EZinvest Rishikimi

EZinvest Rishikimi

EZINVEST ofertë tregtare për të dyja individin dhe institucionet me një të lehtë për t'u përdorur platforma të plotë që mund të menaxhohen në internet dhe tregtare pa pasur probleme. EZinvests ofruar klientëve të saj llogari të ndryshme përhapjen fikse dhe një llogari ECN. EZinvest është i bazuar në Qipro dhe është një ndërmjetësi CFD. Kjo është një markë emrin e Shërbimit WGM Ltd një kompani që është e specializuar në shërbimet financiare. Kompania është e rregulluar nga Komisioni Shkëmbim i Letrave me Vlerë Cypres (CySEC).

llogaritë

Në EZinvest ka 4 llojet e llogarive dhe ata kanë kërkesa të ndryshme depozita minimale. Llogaritë janë Classic, standard, Premium dhe ECN. Depozitat minimale e nevojshme për çdo llogari është $200, $2500, $20000, dhe $2500 përkatësisht. Ata të gjithë kanë të njëjtat përfitime të cilat janë:

analizon Daily shqyrtim në mëngjes, menaxher llogari dedikuar, SMS Lajme dhe sinjalet, Analiza premium përditshme dhe mbështetje premium konsumatorëve. Të gjitha llogaritë janë fiksuar përhapet me përjashtim të llogarisë ECN e cila ka një përhapje të ndryshueshme dhe sa më të ulët si 0.4.

Para se të hapni një llogari të vërtetë EZinvest dhe tuaj jeni një rishtar ka një llogari praktikë ku ju mund të testuar aftësitë tuaja pa ndonjë rreziqe. Ndërsa ju jeni praktikues ju gjithashtu mund të përfitojnë nga të gjitha burimet e edukuar që EZINVEST ofertë pa pagesë.

Me EZINVEST ju jeni në gjendje të tregtisë në CFDs nëse jeni të lodhur me tregtare në Forex. Nëse jeni të ri për CFD Trading atëherë EZINVEST ka mjete dhe instrumente të tjera financiare të përdorura për tregtim në tregjet financiare. Ju do qasje në mbi 100 CFDs që ju mund të zgjidhni dhe ju mund të gëzojnë lirinë e tregtisë në instrumentet tuaja të zgjedhur financiare pa pasur nevojë të vet indekset themelore që do të thotë kosto më të ulëta tregtare për ju.

Përdorimi EZINVESTallows ju për të tregtare CFDs aksioneve në shkëmbimet nga e gjithë bota me zgjidhje të drejtë vetëm për çdo tregtar.

arsim

Në EZinvest ata të drejtuar një eCourse gjithëpërfshirës që është projektuar nga disa prej tregtarëve kryesorë dhe ekspertët Forex për të hartuar një sistem të mësuarit që është e lehtë për të ndjekur. Me eCourse, ai do të mbulojë tema si

 • bazat e forex trading
 • psikologjia Tregtisë
 • Hulumtime dhe planifikimi
 • analizat e tregut
 • Zgjidhje dhe Strategjitë

ECourse është dorëzuar në formate të ndryshme të tilla si

 • Webinars
 • Tutorials Video
 • eBooks
 • Këshilla Trading dhe mjetet
 • Një bibliotekë të plotë të burimeve me lajme, të dhëna statistikore, sekretet brendshëm dhe informacione të tjera të dobishme të jetë në gjendje të tregtisë me besim.

pagesë

Lloji i pagesave që janë pranuar kartat e kreditit dhe debiti dhe ata pranojnë të gjitha markat e mëdha të tilla si Master, maestro, dhe Visa. Ata gjithashtu do të pranojë transfertat bankare dhe pagesat e-portofolin si Skrill dhe Neteller.

Promovimet

EZinvets kanë promovimin dhe këto ndryshojnë, por ato janë në përgjithësi bonus Faqet. Disa nga promovime që ata kanë bërë në të kaluarën janë $30,00 regjistroheni bonus të cilat klienti mund të tërheqë pas një depozitë dhe ka arritur një volum tregtar prej 2 shumë.

