50K Misioni është një SCAM!! Një Shqyrtim Të Ndershëm!

50Shqiptarët Misioni

50K Mission Is SCAM

Binary 50K Mission Is a SCAM Binary Options 50K Mission Scam Alert Don't buy 50K Mission Is a SCAM Warning 50K Mission Binary Options Signlas SCAM 50K Mission Be aware from 50K Mission Why you don't need to sign up : 50K Mission Auto Trading Robot 50K Mission Robot 50K Mission is SCAM or Legit? 50K Mission SCAM

Read More 50K Mission

 

Sot ne jemi duke shkuar për të fjalë për fjalë të shkatërruar 50K Misionit scam nga David Howell! Si gjithmonë, ju do të vini re ton e përgjithshme kërkim blogs reklama e re scam, por ato faqet e internetit duket se gjithmonë e rekomanduar që çdo i ri i softuerit ose opsionet binare shërbimit që vjen nga, “Shumë e besueshme”!!! Pas disa hulumtime shtesë ne kemi gjetur një shqyrtim që i ishte shkruar nga Angela Winfrey (shih: 50K Misioni është një SCAM në BOC) dhe një tjetër paralajmërim ishte postuar në BinaryOptionsWATCHDOG.tregti (shih: 50Shqiptarët Misioni) të dy ekspozuar 50K Misionit dhe duke treguar disa prova të vështirë që të çon në përfundimin se kjo është një ‘shqyej-off’ site, asgjë, por një scam operacion! Për fat të keq, ne jemi ende të marrë email nga njerëzit që e nënshkruar me këtë mashtrim dhe humbën depozitave në çështje orësh! Kjo është një virale të ofrojë dhe shumë tregtarët e reja janë marrë e-mail ftesat dhe për fat të keq disa prej tyre janë nënshkruar-up dhe depozitimi i fondeve. E të tjera paralajmërime janë thjesht nuk mjafton, ne prandaj e kam vendosur për të shkruar një shqyrtim që do të përfundojë 50K Misionit scam një herë dhe për të gjithë, dhe shpresojmë se me komentet tuaja, i pëlqen dhe e ndan, ne do të krejtësisht të diskreditimin, asgjësojnë & vënë këtë fals të automatizuar të vjedhjes makinë nga i biznesit! Ne nuk’t duan të shohin një të vetme online tregtar mbeturinave një qindarkë me 50Mission.com website, nuk’t tuaja le kurioziteti marrë më të mirë nga ju.

Le’s quote deklarata e parë e dhënë nga 50KMission.com video, “12 muaj më parë, një të fshehtë të grupit të Wall Street investitorët hapi dyert për disa njerëz me fat, duke u dhënë atyre një shans për të fituar në një ditë më shumë se shumica e njerëzve fitojnë në muaj.” Ne nuk mund ta kuptoj se si dikush do të bien për një histori të tillë, por nëse ju jeni e re për tregtinë online nuk’s një shans të drejtë ju mund të! Nuk ka absolutisht asnjë lidhje në mes të Wall Street dhe opsione binare tregtare.

Këtu është qesharake pjesë lidhje me këtë 50K Misionit Rishikimi…

Krijuesit e 50K misionit të pretendojnë se “kjo klandestine grupi i tregtarëve është duke kërkuar pikërisht 25 trim njerëz të rinj për të testuar versionin më të ri të tyre në teknologji.” Ata duhet të jenë reale idiots, le’s përballen me atë. Pse do të ju duhet të jenë të guximshëm në qoftë se kjo është me të vërtetë një software që krijon kaq shumë para? Mendje të pastër lojra! Ju duhet të jetë i guximshëm në mënyrë që të bëjë diçka që është e rrezikshme, jo duke u angazhuar në një veprimtari që do të “sigurisht” ju bëjë para. Në mënyrë që t'i bashkohet Misionit 50K, ju duhet të jetë i pakujdesshëm, kjo nuk ka të bëjë asgjë me trimëri.

50kmissionreview

David Howell, e pretenduar krijues i 50KMission.com, e bën këtë pretendim të tij në fushë video që “vetëm 25 njollat janë në dispozicion…” Ne fakt numëron numër të madh të raporteve që i kemi marrë nga njerëz të cilët u scammed nga ky sistem dhe ata që ishin dërguar në forume të tjera rezultat: Ne kemi gjetur se ka më shumë se 25 raportet e tilla! Pastaj se si të vijë software është ende në dispozicion? Thjeshtë. Ka një numër të pafund të të spote, por duke e bërë ju mendoni se numri i spoteve janë të kufizuara, ata i japin një sens të urgjencës në ofertën e tyre. Ajo’s shitjes taktikë që ne shohim me më scam sistemet ne shqyrtim.

Edhe pse kemi pas paralajmërimeve përsëri dhe përsëri, ne jemi ende të marrë email nga njerëz të ardhur keq që e nënshkruar me David Howell’s 50K Misionit scam dhe të tjera adresat mashtruese të internetit në baza ditore! Nëse ju doni të bëni para me opsione binary, ju lutem të ndaluar duke kërkuar për një mënyrë të lehtë për të bërë kështu. Edhe pse më e lehtë se pothuajse çdo punë tjetër, nuk është, opsionet binary tregtare kërkon disa përpjekje. Në fillim ju duhet të punojnë me një Të Lirë Llogari Demo dhe vetëm pasi të keni’ve janë bërë në përputhje fitime, ju duhet të fillojë tregtare duke përdorur të holla të vërtetë në një llogari tregtare që ju’ve u hap me një plotësisht të rregulluar ndërmjetësi të tilla si TopOption.com, një nga përfitimet kryesore është shumë i ulët minimale e depozitave të $100.

Nëse ju jeni në kërkim për një sinjal të besueshëm të shërbimit, sigurohuni që të kontrolloni Monitorimi’s Rekomanduar Sinjalet shërbimet dhe komuniteteve. Si gjithmonë, ne ju ftojmë të komentoni më poshtë ky shqyrtim nëse ju jeni një viktimë e 50K Misionit ose me ndonjë reagim dhe pyetje.

Duke kërkuar për të Rekomanduar Sinjalet? Kliko Këtu

Të jetë i pari për të komentuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*