Како Да Трговија Бинарни Опции

clockantique

Што Е Најдобро Време Да Трговија :

САД | Велика БРИТАНИЈА | Австралија | Јужна Африка | Италија | Француски | Шпанија | Сингапур | Саудиска Арапски ?

Кликнете Тука за да дознаете!

 


три едноставни-правилаНа 3 Златни Правила на Трговија Smart !

 

 1. Изберете најдобар пат да се тргуваат : ве молиме прочитајте ги следните член.
 2. Изберете добра стратегија за трговија : Бинарни сигнали и автоматско роботи се не е доволно за да се биде професионален, треба да ги коригирате во согласност тргување стратешки.Бинарни пазари се карактеризира со висока нестабилност (нагоре и надолу) можете да направи многу пари, но мора да останат будни , бидејќи вие може да изгубите пари, исто така,. Авто роботи & сигнали може драматично да ги подобри вашите шанси за успех сепак, без право на тргување стратегија за тоа нема да биде доволно за долго време.важно е да се запомни дека!
 3. Пазете се од Scammers : Постојат многу scammers и pretenders кои ветувам дека тие се наоѓаат најдобрите трговски алгоритам и ако ги користат нивните сигнали & роботи ќе се збогатат брзо.тоа е многу важно да се изберете само од доверливи Роботи&Сигнали кој тестирани од страна на нашиот тим, и доби позитивни повратни информации е од трговците.Ние препорачува да се Изберете само нашата доверба бинарни сигнали & роботи Сепак, неговата супер важно да се пријавите нас ако најде било која робот или сигнали, кои се може да биде измама!

 

Три Дела Ќе ви помогне да Трговија: Разбирање на Правилата на Игра, Опции За Вежбање, Максимизирање На Профитот Стратешки

Бинарни опции тргување стана се повеќе популарен во текот на последната деценија. Ден трговците особено пристапите до овие пазари со леснотија од нивните компјутери. Друг нерешено е дека влезот бара релативно малку капитал. Оваа статија ќе истражувам во основните правила на играта, како пазар размена работа, и неколку начини да strategize за најголем профит потенцијал. На патот, вие’ll, исто така, ги научат жаргон се користи во бинарна опции тргување, кои треба да се разбере, да се биде успешен.

Дел 1

Разбирање на Правилата на Игра

how_to_trade_binary_options_pic1

 1. Знам значењето на бинарни опција. А бинарни опција е врз основа на "да" или "не" предлог за тоа дали основните средства ќе биде над одредена цена, во одредено време. Ако ви одговори и да и се точни во моментот на истекот, можете да победи и се "во пари." Ако одговорот не и се изгуби, ќе изгуби пари што инвестирале. Ти си "од парите."
 • Сепак, за разлика од другите опции, можете само да остварувате или изгуби и до $100 по options договор.
 • Основните средства во бинарна опции тргување може да биде одредена компанија е акции; стока како злато; берзански индекс како S&P 500 Индекс; Bitcoin; Forex спарување, која е вредноста на една странска валута против друг; или вести настан, како што се дали банката на Федерални Резерви ќе се зголеми или намалување на стапките на.
 • “Во пари" и "пари" едноставно се однесуваат на тоа дали ќе одговори на тврдење на) правилно и се "пари" или "б") погрешно и се "од парите."
 • Истекот датум е времето или датумот на кој бинарни опција ќе истече, и цената се проверуваат за да се види дали намалена или зголемена. Тоа може да биде било каде од пет минути во текот на еден месец, по што се става во трговија.

how_to_trade_binary_options_pic2

 • Го признае тоа е "сè или ништо" справи. Исто како тркалање на генерал и во игра на craps, можете или победат во тенџере или изгубите она што ќе се стави во тенџере. За пример, ако предлогот е, "Ќе цената на златото биде над $1,150 од 1:30 стр.м. денес?"и ќе се одлучи да тоа ќе биде, што ќе се одржи на бинарни повик опција. Ако опцијата биле тргување на $35 (куповната цена) и $37.50 (прашајте цена) во 1 часот., што би се купи во $37.50. (Ако сте биле за продажба, ќе ги продадам на $35.) Ако сте точно во 1:30 стр.м. и на цената на златото е над $1,150, вашата опција е сега вреди $100.