Ato gjithashtu ofrojnë një bonus prej 40% për depozitat mbi $500 deri në $4000 në llogaritë tregtare. Ata gjithashtu kanë një program mik referimi e cila do të paguajë aq i lartë sa $400,00 varur nga shuma e depozitës fillestare të tregtarit referuar.

Këto janë disa nga shembujt e shpërblimet që janë ofruar dhe mund të jenë të ndryshme në varësi të EZinvest.

Platformat Trading

EZinvest përdor tre platforma të cilat ata përdorin të cilat janë MetaTrader4, SIRIX Web Trader dhe app saj EZinvest Mobile Trader.

Metatrader 4 ofron një veçori të gjitha mjetet e nevojshme tregtare me 50 ndërtuar në treguesit teknik dhe një paketë të avancuar charting. Ka një gamë të gjerë të ekspertëve Këshilltarët dhe tregtarët janë në gjendje për të shkarkuar EAS krijuar tashmë ose e tyre dhe pastaj le të programit të marrë përsipër. Metatrader 4 është e pajisur edhe me MT4 ECN teknologji Ura e cila i lejon përdoruesit për të hyrë në ndërbankar tregun FX për llogari ECN.

EZinvest Web Trader është e thjeshtë, por të përgjegjshëm, të fuqishme web platforma e bazuar dhe i lejon tregtarët për të parë dhe kopje tregtarët veprime të tjera. Ajo ka shtuar avantazhin e të qënit në gjendje për të sinkronizuar atë në MT4 shkarkohen.

App celular është kompatibil me iPhone dhe Android dhe ofron të gjitha mjetet që nevojat tregtar dhe është shumë funksionale.

Program EZINVEST Partneritet

Ata kanë një program gjithëpërfshirës përkatësia dhe kjo është përshtatur për të përshtaten fillestar, si dhe bashkëpunëtorët e kalitur profesionale. Avantazhet e partneritetit me EZINVEST është që ju të merrni qasje në

 • mbështetje shumë gjuhë në platforma shoferët tregtare.
 • Mbështetja Backup për web marketing,
 • mbajtjes klientit dhe mbështetje të shitjes me strukturat fleksibile të komisionit dhe rritjen më të lartë.
 • mjete interaktive të marketingut dhe strategjive si të rritet biznesin tuaj,
 • gjenerimin e trafikut dhe për të gjetur më shumë të çon.
 • Ju do të merrni të personalizuar dhe të përkushtuar për mbështetjen dhe të shërbimit.

Siguria e Fondeve

EZINVEST kanë vënë në mjetet e shumta të menaxhimit të rrezikut për të siguruar që tregtari mund të ketë paqe e mendjes, kur është fjala për fondet e tyre dhe të dhënat personale.

Kompania ka menaxhim adekuat te riskut në vend për të siguruar se nuk do të jetë gjithmonë fonde të mjaftueshme dhe pasuri në vend për t'iu kundërvënë çdo krizë emergjente dhe financiare.

Llogaria e fondeve të klientit është i ndarë nga llogaritë e korporatës për të eliminuar mundësinë që fondet mund të keqpërdoret ose të përdoret me fondet operative.

EZINVEST në përputhje me rregullat dhe rregullator rregullimi organet e cila është një politikë globale në rregulloret e pastrimit të parave. Kjo është arsyeja pse klientët janë të nevojshme për të prodhuar dokumentacionin e nevojshëm, kur tregtimit fillimi me EZINVEST.

Nuk ka asnjë financim 3 parti pranuar në të gjitha dhe fondet janë pranuar vetëm direkt nga klientët jashtë dhe kjo është në përputhje me rregullat strikte të pastrimit të parave.

përfundim

EZINVEST ka filluar në 2008 dhe ajo i ka të gjitha mjetet në dispozicion për ju që të gëzojnë trillime dhe përvoja tregtare. Ajo është e rregulluar mirë dhe ka sistemeve të shëndosha të sigurisë në vend për të siguruar që ju tregtari nuk është komprometuar në asnjë mënyrë qoftë ajo të jetë financiarisht ose humbjen e të dhënave personale.

Me praninë e saj globale dhe platformave të shkëlqyera tregtare me mbështetjen dhe back up një tregtar ka nevojë EZinvest është një ndërmjetësi të mirë për të përdorur.

 


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*