24Ndërmjetësi opsion Review – të Gjitha që është e nevojshme për të Fillojnë të Fituar Para Online

24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online Is Legit

Binary 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online Is a Legit Broker Binary Options Brokers 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online Scam Alert Trusted Binary 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online Its not a SCAM Broker 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online its trusted Binary Options Open Account with 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online Binary Broker Read More 24Option Broker Review – All that’s needed to Start Earning Money Online

Për disa kohë tani, më komente në brokerimi opsionet në dispozicion online kanë qenë gjithmonë në lidhje me opsionet e fundit, deri në atë masë që ata që kanë ardhur më herët në kohë, janë thuajse të harruar krejtësisht. E quajnë një ndërmjetësi opsion rikthim, 24Opsion në fakt ishte themeluar disa 6 vjet më parë dhe ende vazhdon të komandës në pjesën më të madhe të opsionet binary tregu.

Si e bën pikërisht 24Option arrin të bëjë atë, cilat janë disa nga tiparet që ato ofrojnë, çfarë është ajo që i tërheq dhe mban tyre klientelen e paprekur? Këto dhe shumë pyetje të nxjerrë në pah disa nga shqetësimet që mund të ju ndihmojë të vendosë nëse për të tregtuar me ta apo jo. Ndoshta një sakta shqyrtim në 24Option është ajo që ju duhet të merrni filluar dhe duke e bërë të holla.

Open 24Option Account

Open 24Option Account with 100% Bonus

24Opsion në një shikim?

Nëse ju nuk e dini tashmë, 24Opsion është binary options firme brokerimi që të sigurojë një platformë tregtare ku tregtarët mund të bëni të holla. Ajo zotërohet dhe menaxhohet nga një Qipro në bazë të shërbimeve financiare të kompanisë, Rodeler të Kufizuar e cila ka selinë e saj në Lymassol. Rodeler të Kufizuar është një shquar financiare të fortë në shumicën e vendeve të Evropës dhe të vendosur për të nisur e saj të varësisë në 2010. Qysh, ka qenë një udhëtim të gjatë për kompaninë, përfshirja e vështirë sfida dhe përmirësime për të arritur nivelin e suksesit që 24Option krenohet vetë në sot.

Nuk 24Option ligjore, ose të paktën të rregulluara?

Çdo firme brokerimi mund të keni të gjitha karakteristika tërheqëse të opsione binare tregtare – një e madhe të internetit, tërheqëse karakteristika, shpërblime të mëdha dhe të gjitha ato që tregtarët dëshirë. Por mungesa e një rregulluar mënyrën e funksionimit të tillë si një licencë mund të mendojnë ata të pasigurt nga tregtarët më të. Kjo është krejtësisht e ndryshme me 24Option. Kjo është një mundësi binary tregtare të firmës që është e rregulluar me një çift të organeve rregullatore, duke përfshirë CySEC. Në të vërtetë, ajo është ndër të parët brokerimi tregtare të firmave që ishin në mesin e të rregulluara kur CySEC filluar respektuar praktikat e opsioneve binare tregtare.

Për më tepër, ajo është e licencuar nga bazë në mbretërinë e BASHKUAR Financiare Sjelljes Autoriteti dhe është i regjistruar në mesin e tregtare të firmave të në mbretërinë e BASHKUAR. Në vitin 2012, 24Opsion marrë saj vërtetimit për plotësimin e kushteve për të ofruar shërbimet tregtare sipas të Bashkimit Evropian Tregjet në Instrumentet Financiare të Direktivës (MiFID). They were given the green light to seek traders from all parts of Europe as well as the entire globe, përveç në Kinë dhe NA.

5-1

Tani që ju e dini që 24Option është fuqi t'i përballoj me në opsione binare tregtare, nuk ka nevojë për apprehensiveness. Ju e dinë saktësisht se cilët ju jeni që kanë të bëjnë me. Të gjithë ju duhet të dini rreth tyre është se çfarë ata kanë për të ofruar dhe nëse kjo është e dobishme për ju.

