FPMarkets Преглед

Може да 4, 2020 Чувар Тим 0

FP Пазари е онлајн и CFDs услуги лансиран во 2005. Тие се со седиште во Австралија, и се регулирани од страна на ASIC. FP Пазари нуди трговци на […]

FXTM Преглед

Може да 4, 2020 Чувар Тим 0

FXTM, исто така познат како "ForexTime", е добро воспоставени Девизен курс / CFD брокерска куќа која е во бизнисот и оттогаш 2011. FXTM расте брзо […]

eToro Преглед

Може да 2, 2020 Чувар Тим 0

  Целокупната Рејтинг 3.3 Брзо Факти Сметка Минимум: $200; $50 за U. С. инвеститори; $50 за Австралиските инвеститори Такси: EUR/USD 3.0 […]

WellsTrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.4 Брзо Факти Сметка Минимум: $30 Надоместоци: $0 за стоки и ETFs (Со исклучок на евтини акции) Најдобро за: Велс Фарго Банка клиенти Велс Фарго е брокерска, […]

Претходница Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.4 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0/акции и ЕТФ трговија, $0 плус $1 по договорот за опции Претходница на Брокерска беше воведен во […]

USAA Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.3 Брзо Факти Сметка Минимум: $500 Надоместоци: $8.95 по акции трговија Најдобро за: Вести и истражување USAA е еден од најголемите и […]

Т. Rowe Цена Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 1.6 Брзо Факти Сметка Минимум: $2,500 Надоместоци: $19.95 за трговија за сметки кои ги извршува помалку од 30 занаети Најдобро за: Оние кои бараат […]

TradingBlock Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.7 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: Акции се $0.001 по акција; $5.00 минимална Најдобро за: Автоматски билтен тргување TradingBlock е еден од […]

Trade.com Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.9 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 да $10,000 Надоместоци: EUR/USD – толку ниско, како 3 pips Најдобро за: Трговците надвор од НАС и […]

tastyworks Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.6 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0.00 акции занаети, $1.00 за да го отворите опции занаети $0.00 за да го затворите tastyworks е платформа изградена […]

Swissquote Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.9 Брзо Факти Сметка Минимум: $1,000 Надоместоци: Минимална се шири на 1.7 pips за EUR/USD Најдобро за: Конкурентни трошоци плус за поддршка на корисниците Swissquote Група […]

Stockpile Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0.99 акции се тргува Најдобро за: Младите инвеститори Stockpile е еден стан-врз основа на брокерска која има за цел да се направи […]

SogoTrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.1 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $4.88 по трговија, повеќе активни трговци може да се квалификува за $2.88 за трговија SogoTrade етаблира како […]

Saxo Пазари На Капитал Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.2 Брзо Факти Сметка Минимум: £1,500 Такси: EUR/USD мин. се шири 0.6 pips Најдобро за: Активни трговци и професионалци за Објавување На вредноста на вашиот […]

Robinhood Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 1.8 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0 Robinhood's claim to fame is that they do not charge commissions for stock, опции, или […]

Questrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.3 Брзо Факти Сметка Минимум: $1,000 CAD Такси: Комисии за толку ниско, како $4.95 CAD Најдобро за: Активни трговци кои сакаат да ги намалат нивните […]

Plus500 Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.7 Брзо Факти Сметка Минимум: £0 Такси: EUR/USD—0.6 pips просек Најдобро за: Цена-свесни трговци Plus500 е рационализација брокер кој се фокусира на тргување […]

Pepperstone Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.9 Брзо Факти Сметка Минимум: AUD $200 Надоместоци: Објавени се шири "од 0.0" Најдобро за: Австралијците во потрага по врвен квалитет Pepperstone Група се појави […]

OANDA Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 4.1 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: EUR/USD 1.3 pips, USD/JPY 1.1 pips Најдобро За: Искусни трговци се во потрага по ѕвездени десктоп тргување […]

Nadex Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.5 Брзо Факти Сметка Минимум: $250 Надоместоци: $1 договори, $50 макс за трговија, Основана во 2004, Северна Америка Деривати Размена—или Nadex—е Чикаго-врз основа […]

Мерил Работ Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.5 Брзо Факти Сметка Minimums: $0 Надоместоци: $0 по акции трговија. Опции занаети $0 по нога плус $0.65 по договорот Мерил Работ има […]

Markets.com Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.1 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 Надоместоци: 1.90 pips за EUR/USD Откривање Висок Ризик Инвестиции Предупредување: CFDs се сложени инструменти и се со […]

