GOptions.com - A Scam Online!

go_shave_affiliates

GOptions.com është një website binare tregtare e cila mburret rreth tyre tregtare binar Sistemi Software për të cilat tregtarët mund të ekzekutojë tregtinë e tyre për të cilat ata pretendojnë një kthimit jashtëzakonisht të larta.

Kjo faqe erdhi në ekzistencë në vitin 2009 dhe pretendon që do të jepet nga Forex në internet 2012. qasja e parë faqen e tyre pretendon fitime lidhje të shpejtë, tërheqje të shpejtë dhe mbështetje e madhe, por janë këto premtime vërtetë? A mund të mbështetet në ta dhe është ky optiont mirë në dispozicion për të zgjedhin në sistemin e tregtimit?

1-2

Çfarë është Goption dhe si funksionon?

GOptions ka një faqe interneti shumë efikas të punës dhe ofron një përvojë të qetë për përdoruesit e rinj të cilët Kyçu. Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë shkarkime si ky software është i web-based dhe mund të arrihen nga çdo kompjuter me lidhje interneti.

GOption lejon një version të automatizuar të tregtimit përmes opsion binar përmes Indeksit Signal i cili është një vend të tregut për ofruesit Binary sinjal. Përdoruesi duhet të financojnë llogaritë e tij / saj Goptions për të hyrë në Indeksin e sinjalit të ofruesve sinjal dhe histori të tyre publik në ekran në mënyrë që ata mund të paguani një tarifë mujore për mbështetjen e tyre. Pasi tregtar zgjedh ofruesin e tij të sinjalit, të gjitha tregton janë kryer prej tij dhe automatikisht shfaqet dhe kopjohen në llogarinë e tregtarëve.

GOption përdor kjo është platforma SpotOption e cila është përdorur për t'iu përgjigjur më shumë se një lloj i tregtarit. Ky përdorues i ri mund të përdorni këtë opsion për të kryer tregtinë e tij me mbështetjen e ofruesit të tij sinjal ndërsa një tregtar përvojë mund të zgjedhë për karakteristikat më të gjera. Dikush mund të fillojë me financimin llogarinë e tyre me sa më pak 200$ por shpërblimet dhe fitimi janë të kufizuara për shkak të llojeve të ndryshme të llogarive me objekte të ndryshme.

Goptions gjithashtu ofrojnë 5 lloje të ndryshme të llogarive tregtare dhe llogari VIP ka nevojë për një depozitë fond të 10000$ në llogarinë Platinum cila është shumë e lartë për çdo tregtar për të investuar në një biznes online pa asnjë garanci.

1-1

Karakteristikat e Goptions:-

Ashtu si çdo sistem binar tregtare që ankesat audiencën, kjo është një domosdoshmëri që ata kanë një tipar tërheqës për të bërë përshtypje përdoruesit e tyre dhe të bindë ata për të investuar në biznesin e tyre. Ka disa karakteristika të vërtetë tërheqës e GOptions që janë shumë tërheqëse për të qenë e vërtetë:-

Fastest Tërheqja Përpunimi:- Klienti duhet të sigurojë identifikimin e nevojshëm për të tërhequr fitimet e tyre dhe kjo faqe pretendon të ketë një përpunimin më të shpejtë tërheqjen.

Bonuset GOption:- Site pretendon të ofrojë shpërblim në lloje të ndryshme të llogarive dhe shkon nga 25% te 100%. Të tërheqë bonus që ju duhet për të rritur volumin tuaj tregtare për 40 kohët e atij bonus i cili është shumë i lartë të jetë e vërtetë.

GOption Extras:- Mundësia e Autotrading dhe të kuptuarit mes Indeksi Signal janë tërheqës, por dyshimet dhe komente në lidhje me këtë opsion kishte bërë njerëzit të dyshojnë në lidhje me atë që ata nuk e vlerësojmë atë shumë.

Shërbimi ndaj klientit efikase:- Sa më shpejt që ju të regjistroheni në faqen e internetit ka një dritare Live Chat cili nxjerr të ju pyes se si ata mund të ju ndihmojë që është me të vërtetë e dobishme. SpotOption gjithashtu e bën të lehtë për tregtarët të reja dhe një përvojë të marrin në konsideratë atë.