Platformë tregtare

Kur të veçantë ndërmjetësi është duke u profilizuar, një nga gjërat më të domosdoshme për të parë në është platformën e tyre tregtare. Kjo është në fakt më e rëndësishme, por më së shumti underrated nga tregtarët më të. Platformë tregtare është asgjë, por ndërfaqja e përdoruesit. Ajo formon shtylla e një ndërmjetësi binary options. Nëse platforma është i bezdisshëm në një mënyrë ose në një tjetër, asnjë përdorues do të vijnë në atë vend përsëri.

24Opsion përdor platformën nga TechFinancials, një Izraelite firmë me bazë në. Platforma është shumë e thjeshtë dhe e posedon të madhe estetike apel që shton një pabesueshëm përvojën e përdoruesit. Ajo ofron një numër të çmimeve opsionet të cilat i mundësojnë që bën të mundur për 24Option për të ofruar pothuajse e përsosur pagesa. Shumica e aseteve të së ndërmjetësi të ketë pagesa duke filluar nga 87% për 91%, e cila sipas aktuale pagim standardeve është konsideruar si shumë e lartë.

5-2

Çfarë është më shumë, TechFinancials ofron një çmim më të reja në kohë reale, duke e bërë të mundur për ndërmjetësi të japë vetëm deri në datën pagesa sipas tregjet financiare. Platforma gjithashtu ofron një të jetojnë çmimi ushqyer me mirësinë e Reuters gjatë një jave, me përjashtim vetëm duke qenë të mëdha festat dhe fundjavë. Kjo është kështu për shkak se tregjet janë zakonisht të mbyllura gjatë këtyre kohëve.

TechFinancials edhe fuqitë një numër mjaft të tjera brokerat forex dhe kjo është e mjaftueshme për të bërë këdo besojnë se çmimi në të vërtetë është marrëveshje e vërtetë. Për më tepër, platforma gjithashtu mbështet një shumëllojshmëri të mjeteve duke përfshirë aksione nga bota e madhe e kompanive të tilla si Facebook dhe Apple. Ajo gjithashtu mbështet një gamë të gjerë e palë të monedhës dhe mjetet e analizës kështu tregtarët mund të merrni analiza e tyre të saktë para fillimit të tregtisë. Këto mjete analize të shkojnë nga listat e të grafikët si dhe një çift i treguesve teknike.

Cilat janë opsion llojet e ofruara?

24Opsion, powered by TechFinancials offer a variety of options to suit the needs of every binary options trader. Essentially, opsionet janë një formë e 'kontrata' që vijnë nga specifike pagesa. Këto 'kontrata' bëhet efektive një herë një tregtari vendos të zgjedhë një lloj i veçantë i opsion.

24Opsion ofron mbi 5 lloje të tregtimit opsionet e ndryshme me çmimet, asetet themelore dhe skadimit të periudhës. Disa nga këto opsione të përfshijnë si në vijim:

 • Të Lartë/Të Ulët – ky është lloji bazë i opsionet. Në këtë opsion,, një tregtar parashikon një aseti është çmimi përfundimtar të afërm të saj aktuale e çmimeve. Ky opsion ju mundëson të tregtisë pothuajse të gjitha pasuritë, duke përfshirë palë të monedhës dhe rezervat. Pagesa janë zakonisht më e ulët në krahasim me të tjera opsion llojet, por rreziqet janë të counteractively më të ulët e cila është qetësuese për të kujdesshëm tregtarët.
 • Një Prekje/Pa Kontakt – kjo është mjaft e ngjashme me të Lartë/të Ulët opsion në të cilat tregtari parashikon një pasuri e vlera, nëse ajo do të jetë më e lartë ose më e ulët sesa disa figura. Ndryshimi vjen në Një Kontakt/Asnjë Kontakt ka parashikime të bazuara në vlera të paracaktuara, zakonisht përcaktohen nga ndërmjetësi. Gjithashtu, ata nuk ndjekin një kohë të skadimit si të tilla, ai mund të përfundojë në çdo kohë pasi gjendja ka qenë e takuar. Pagesa në të vërtetë janë më të larta sesa të Lartë/të Ulët opsion, por vjen me më shumë rreziqe për të luftuar që.
 • Kufiri – ashtu si emri sugjerojnë, ky opsion sillet rreth çmimeve të caktuar kufijtë. Nuk është Dysheme dhe Tavan, që është, më të ulët të vlerës dhe të sipërme të vlerës përkatësisht. Tregtarët vend degën e tyre të bazuar në nëse çmimi i një aktivi do të jetë brenda dhënë kufitare.
 • 60 Sekonda – është referuar edhe si Turbo opsion. Kjo është një e kohëve të fundit përveç në 24Option. Nuk ka shumë për të thënë në lidhje me atë. Ashtu si emrin e saj sugjeron se, ju vendin tuaj të tregtisë dhe brenda 60 sekonda ju do të keni fituar apo humbur një pagim.

5-3

Si të favorshme janë skadimi?

Pas një sy në opsionin llojet e ofruara nga 24options, tjetër gjë që ju mund të dëshironi të shikoni në është e skadimi. Afati kohor i zgjedhur ka një numër të konsiderueshëm duke pasur në degën tuaj' rezultati. Në opsione binare tregtare, koha është e madhe thelbin dhe madje edhe një pjesë të një të dytë mund të përcaktojë nëse një tregtar fiton ose humbet tregtinë e tyre.

Që u tha, 24Opsionet ofron një shumëllojshmëri të skadimi, duke përfshirë gjatë dhe afat të shkurtër. Ju merrni për të zgjedhur më të favorshme skadimit të kohës në varësi të tuaj tregtare strategjitë dhe metodat e analizës.

 • Afat të shkurtër skadimi – në përgjithësi, këto të fillojë nga sa më e shkurtër 1 të dytë dhe mund të zgjasë deri në një orë. 24Opsion ofron afat të shkurtër skadimi si më poshtë: 1 i dytë, 15 sekonda, 30 sekonda, 2 minuta, 5 minuta, 30 minuta dhe 1 orë. Këto janë më të mira nëse keni zgjedhur për tregti të mëdha të stoqeve ose palë të monedhës. Normalisht, afat të shkurtër expiries vijnë me fitime mesatare dhe rreziqe të larta.
 • Gjatë afat skadimi – këto gamë të përfshijë 5 orë skadimit të kohës dhe deri në fund të ditës tregtare e skadimit. Tregtar 24Option platformë nuk e mbështet më expiries që mund të zgjasë për një javë. Kjo megjithatë nuk është shumë e një çështje pasi që shumica e tregtarëve si afat të shkurtër skadimi. Në përgjithësi, e 5 orë dhe në fund të ditës tregtare skadimit herë janë mjaft të mirë dhe do të marrë punë të bërë, për ata që e pëlqejnë më shumë herë skadimit.

Në dispozicion të aseteve të

24Opsion ofron një më të madhe të aseteve të indeksit se shumica e ndërmjetësit në industrinë e. Ndërmjetësi ka më shumë se 120 asetet e të gjithë mbi 6 aksioneve, mall këmbimi ad monedhave. Ajo ofron mbi 30 palë të monedhës duke përfshirë përdoret më shpesh dhe më të fortë në monedhat, duke përfshirë:

 • EUR/JPY
 • USD/EUR
 • GBP/USD
 • USD/CAD
 • GBP/JPY
 • USD/CHF

 

Përveç, 24Opsionin e ka më të vlerësuar mallrat e saj në pasuri indeksi, duke përfshirë:

 • Ari
 • Argjendi
 • Platinum
 • Bakri
 • Nafta
 • Bakri

Si për indekset, aty nuk janë kaq shumë të ofruara, në thelb, sepse nuk ka shumë për të ofruar. Disa nga indekset e ofruara përfshijnë S&P 500 dhe Dow Jones, MICEX, FTSE 100 dhe Rri Sheng nga NE, Rusia, BRITANIA e madhe dhe Kina respektivisht. If you are an enthusiast of index trading, atëherë ju me siguri do të duan indekset e ofruara nga 24Option. Ndryshe, këtu janë mjaft të tjera të aseteve tregtare që ju mund të zgjidhni nga.

