më i lartë 5 Brokers binare

Nëse ju jeni veteran apo të reja të Opsionet binare / Forex Trading atëherë ju duhet të jetë jashtëzakonisht i paralajmëroi sidomos kur është fjala për zgjedhjen ndërmjetësi të drejtë. Sigurohuni që ju të regjistroheni me ndërmjetësi plotësisht të rregulluara ose të vërtetuar para se të përdorni ndonjë strategji tregtare. në BinaryOptionsWatchDog.trade, ju mund të merrni komente të sakta në lidhje me agjentët e autorizuar së bashku me drejtime të lehtë për të shmangur ndonjë website mundshëm scam dhe një listë paralajmërim përbërë nga detajet e ndërmjetësit të dyshimtë


usa_canadaTop besuar SHBA dhe Kanada Opsionet Binary Brokers

UnitedCapitalFX – Forex / Binary Prano SHBA / CA

Ju lutem vini re: Sipas SHBA / CA Rregullorja – Opsionet binare nuk janë të lejuara, Prandaj ju nuk do të gjeni Broker rregulluar në SHBA / CA.

Ne shumë e rekomanduar tregtare VETËM! me brokerat tanë të besuar.


 

Binary / FOREX

BROKERS

MIN

DEPOZITA

MAX PROFIT RREGULLUARA VLERESIM PRANONI SHBA / CA PRANONI Au / NZ / SA Forex / CFD LLOGARI LLOGARIA E HAPUR
logo_broker_unitedfxcapital $250 90% NO 5.0 PO PO PO Lexoni shqyrtim
Llogaria e hapur
binaryonline_broker $250 80% NO 5.0 NO /NZ / SA NO Lexoni shqyrtim
Llogaria e hapur
iqoption_logo $10 91% PO 4.9 NO PO NO Lexoni shqyrtim
Llogaria e hapur
24option_logo $250 89% PO 4.6 NO PO NO Lexoni shqyrtim
Llogaria e hapur
binarycom_logo $250 90% NO 4 NO PO NO Lexoni shqyrtim
Llogaria e hapur