Numri i aseteve dhe skadimit: Ata pretendojnë të ofrojnë 200 Asetet por ne nuk mund të gjeni asnjë. Asetet maksimale cilat janë në dukje dhe në ekran janë një total prej 63 Asetet në vend. Skadimit të kësaj varet nga 60 sekonda në javë, por duke përdorur një Pro tregtar mund të ndryshojë kohën e skadimit përputhje me rrethanat.

Disavantazhet e GOptions

Mënyra më e mirë për të di asgjë në lidhje me sistemin e sapo nisur binar tregtare apo një e krijuar nga vite është për të kërkuar për kritikat nga google të jenë të sigurt në qoftë se ajo është e sigurtë dhe të sigurt.

GOptions.co është një vend që e bën shumë pretendime të rreme si ka shumë komente personale për njerëzit që kanë përfundoi duke humbur paratë e tyre për tregtarët e tyre.

Unë kam qenë i interesuar në këtë vend si kam kërkuar atë komente si ajo dukej shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Një person mund të lehtë të përdorin është e sens të përbashkët si një shkon me atë të faqes dhe të shohim për veten e tyre se çfarë ata janë duke pretenduar dhe sa e vërtetë është. Lejon të analizoj këto pretendime për të gjetur se çfarë shtrihet nën dhe sa të vërteta janë fjalët e tyre:-

 

Kerkese #1:- Tërheqja më e shpejtë
Ata pretendojnë të ofrojnë tërheqje më të shpejtë, por sapo ju të krijuar llogarinë tuaj, ata kërkojmë nga ju për të kërkuar tërheqjen tuaj mes hëna deri të premten, 8 jam në 6 pm cila është lloj i rastësishëm dhe nuk mund të kërkojë një tërheqje të dielën duke shtuar për në dyshimet tuaja.

Kerkese #2:- Bonuset

Shuma e rritjes së bonusit të lidhura me llojin e llogarisë bëjnë të dyshimtë si ajo tregon se ata duan përdoruesit të investojnë më shumë për të marrë të kthimit të lartë së bashku me shpërblimet të cilat veprojnë si një karrem për përdoruesit për të nënshkruar-up dhe të investojnë.

Kerkese #3:- agjentët pasigurta

Ne-mos-Shave-affiliates-goptions

Ka shumë të ankohet kundër ndërmjetësit të cilët nuk paguajnë affiliates të tregtarëve të tyre. Ne mund të shihni edhe shumë tregtarë të shprehur shqetësimin e tyre në lidhje me tërheqjen si ata luftojnë për të tërhequr shumat e tyre dhe nuk kanë asnjë mbështetje nga Shërbimi ndaj Klientit.

go_shave_affiliates

Vendimi i formës së prerë kundër GOptions:-

Pas vlerësimit me kujdes vendin dhe shqyrtimet e GOption, Unë nuk do të ndjehen se ky sistem është e vërtetë që është e kërkesave dhe duhet të përdoret me kujdes. Fakti që ata të kenë një mbështetje të jetojnë të shërbimit të konsumatorëve të cilat në fakt nuk i përgjigjet kur ju jeni të gatshëm për të tërhequr e bën atë një scam më i madh dhe mashtruese. Gjithashtu, ne mund të gjeni shumë komente negative në internet. Ne nuk kemi asnjë dëshmi kundër këtij sistemi që ai gjeneron fitime ata premtojnë në faqen e tyre ende kolona shqyrtim dhe forume të zbulojë se si kjo kompani kishte arritur në cheating ato me paratë e tyre dhe se si ata ishin të zhgënjyer në fund të fundit. Ne do të ju rekomandojmë që të shikoni për një sistem tjetër që ka provuar tashmë të jetë i besueshëm në krahasim me GOptions kështu tregtarët kini kujdes, Ky është një mashtrim dhe nuk ju kërkimit mirë para se të investuar në ndonjë sistem tregtare.

 

 

7 Comments

  1. Është askoption një bashkë scam. Unë kam investuar pa mend $15,000 me ta dhe unë nuk mund të merrni ato për të më dërguar investimet e mia?

  2. A mund të më lejoni të di Options moti Magnum është një kompani e besuar binar ose një scam? I investuar £ 76,000 me ta dhe nuk ka praktikë është e korruptuar dhe unë jam në gjendje për të marrë ndonjë prej fondeve të mia jashtë prej tyre. Ata kanë shkatërruar me të vërtetë një shumë. penal. Unë dua të di mendimin tuaj për këtë kompani.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*