  • Вашиот профит, тогаш, се пресметува како оваа: $100 (вкупниот износ може да се направи на еден трговски договор) – $37.50 (цената што ја платиле за тој договор) = $62.50 минус такси. Вие сте во пари.
  • Така, за секој победник, не е губитник на другиот крај. Тоа е игра на уцени.
  • Повик опција е во суштина кога ќе се предвиди дека на основните средства ќе се зголеми во цена. Дури и ако основните средства само се зголемува со десетина од еден отсто ќе победи уште во бинарна опции тргување.
  • На стави опција е кога ќе се предвиди дека на основните средства ќе се намали во цената. Тука повторно ќе се освои, дури и ако на основните средства само капки од само функционирам.
  • На куповната цена е максимална цена која купувачот или купувачите се подготвени да платат за основните средства. На побара цена е минимален износ на продавачот или продавачите се подготвени да примаат за основните средства. Трговија или трансакција резултати кога двајца се договорат за цена.

  how_to_trade_binary_options_pic3

 • Да сфатат дека креаторите на пазарот се утврди понудата и побара цени. Пазарот на одлуки – или лице или брокерска куќа/банка – погледнете повеќе променливи да одлучат дали тие веруваат дека предлогот ќе биде вистинска или лажна и се прилично сигурни дека тие се на победничката страна.

  • Ако понудата и побара да се сака на $85 и $89, односно, креаторите на пазарот се под претпоставка дека постои голема веројатност дека предлогот ќе резултира со да.
  • Ако понуда и распрашајте се во близина на $50, тоа е велејќи дека тие не се сигурни.
  • Ако понуда и распрашајте се повеќе како $10 и $15, тие се укажува дека одговорот ќе биде не.

  how_to_trade_binary_options_pic4

 • Се разбере што не поседуваат основните средства. Бинарни опции тргување вклучува само шпекулации на цената на основните средства. Тоа не значи дека сопствени средства себе. За пример, кога ќе купите бинарни опции договор што не поседуваат акции во Google или поседуваат одредена сума на злато.

how_to_trade_binary_options_pic5

 • Го препознаваат ризикот и наградата во однос на останатите опции тргување. Кога се тргува со бинарни опции, добивката или загубата е фиксирана на $100 по options договор. Во општите опции тргување, исто не е точно. Но, дека сам не сметка за разликата. Во опции тргување, мора да се пресмета насока на цената како што се бара во бинарна опции тргување и големината на цена се движи.
  • Така, во бинарен опции тргување не е повеќе увери награда и ограничени ризик. Вашиот добивката или загубата не е определен со цената на основните средства во моментот на истекот како што е со други опции.


Дел 2

Опции За Вежбање

how_to_trade_binary_options_pic6Дознаете опции за вежбање. Постојат два типови на бинарни опции за вежбање: Американскиот стил и Европски стил. Американски стил опции може да се оствари со samsung kies (или се населиле) во било кое време пред истекот на рокот. Европската стилот на опции може само да се оствари на денот на истекот на рокот или последниот работен ден пред истекот на рокот. Со двете во бинарни тргување, можете да ја промените вашата позиција ако мислат дека првичниот одговор на предлогот ќе биде во ред на истекот на) намалување на вашиот загуби или б) заклучување во почетокот на добивка.


how_to_trade_binary_options_pic7

 • Знаете три правни бинарни опции договор пазари во U. С. Поради широко распространета измама се вклучуваат бинарни опции тргување на Интернет-базирани платформи, на U. С. Стокови Иднина Тргување Комисија одобри три пазари или размена за тргување бинарни опции: Nadex, Чикаго Опции на вашиот форум Размена и Cantor Размена.
 • Може да се направи директна занаети на секоја. Секој има свој, многу специфични правила. Бидете сигурни дека ќе го прочитате нив во прв план.

how_to_trade_binary_options_pic8

 • Преземат мерки за да се избегне кои се занимаваат со измама операции. Многу од бинарни опции тргување на пазарот работи онлајн, и многу не се во согласност со U. С. прописи. Препорачливо е да го направите следново пред тргување со други субјекти од три размена.
  • Се провери да се види дали платформа има регистрирано кај Комисијата за Хартии од вредност (ДИК) со проверка на своите Електронски Собирањето на Податоци, Анализа, и Retrieval system (ЕДГАР), која можете да пристапите тука: .
  • Да се утврди дали платформа по себе е регистриран како размена со гледање на ДИК е веб-сајт за размена се наоѓа тука: .
  • Дознаете дали платформа е назначен со договорот на пазарот со проверка на U. С. Стокови Иднина Тргување Комисија (CFTC) листа тука: .
  • Конечно, проверете регистрација статус и позадината на било која фирма или финансиски професионално со проверка на овие два веб-сајтови, Финансиската Индустрија Регулаторно тело е BrokerCheck и CFTC е измама advisories:

how_to_trade_binary_options_pic9

 • Знаете вежба options и надоместоци на секоја размена. На CBOE користи Европски стил, и options само може да се остварува на последниот работен ден пред денот на истекот на рокот. Сепак, тоа ви овозможува да го продаде или купи назад својата позиција пред истекот на рокот. Nadex користи Американски стил, како што не Cantor Размена. Секој од нивните надоместоци се разликуваат како и сите, и ова треба да се смета и пресметува пред тргување.

  • На Cantor Размена не наплаќаат за трговија. Тоа не се наплаќаат $.90 по договорот во населба ако сте во пари. Нема наплаќаат по истекот ако сте од парите, и $.45 полнење ако сте во пари. Ова значи дека не е без промени во цената, така што ниту да се победи ниту изгуби.
  • Nadex трошоци и тргување и порамнување на такси. Тргување такси се оценува два пати, еднаш за да го отворите и еднаш за да го затвори трговија. Тоа обвиненија $.90 по договорот до 10 договори; не постојат надоместоци по договор по што, така, вкупно тргување на надоместокот за секоја страна на трговијата се ограничени на $9.00. Тоа обвиненија $.90 по договорот за порамнување (до 10) тоа е во пари. Не постојат такси ако сте од парите.
  • На CBOE такси варираат. Види својата такса распоред тука:
  • Други платформи, кои трговија преку овие размени се наплатат, премногу, обично на врвот на такси секоја размена трошоци. Го прочитате ситни внимателно кога користите овие платформи.


Дел 3

Максимизирање На Профитот Стратешки

how_to_trade_binary_options_pic10

 1. Се анализираат пазарите преку фундаментална анализа. Во поширока смисла, фундаментална анализа е проучување на сите надворешни фактори кои можат да ја смените цената на средството. Тоа изгледа на гео-политички вести како конфликти, избори, раст извештаи, вработување, каматна стапка се менува, итн. потоа да се "прошетаат на пазарот е движење" и се надеваме на добивка. Тоа бара истражување – читање на вести, изучување на светските настани, познавањето на основните трендови во пазари сте тргување, и реалната ситуација на теренот колку што е можно.
 • За пример, ако сте тргување за ослободување на податоци за вработеноста во Канада, вие не може да оди надвор од предвидувања дека ќе, за пример, подемот. Можете исто така ќе треба да се погледне за сите видови на работни места што беа додадени, колку часа работници се стави во, кој е добивање на работни места, итн.
 • Тие ќе ви помогнат да се процени дали цената на основните средства – вработување – расте или паѓа. Вработување може да се зголеми, но тргување цената може да оди надолу затоа што на овие и други фактори.

  how_to_trade_binary_options_pic11

  Да ги користат техничка анализа. Техничка анализа вклучува користење на алатки – обично графички табели – да се повлече заедно статистика на) трендови како што се нови издигнувања и падови за специфични прашања (акции, стока или валута.), б) брзината на кој средството е цената расте или паѓа, што претставува импулс, c) обемот и бројот на двете намалувањето и зголемувањето на прашања, и d) дали средството е тргување или над или под просечната, што укажува на нестабилноста.

  • Обично тоа вклучува гледајќи го оваа во сите од историска перспектива да се направат предвидувања за идните трендови.
  • Основните претпоставки во техничка анализа се: цената на средството е одраз на сите треба да знаат за тој пазар; цените се движат според трендови; и историјата се повторува.
  • Тоа’s занимава со внатрешните фактори – цена и минатите перформанси.
  • Погледне на њујоршката Берза е однапред-пад широчината индикатор, Раката е Индекс и на Трговецот Краткорочни Индекс при испитувањето на пазарот на движење во текот на времето.
  • Да ги користите овие индикатори за трендовите во висока и падови: Се движат во Просек и Параболична SAR (се запре и да се јават).
  • Испита Релативната Сила Индекс (УПН), Стокови Канал Индекс (ЦГИ) и stochastics осцилатори за да се процени импулс.
  • Студија Bollinger бендови, стандардни отстапувања, а Просечната Вистински Спектар индикатор за увид на нестабилноста.
  • Се анализира На Рамнотежа на Гласност (OBV), на Chaikin Осцилатор, и Стапка на Промена на Јачината (ROCV) индикатор за пазарот волумен.

  how_to_trade_binary_options_pic12

  Испита пазарот расположение. Пазарот расположение е обично означени од страна на нахакан однесување, како што се купување опции за повик и продажба стави опции. Тоа е, исто така изразени од страна на мечешки однесување, како што се купување на стави опции или продажба на опции на повик. Пресметување на стави-за-повик коефициент е мерка на пазарот расположение. Да се пресмета ова, поделете го стави волумен од копчето за јачина на.

