FXGiants 2017

FXGiants 2017 rishikim

FXGiants, rregullohet me FCA në Mbretërinë e Bashkuar, është një broker britanik Forex ofruar dy me pakicë Forex tregtare në më shumë se 80 palë të monedhës, si dhe tregtare në një gamë të indekseve, Commodities, CFDs, Ardhmes dhe aksionet individuale. FXGiants janë themeluar vetëm në U.K. në 2015, por ata kanë qenë rreth e rrotull për më shumë në Australi dhe kompania prapa organizatës është një veteran i mirë-krijuar e industrisë Forex broker.

 

llogaritë

FXGiants vërtetë ofron një gamë të kuptimplotë të gjerë të llojeve të llogarive: është e mundur për të hapur ose një krijues tregu apo asnjë llogari të bëjnë lloj tavolinë, bazuar në të dyja komisionit vetëm ose komisionet e përhapur tipit, dhe në lidhje me përhapet Ata mund të jetë fikse ose lundruese.

Katër llojet e llogarisë janë ofruar për të akomoduar këto zgjedhje.

Një llogari mikro mund të hapen me një depozitë minimale prej $100 me ose përhapet fikse ose të ndryshueshme. Pikë referimi EUR / USD përhapur është 2.2 fikse dhe një minimum prej 1.1 lundrues. levave maksimale dhënë është 500 te 1 dhe llogaria mund të hapet në një gamë të gjerë të monedhave bazë.

Një llogari premium mund të hapen me një depozitë minimale prej $2,500 me ose përhapet fikse ose të ndryshueshme. Pikë referimi EUR / USD përhapur është 1.2 një minimum prej 0.7 lundrues. levave maksimale dhënë është 500 te 1 dhe llogaria mund të hapet në monedhat bazë të USD, EUR ose JPY.

Një llogari "0 Përhapjen fikse" mund të hapen me një depozitë minimale prej $500. levave maksimale dhënë është deri në 200 te 1 dhe llogaria mund të hapet në një gamë të gjerë të monedhave bazë. Një komision minimum prej $18 për shumë është akuzuar, që është e barabartë me një përhapjes efektive rreth 1.8 pips në benchmark EUR / USD palë të monedhës.

Një llogari "STP / ECN No Komisioni" mund të hapen me një depozitë minimale prej $100 me ose përhapet fikse ose të ndryshueshme. Pikë referimi EUR / USD përhapur është 2.2 fikse dhe një minimum prej 1.1 lundrues. levave maksimale dhënë është 500 te 1 dhe llogaria mund të hapet në një gamë të gjerë të monedhave bazë.

Përhapet janë mjaft konkurrues për të madhësive të cituara llogarisë minimale.

Një llogari demo është në dispozicion, siç është tipike me brokerat Forex gati të gjitha spot.

Llogaritë islame dhe menaxhuar llogaritë janë ofruar gjithashtu.

Një gamë e gjerë e palë të monedhës Forex, Tregues, Commodities, CFDs, Ardhmes dhe aksionet individuale mund të tregtohen me FXGiants.

Features

Trading mund të bëhet 24/5 përmes Metatrader 4 (në dispozicion me Mac, Windows, tabletë ose smartphone) ose Menaxher Personal Multi-Llogaria (Fnaan) (jo në dispozicion në pajisje të lëvizshme) platformat.

Platformat tregtar e ofruara janë të njohur dhe jashtëzakonisht popullor, të lehtë për ta përdorur Metatrader 4, dhe një Menaxher Personal Multi-Llogaria (Fnaan). Platforma PMAM lejon menaxhimin e llogarive të shumëfishta dhe krijimin e fondeve të shumta, dhe ka për qëllim menaxherit gjysmë-profesional të parave menaxhimin e aseteve në emër të klientëve.

arsim

FXGiants qartë të fokusohet në dhënien e një gamë të gjerë të pasurive tregtueshëm me ekzekutimin e shpejtë dhe të lehtë për ta përdorur platforma dhe jo frills se disa ndërmjetësit më pak substanciale preferojnë për të udhëhequr me. Si i tillë, përmbajtja e tyre arsimore është i kufizuar në një fjalor Forex dhe tituj për njoftime kyçe lajmeve ekonomike dhe Forex-lidhur. Fjalori është i dobishëm, por një e kufizuar pak.

Bonuset dhe Reklama

Në kohën e shkrimit, Të gjithë klientët e rinj kanë të drejtë për një $35 shpërblim, i cili nuk ka edhe të kërkojë një depozitë! Kjo do të thotë që çdo person të drejtë thjesht mund të regjistroheni dhe të fillojnë tregtare me $35.

Nuk ka promovime të tjera aktuale, vërtetë për reputacionin FXGIants 'si një ndërmjetës duke shmangur gimmicks.

Depozitat / Tërheqjet

Depozitimin e fondeve në një llogari FXGiants është një proces i lehtë dhe të sigurt. Financimi mund të bëhet duke përdorur një gamë të kartave të kreditit dhe debitit, si dhe me tela bankare, Neteller, FasaPay, Skrill, China Union, UnionPay dhe DotPay. Tërheqjet mund të bëhet përmes pikërisht të njëjtat metoda të.

metoda të ndryshme janë subjekt i tarifave dhe kushteve të ndryshme. Tarifa më e madhe të jetë e mundur tërheqja që mund të lindë është e mbuluar në $30.

Shumica e niveleve maksimale të transaksionit janë mbuluar në rreth $5,000.

Mbështetja e klientit

Mbështetja e klientit është i bazuar në Londër, Mbretëria e Bashkuar, dhe është në dispozicion në gjuhën angleze. Tregtarët mund të kontaktoni përfaqësuesin FXGiants me telefon gjatë orëve të punës duke folur një gamë të gjerë të gjuhëve të tjera, duke përfshirë edhe kineze, Spanjisht, rusisht, korean, italian, indonezian, hungarez, malajas, Polonisht dhe portugalisht.

Klientët mund të përdorin email çdo kohë të ditës. Chat është gjithashtu në dispozicion si një kanal komunikimi.

Siguria e Fondeve

FXGiants holla vend të klientit në llogari të ndara me bankat e nivelit të lartë. Përveç kësaj, si FXGiants janë të rregulluara nga FCA, depozituesit janë të siguruar nga qeveria britanike deri depozitave që arrin në GBP 75,00.

përfundim

FXGiants duket për të siguruar një të mirë, të mirë-rregulluar, jo-pakuptimta dhe oferta të sigurt për këdo që dëshiron të tregtisë jo vetëm një gamë shumë të gjerë të palë të monedhës Forex, por edhe të larmishëm instrumente nëpër të gjitha klasat e aseteve.


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*