Atlasi i Inteligjencës është një SCAM!

Atlas Intelligence

Atlas Intelligence Is SCAM

Binary Atlas Intelligence Is a SCAM Binary Options Atlas Intelligence Scam Alert Don't buy Atlas Intelligence Is a SCAM Warning Atlas Intelligence Binary Options Signlas SCAM Atlas Intelligence Be aware from Atlas Intelligence Why you don't need to sign up : Atlas Intelligence Auto Trading Robot Atlas Intelligence Robot Atlas Intelligence is SCAM or Legit? Atlas Intelligence SCAM

Read More Atlas Intelligence

 

Si ne të lundruar në faqen tjetër, në Atlasin e Inteligjencës scam e internetit, ne kemi ardhur të gjithë Katie Harvey’s rekomandim të rreme. Vetëm pak ditë më parë kemi ekspozuar Fitim me Cindy dhe aktorja AKA “Cindy Taylor” të punësuar nëpërmjet Fiverr.com, është veçori në të dyja faqet e internetit, duke luajtur rolin e një tregtar i suksesshëm dhe një milioner. Krijuesit e Atlaseve të Inteligjencës ndoshta e gjeti atë të jetë i talentuar gënjeshtar dhe vendosi të punësojë atë për pak dollarë për të gënjyer edhe një herë me një rekomandim të shkurtër. Në qoftë se dikush tjetër dëshiron të punësojë Katie Harvey si një zëdhënës ose të merrni një rekomandim të rreme për një scam, ju mund të gjeni të saj në Fiverr.com. Ajo do të shitet bora në Eskimos në qoftë se ju paguani saj dhe jo për habinë tonë, ne e shohim fytyrën e saj të bukur edhe një herë, këtë herë ajo është promovuar Atlas-intelligence.com website.

Kjo nuk është një gënjeshtër tjetër Atlasi i Inteligjencës Rishikimi!!!

atlasintelligence

Qëllimi i këtij neni është që të vë në dukje Atlasi i Inteligjencës dhe t'ju tërhequr vërejtjen në lidhje me të gjithë në mënyrën më blatant mënyrë ne mund të! Ne do të bëjmë gjithçka për të penguar prej bërë gabim të nënshkrimit me këtë mashtrim. Ajo’s me të vërtetë e vështirë për të ndarë aktorëve nga scam si ata janë të shtyrë të marrë pjesë në mashtrim dhe të sigurojë të rreme testimonials për para. Nuk duhet’t Katie Harvey dhe gjithë pjesa tjetër e Fiverr.com scam artistët të jenë përgjegjës? Përfundimisht autoritetet do të vendosin, por në ndërkohë, ne do të vazhdojmë dhe të ekspozojnë aktorë të cilët janë duke bashkëpunuar me mashtrimet si Atlasi i Inteligjencës dhe publikisht turp ta. Ne ju inkurajojmë që të përballen me atë, nëse ju’ve janë scammed nga Atlasi i Inteligjencës si ajo është një nga folks që të ju bindi se ky software është i suksesshëm, ndërsa në realitet ajo’s vetëm një monedhë tjetër flipping mashtrim. Vizitoni: Katie Harvey’s Fiverr Faqe. Mos harroni se kjo është e njëjta vajzë që është duke e Fitim me Cindy scam ne kemi ekspozuar më parë.

Atlasi i Inteligjencës është tregtuar në mënyrë të drejtë dhe me një dizajn të ri dhe një të regjistruara webinar në faqen e parë, kjo nuk’t rritur të menjëhershëm dyshim, por një herë ju të gërmoj pak më thellë që ju do të gjeni se ai’s vetëm një para-bërë skemës dhe nuk’s me të vërtetë asgjë për atë. Një tjetër në lidhje fakt është se të gjitha opsionet binare agjentët synced me këtë softuer nuk janë të rregulluara. Ata premtojnë tregtarët deri në $2,345 në 60 minuta e cila është me të vërtetë e vështirë për të besuar. “E përditshme Njerëzit si JU & Më Pohoi Tyre të LIRË Atlas Pasaportë & Cashed Në $68,572… Tani’s nga Ana e Juaj!” është titulli i internetit e tyre. Për fat të keq për ta, sot ka radhën për të marrë mbi listën tonë! Ne ju inkurajojmë që të ndajnë përshtypjet tuaja nëse keni nënshkruar me Atlas-intelligence.com. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me software ose ndonjë koment, ne do të dashurisë për të mësuar më shumë nga përvojat tuaja. Nëse jeni të interesuar për të tregtuar opsionet binare, check out tonë e rekomanduar ndërmjetësit dhe të sinjaleve të ofruesve dhe në qoftë se ju jeni krejt të re për tregtinë online, një Të Lirë Llogari Demo është mënyra më e mirë për të filluar këtë rrugëtim.

Duke kërkuar për të Rekomanduar Sinjalet? Kliko Këtu

Të jetë i pari për të komentuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*