  • Кога односот е на ниско ниво, имате мечешки пазар во кој луѓето се уплашени. Висока ликвидност, укажуваат на спротивното.
  • Сите поголеми берзи објавува свои сопствени верзии на овие коефициенти. Тие се фокусираат на капитал, индекси, мало активност и така натаму.
  • Вашата цел е да се најде односот кој се однесува на основните средства размислувате тргување на и го користат за да се насочи вашиот одговор на предлогот.

  how_to_trade_binary_options_pic13

 • Надушкуваат страв. Затоа што луѓето се повлече кога тие се нервозни, пазари опаѓа побрзо отколку што се зголеми. Размена признае ова, па дури и објавите на нестабилноста индекси кои можете да го користите да ви помогне во вашиот донесување на одлуки. Можете исто така да, всушност се тргуваат бинарни нестабилноста опции на Чикаго Опции на вашиот форум Размена Нестабилноста Индекс (VIX).

how_to_trade_binary_options_pic14

 • Трговија на нестабилноста. Бидејќи нестабилноста дискови на продажба и цената на опции и тргување акции нормално во испарливи пазар е ризично, сметаат дека тргување бинарни опции на нестабилноста на основните пазар.

  • Првиот начин е со купување или продавање на пазарот е во насока на штрајк цени, кои се од парите. Ова значи дека тие се поевтини. Ако сте на купувачот и на штрајк цена – цената на основните средства кога опција е купен – е повисока од истекот, ќе победи. Ако сте продавачот и штрајк цена е подолу на истекот ќе победи.
  • Вториот начин е тргување бинарни датотеки кои се во пари, во што ќе веруваат дека ќе остане отворен пазар. Почетните трошоци ќе бидат повеќе, но, ако вашата прогноза е точна и на пазарот останува рамен ќе се направи мал профит.

  how_to_trade_binary_options_pic15

 • Се разгледа на побара големина кога тргување. На побара големина е бројот на договори за основните средства кои на пазарот творецот нуди да се продаваат во побара цена. Пазарот на одлуки исполнува клиент’s цел со најниска побара цена за купува и највисок куповната цена за продава.

  • На повисоко побара големина на поголем понудата на основните средства таму е дека пазарот создателот сака да го продаде.
  • Голема понуда значи дека може да има повеќе потпора во плаќаат пониска цена за опција. Запомнете, вие не мора да плаќаат побара цена. Вие едноставно треба да ја надмине моменталната понуда и се надевам дека тоа е прифатено од пред си outbid.

  how_to_trade_binary_options_pic16

 • Да ги искористат предностите на удар-оф ефект. Оваа стратегија генерално се нарекува Удар-Оф Ефект или Пазарот Повлечете стратегија. Тоа е основано во претпоставката дека движењето на еден бинарни опција ќе влијае врз друг. За пример, историски цената на златото паѓа кога американскиот долар (UCD) се крева, и ДОЛАРИ влијанија како други валути цена на пазарот. Ваша задача е да се учи и следење на пазари за овие приказни пред ставање стави или јавете.

  • Таа користи двете фундаментални и технички анализи за да се утврди вашиот трговија и се смета од страна на некои најефикасен начин да се заработат пари кога се тргува бинарни опции.

  how_to_trade_binary_options_pic17

  Хеџ постојните позиции. Купување на бинарни стави опции на акции што веќе поседувате но мислам дека може да се намали цената малку може да надоместат загубите во тие акции, ако тие не, навистина, падот. Тоа нема да ве заштити доколку берзата значително се намалил. Тоа би можело да помогне, иако ако го натопи беше мала до умерена. Вие исто така може да заштитат од губење на бинарни позиции со користење на пократок рок истекот бинарни датотеки како што се пет минути бинарни. Ставање стави опција во насока на косата може да ви помогне да се надоместат вашата други косата додека средства продолжува да се движат во насока да се губи.