Црната Листа На Брокери

5 златни Копчиња да се избегне scammer брокер

 • Ако вашиот брокер не одговара за вас, тоа може да биде црвено знаме дека тој или таа не гледа за твоите најдобри интереси.
 • За да бидете сигурни дека не сте се измамени од страна на сивата брокер, дали вашето истражување, бидете сигурни дека не постојат никакви жалби, и се чита преку сите парична казна печатење на документи.
 • Обидете се отворање мини профил со мал баланс прв, и да се направи занаети за еден месец пред да се обидете повлекување.
 • Ако видите купуваат и продаваат занаети за хартии од вредност што не одговара на вашите цели, вашиот брокер може да биде churning.
 • Ако ви се заглавени со лош брокер, преглед на сите ваши документи и да дискутираат за вашиот тек на акција пред да се донесе повеќе драстични мерки.

 

На табелата подолу е црна листа на брокери, кои се претставија како фер и доверлив брокери и се постапи неправилно и веродостојно да се трговци кои веруваат во нив и фондот за нивните пари со нив, ако сакате да пријавите злоупотреба од страна на оние брокери, или други. , Ве молиме користете ја контакт поддршка форма и ние ќе ги испита и да знаете точно и независни заклучоци дека binaryoptionswatchdog достигна и како и секогаш, не заборавајте ние сме вашиот watchdogs !

Останете алармирање па може да се избегне измамите!

Црната Листа На БрокериЦрната Листа На Брокер

 

 

UFX Пазари

 • Официјален Веб-Сајт: ufx.com
 • Надвор од Бизнисот:
 • Да се избегне плаќање на потекло клиенти фонд: YES
 • Избегнувајте поддршка добро и транспарентни за трговците:
 • Да се избегне плаќање на добивка на трговците и ги отстранува нив: YES

Круна Девизен Курс

 • Официјален Веб-Сајт: crownforex.com
 • Надвор од Бизнисот: YES
 • Да се избегне плаќање на потекло клиенти фонд: YES
 • Избегнувајте поддршка добро и транспарентни за трговците: YES
 • Да се избегне плаќање на добивка на трговците и ги отстранува нив: YES

AAFXtrading

 • Официјален Веб-Сајт: aafxtrading.com
 • Надвор од Бизнисот:
 • Да се избегне плаќање на потекло клиенти фонд:
 • Избегнувајте поддршка добро и транспарентни за трговците:
 • Да се избегне плаќање на добивка на трговците и ги отстранува нив: YES

 

 

1ТИ – БинарниТилт, Мошне Опасни!!!

бинарни-tilt-1

Соработници & трговците се Држат Настрана!!! , Не сте’т добиете вашите пари! Тие ќе казна изговор зошто да не плаќаат вас!!!

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

 

 

2тиОДИptoions “Ние не се бричат, соработници” – Ќе го отсекува секој (Соработници,Трговци …)!!!

Ние-Не-бричење-соработници-goptions

go_shave_affiliates

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

 

 

 

3ти ДобивкаОпција, Разговарав со многу трговци, само 12% Беа во можност да ги повлечат своите пари

1

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука

 

4ти- Империја Опција

empireoptionlogo

За Повеќе Информации, Ве Молиме Кликнете Тука


испита

Ние се примени неколку претставки за ИЗМАМА Брокери

Ние препорачуваме да се избегне тргување со овие брокери до нашиот тим ќе заврши истрагата.

Листа : под истрага

Ubinary – https://www.ubinary.com

BuzzTrade – http://www.buzztrade.com


 

 

*Ако знаете за секоја измама, ве молиме не’т двоумете се да ме контактирате на ContactUS Форма.

Веројатно сте во потрага за доверливи брокери, Ве молиме Кликнете Тука и Прочитајте ги сите ревизии на нашите доверливи брокери.