Cilat janë llogari llojet e ofruara?

24Opsion ofron pesë llogari opsione për të zgjedhur nga. Llogaria opsion është vendosur në thelb nga kartën tuaj të kreditit ose bilancin e bankës. Këto llogari opsionet përfshijnë Themelore, Argjendi, Ari, Platinum dhe Diamanti.

Depozita kërkesat janë aq të ulët sa $250 për Bazë sa më shumë të $15,000 për Diamanti Llogari. Ashtu si me llogaritë e tjera të ndërmjetësit, çdo të llogarive të 24Option ka vet mirat, të këqijat dhe karakteristika.

Përveç, ka gjithashtu një llogari demo që është thjesht e drejtë përpara. Kjo llogari ju lejon të provoni strategjive të ndryshme tregtare si dhe të mësojnë se si mjetet tregtare mund të përdoret. Kjo është më tepër një provë platformë ku ju mund të bëni ndonjë gabim dhe akuzohen absolutisht asgjë! Ajo ka të gjitha tiparet e ofruara në të vërtetë llogari tregtare, por keni nevojë për të bërë një depozitë të përdorin atë. Ju do të merrni $40,000 të holla virtuale me asnjë kufizim nuk, nuk ka humbje dhe nuk shqetësohet. Në qoftë se ju jeni vetëm duke u nisur, llogari demo është opsioni më i mirë për ju, nëse ju jeni një avancuar options binary tregtar.

24Opsionet është vërtetë e parë ndërmjetësi për të futur një Islame llogari për të bërë të mundur që mijëra Muslimanë të cilët do të donte për të fituar të holla në pajtim me Ligjin e Sheriatit. Çdo gjë në këtë llogari është Halaal si Kur'ani përshkruan. Gjuha e përdorur për këtë llogari është arabe, e cila është kuptuar mirë nga Muslimanët.

Pro e 24Option?

24Opsion ofron më të mirat për tregtarët për të fituar para online:

 • E saj platformë tregtare është e thjeshtë dhe intuitiv.
 • Ajo ofron më shumë se 5 platformat tregtare.
 • 24Opsion është legit dhe e rregulluar nga CySEC, kështu qetësuese për tregtarët.
 • Skadimit herë janë të favorshme.
 • Madhe pagesa për çdo fitore.

Të këqijat e 24Option

Megjithatë, disa të këqijat gjithashtu ekzistojnë me platformën, edhe pse jo shumë një punë e madhe:

 • Gjatë afat të skadimit herë që zgjasin deri në një javë nuk janë të përfshira.
 • Niveli i rrezikut të rritet me nivelet e fitimit.

 

Mendime Përfundimtare

Për të përmbledhur atë, nuk ka asnjë të vetme broker i cili ofron shumë si 24Option. Faqen e tyre është veçanërisht i tmerrshëm dhe i pëlqyeshëm. Faqe paraqet çdo gjë që ju dëshironi të dini rreth ndërmjetësi si dhe opsionet binare në mënyrë të thjeshtë dhe të qartë rrugën. Përveç kësaj, pagesa janë të mahnitshme. I saj padyshim një nga agjentët më të mirë në opsione binare tregtare, që kanë ekzistuar kurrë!

Open 24Option Account

Open 24Option Account with 100% Bonus

5 Komente

 1. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i’m happy to show that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon just what I needed. I most without a doubt will make certain to don?t overlook this website and give it a glance regularly.

 2. 24O Option is a scam. After spending an hour filling out their extensive pile of useless formsi am informed they do not service clients.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*