Lightspeed Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.1 Брзо Факти Сметка Минимум: $10,000 (веб), $25,000 (софтвер) Надоместоци: Макс $4.50/акции се тргуваат, $0.65/опции договор. Не наплаќаат по нога Најдобро за: Цена-свесни & […]

IronFX Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.8 Брзо Факти Сметка Минимум: Сметка минимум: $100 Надоместоци: Толку ниско, како нула pips, повеќето 0.7–1.2 pips Најдобро за: Нови девизен курс трговци Железо […]

ИГ Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 4.3 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: Минимум 0.6 pips за EUR/USD Најдобро за: Forex Trading Откривање Шири облози и да се CFDs […]

iForex Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 Надоместоци: Повлекување на надоместок на $20 Најдобро за: Трговците со висок ризик апетит Одрекување Тргување во девизен курс и […]

FxPro Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.8 Брзо Факти Сметка Минимум: $500 Надоместоци: EUR/USD 0.5 да 1.5 pips Најдобро за: Различни валута пара, за да изберете од FxPro […]

FXCM Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3 Брзо Факти Сметка Минимум: $50 Надоместоци: Седум до 1.3 pips (редовни), 0.2 pips активни трговец само Најдобро за: Професионалци во потрага за […]

Forex.com Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.9 Брзо Факти Сметка Минимум: $50 Надоместоци: Просечната EUR/USD се шири е 1.3 Најдобро За: Многу активен forex трговец Одрекување CFDs се сложени […]

Firstrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3 Брзо Факти Сметка Минимум: $500 Надоместоци: $0 комисии за повеќето акции, опција, и ЕТФ занаети Најдобро за: Ниска цена занаети Firstrade Хартии од вредност е […]

Верност Инвестиции Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 4.5 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0 за акции/ЕТФ занаети, $0 плус $0.65/договор за опции трговија на Верност продолжува да се развива како […]

eOption Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.4 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: $0 по акциите/ЕТФ трговија, $1.99 база на нога плус $0.10 по договорот за опции занаети eOption […]

Dukascopy Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.8 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 Надоместоци: EUR/USD 1.06 pips просек се шири Најдобро за: Пазарот професионалци и висока јачина на звук трговци Основана во 2004, […]

На СМС Пазари Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 4.2 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: 0.7 pip минимум за Девизен курс, $10 акции се тргува Најдобро за: Нови и ниско-квалификувани трговци Откривање Шири […]

Градот Индекс Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.7 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: EUR/USD 0.69 pips Најдобро за: Нови и средни трговци кои сакаат пристап до образовни ресурси и […]

ChoiceTrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 2.2 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 Надоместоци: $0 Комисија за акции и ЕТФ занаети, 40 центи по options договорот ChoiceTrade има примарно фокусирани кон […]

Чарлс Schwab Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 4 Брзо Факти Сметка Минимум: $0 Надоместоци: Бесплатни акции, ЕТФ тргување, $0.65 по options договорот Чарлс Schwab, и човекот и целосна услуга […]

AvaTrade Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.5 Брзо Факти Сметка Минимум: $100 Надоместоци: Објавени се шири толку ниско, како .9 pips Најдобро За: Нови и undercapitalized трговци Откривање CFDs се […]

Сојузник Инвестира Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3 Брзо Факти Сметка минимум: $0 Надоместоци: $0 акции занаети, $0.50 по договорот за опции занаети Најдобро за: Поврзување на инвестиции за банкарски сметки […]

24Опција Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.3 Брзо Факти Сметка Минимум: €100 Такси: 0.5 да 1.0 pips за големи ДЕВИЗНА валута парови во текот на пазарот часа Најдобро За: Не-важничене девизен курс […]

TrioMarkets Преглед

Април 29, 2020 Чувар Тим 0

Целокупната Рејтинг 3.4 Брзо Факти Сметка Минимум: $500 Надоместоци: 0.0 pips на фиксна се шири со $5.50 комисијата на секоја страна Најдобро за: High-end, професионална и институционална […]

Без Слика

Израелскиот-кандидира измама во Киев покажува како бинарни опции индустрија има мутирал

Април 21, 2020 Чувар Тим 0

Израелскиот-кандидира измама во Киев покажува како бинарни опции индустрија има мутирал меѓународен конзорциум на новинари е изложен украински измама call центар работи од страна на […]

1 2 3 7