruar në për ju? Përveç nëse sigurisht, ka diçka të dyshimtë në lidhje me kompaninë. Çfarë s `më shumë, Ky aplikacion ka huazuar shumë nga konkurrenti i saj i suksesshëm Binadroid. Çdo gjë nga ndërfaqes për hartimin britmat Binadroid.

Faktori Vlerësimi i rrezikut i kësaj kërkese të mbetet e pakonfirmuar. Kjo do të thotë se nuk ka pasur asnjë rast të vetëm për të provuar se sistemi është i aftë për të dalluar mes një rrezik të lartë dhe një opsion tregtare rrezik të ulët. Nuk ka asnjë provë për të provuar se Binabot 2 është në të vërtetë duke e bërë fitime. E gjithë kjo të nënshkruajë për këtë shërbim janë në thelb të bërë kështu me shpresë se kërkesa do të punojnë si reklamohen.

 

Dëshmi

Në kundërshtim me shumë scam binar faqet tregtare, webpage binabot2 nuk është i përmbytur me reklamat rreme dhe Widgets që ju ri-të drejtpërdrejtë për nënshkrimin për shërbimet e tyre. megjithatë, një hetim të shpejtë përmes neto dhe ju do të jetë i habitur në numrin e komente negative nga njerëz të cilët pretendojnë se kanë nënshkruar për shërbimet e tyre vetëm për të humbur paratë e tyre. Ka edhe një shumë të kërkesave në vështirësi në tërheqjen e fondeve. Për një kompani që pretendon për të kryer aq mirë, Numri i komente negative nga individët në platforma të ndryshme është mendje boggling.

është Binabot 2 bën prerje të saj

edhe pse Binabot 2 është shpallur rëndë si një shërbim falas, kjo është larg nga e vërteta. Pronarët e kësaj kompanie të përshtatshme të refuzojë të ju them upfront se sapo ju të regjistroheni për shërbimet e tyre, ju do të detyrohet të depozitojë të paktën USD 250 të jetë në gjendje të tregtisë. Kapur është se ju bëni atë depozitë fillestare të një ndërmjetësi të paregjistruar. Troy dhe ekipi i tij pastaj të bëjë paratë e tyre nga komisionet Filialin nga depozita ju bëni. Kjo do të thotë se për çdo depozitë bërë, dikush në atë kompani fiton një komision. Ata pastaj do të kujdesen më pak në qoftë se ju bëni ndonjë para nga zbatimi i tyre. Kjo është një skemë që është përdorur disa herë para se të gaboj njerëzit e parave të tyre të fituara. Pjesë e trishtuar është se që nga koha që shumica e njerëzve e kuptojnë se çfarë po ndodh, ata mund t `të vërtetë pretendojnë paratë e tyre prapa.

 

përfundim

Ka shumë kompani atje që pretendojnë se mund të kthehet investimeve në një pasuri brenda natës. Binabot 2 ka të gjitha shenjat e llafazan e një kompanie scam. Është e rëndësishme të kuptojnë rreziqet që vijnë me investime të tilla para se të hedhur në bord. Është e domosdoshme për të kryer një hulumtim intensiv në një kompani para se të zgjedhin për të investuar me ta. Gjithmonë punojnë me kompanitë me një histori të provuar për të minimizuar rrezikun e humbjes së investimeve.

4 Comments

  1. blog Sweet! Kam gjetur atë, ndërsa në kërkim në Yahoo News.
    A keni ndonjë këshilla se si për të marrë të listuara në Yahoo News?
    Unë kam qenë duke u përpjekur për një kohë, por unë kurrë nuk duket për të marrë atje!
    Faleminderit

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*