3 Javën Milioner është një SCAM!!!

3 Week Millionaire

3 Week Millionaire Is SCAM

Binary 3 Week Millionaire Is a SCAM Binary Options 3 Week Millionaire Scam Alert Don't buy 3 Week Millionaire Is a SCAM Warning 3 Week Millionaire Binary Options Signlas SCAM 3 Week Millionaire Be aware from 3 Week Millionaire Why you don't need to sign up : 3 Week Millionaire Auto Trading Robot 3 Week Millionaire Robot 3 Week Millionaire is SCAM or Legit? 3 Week Millionaire SCAM

Read More 3 Week Millionaire

 

3 Javën Milioner është një e re opsionet binare shërbimin i cili u nisur vetëm disa ditë më parë. Ata premtojnë që në 3 javë ju do të bëni $1,000,000 duke përdorur sistemin e tyre, edhe pse nuk’s në të vërtetë nuk ka limit të parave që ju mund të bëni me programet e tyre. Më shumë para që ju të financuar llogarinë tuaj me, më shumë fitime ju mund të bëni. Ata thonë se shumica e përdoruesve të investojë shumën minimale të mundshme e cila është $250-$300 dhe pastaj të bëjë $800-$1000 e përditshme. Në qoftë se ju të financuar llogarinë tuaj me $1,000, ju mund të bëni $2,500 në ditë. Ende nuk është e mjaftueshme që të bëhet një milioner në tri javë! Nëse ju bëni $2,500 në ditë, ju do të bëjë vetëm $52,500 për tri javë.

Sipas të njëjtit lloj e llogaritjes krijuesit e 3 Javën Milioner përdorim, në mënyrë që të bëjë vetëm një milion dollarë në 3 javë, ju do të duhet për të depozitave rreth $20,000-$25,000. Ju lutem mos’t e depozitave edhe minimale $250 me këtë scam, sepse çdo gjë që ju depozitë, ju patjetër do të humbasin. Shumë e mirë për të qenë e vërtetë premtime të tilla si këto janë një shenjë e sigurt se ne’ri kemi të bëjmë me një scam këtu. Por shqyrtimin tonë nuk ka përfunduar ende, ne mund të nxjerr në pah të panumërta më shumë indikacione se 3 Javën Milioner është një scam.

Në 3WeekMillionaire.com ju do të gjeni një mbrapsht në Pika të Majtë kundër që fillon në 10 dhe pastaj shpejt vjen poshtë për të “1 Njollat E Majtë”, ku qëndron në mënyrë që të ju jap një shans për të shkuar nëpër të gjitha videot dhe materialet marketers e këtij scam kanë përgatitur për ju. Merrni kohën tuaj, ju nuk do të humbni një vend, dhe edhe në qoftë se ju bëni, ju gjithmonë mund të rifreskoni këtë faqe për të filluar përsëri nga 10 njollat e majtë. Ky është një tjetër tregues ne’ri kemi të bëjmë me një scam. Kur duke u përpjekur për të lënë këtë faqe, një pop-up hedhje në ju duke kërkuar që ju të shkruani emrin tuaj dhe e-mail, apo të paktën mbyll këtë mesazh dhe të vazhdojë të shikuar video. Nëse ju provoni për të mbyllur dritaren, një tjetër pop-up vjen deri të përpiqen për të ndaluar ju nga e lënë. Ky tipar i bezdisshëm ekziston në pothuajse çdo scam ne shqyrtim.

fotografi nga 3WeekMillionaire.com website

3daymillionaire

Krijuesit e këtij scam do të lutem që ju të provoni të tij software. Ai do të ju tregojnë fotografitë e njerëzve të pranimit të $10,000 kontrollet nga ai “për asnjë arsye tjetër, sesa fakti që unë si për të ndihmuar njerëzit në nevojë…” Po, drejtë! Ai i pëlqen të ndihmojë njerëzit që të humbasin paratë e tyre është më i saktë! Ai thotë se në qoftë se ju ndiqni lajmet, ju ndoshta keni parë atë që japin para për organizatat që ndihmojnë të verbrit dhe fëmijët me kancer dhe që japin një strehimore për të pastrehët. Ne dashuri për të shikojnë lajmet, por ndoshta ne kemi humbur kohë, ata treguan se si 3 Javën Milioner’s prodhues është dorëzuar $10,000 kontrolle për këto bamirësi. Ne u zhvillua një kërkim në Google dhe do të mund të gjeni asnjë dëshmi se paratë e dhënë ndonjëherë të varfërve, ose edhe se nuk ishte ndonjë përmendje e 3 Javën e Milioner në ndonjë lajm edicionin e gjithë bota.

Përse ata japin $10,000 kontrollet? Për shkak se’s çfarë ata thonë se ata bëjnë me çdo klik të një buton duke përdorur programet e tyre. Ju lutem mos’t bien për këtë. Ajo’s absolutisht e pamundur për të bërë kaq shumë para në mënyrë konsistente me një software që shkon në autopilot. Dhe në qoftë se ju e bëri të bëjë një shumë të holla me këtë softuer, agjentët që janë në dispozicion me 3 Javën Milioner janë aq të këqija, se ju do të ndoshta kurrë nuk do të jetë në gjendje për të tërhequr çdo fitime apo edhe të marrë mbështetje të konsumatorëve. Nuk’t nënshkruajë me të tilla ndërmjetësit. Gjithmonë shkojnë me një plotësisht të BE-rregulluar ndërmjetësi, të tilla si TopOption.com, dhe të zgjidhni një të besuar sinjal të shërbimit, si ato në dispozicion në Monitorimi’s besuar sinjal shërbimet. Për të përmbledhur këtë shqyrtim, 3 Javën Milioner është një scam!

Ju lutem të lënë një koment më poshtë tonë 3 Javën Milioner shqyrtim me ndonjë pyetje apo reagime.

Duke kërkuar për të Rekomanduar Sinjalet? Kliko Këtu

Të jetë i pari për të komentuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*