Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë?

Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? Është Legit

Binary Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? Është një Ndërmjetësi Legit Ndërmjetësit Opsionet Binary Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? Scam Alarm Besohet Binary Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? Nuk e tij një SCAM Ndërmjetësi Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? e tij të besuar Opsionet Binare Llogari të hapur me Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë? Ndërmjetësi Binar Lexo Më shumë Ekskursion de Binary Review – është një opsion konsideruar vlerë?

Herë në një kohë, ka gjithmonë një binary ndërmjetësi opsionet që kap sytë e të tregtarëve, Ekskursion de Binary pa dyshim është një opsion të tillë. Për fat të keq, kjo mund të mos jetë e qartë për ata që duke filluar nga me degën e tyre, vetëm duke e lënë mundësitë më të mira për tregtarët me përvojë. Për këtë arsye, ne kemi vendosur për të dalë me këtë shteruese rishikimi, e cila do të nxjerrë në pah aspektet më të rëndësishme të Ekskursion de Binary që do të bëjë që ju doni të vendosni degën tuaj me të dhe të fitojnë të holla nga komoditetin e karrigen tuaj.

Hapur Ekskursion De Binary Llogari

Hapur Ekskursion De Binary Llogari me 100% Bonus

 

De Binary ekskursion në një shikim

Me një Qipro juridiksionin, Ekskursion de Binary është një nga më të mirë opsionet binare ndërmjetësit ekzistuar ndonjëherë, duke qenë të vendosur të kthehet në 2009. Kjo është një kompani që ka fituar çmime të shumta dhe është edhe Bota e Financave të listuara. Kjo është në fakt e parë ndërmjetësi binar të jenë të rregulluara dhe ka një bazë të konsumatorëve në më shumë se 80 vendet në nivel global, i njohur për besueshmërinë në opsione binare tregtare.

Të tilla një reputacion nuk ka ardhur aq lehtë të, sidomos kur tregu është i përmbytur me të tjera opsionet binare ndërmjetësit. Rishikimi jonë u bë vetëm për të konfirmuar se saj reputacion të jashtëzakonshëm, është në fakt ajo që është.

Ekskursion de Binary Ltd zotëron këtë tregtare e internetit. Kompania është e rregulluar nga Qipro Letrave me vlerë dhe Exchange Commission (CySEC) nën 188/3 licencë që 7th Janar 2013. Kompania është e bazuar në Limassol, Qipro. Gjithashtu, është regjistruar me Financiar Ushtrimin e Autoritetit, si dhe shumë të tjera të mëdha të organeve rregullatore në vendet që ata ofrojnë shërbimet e tyre tregtare.

Disa e karakteristikat e tij kryesore?

De Binary ekskursion në fakt ka një të pafundme lista e karakteristika kryesore. Për të nxjerrë në pah çdo detaj në lidhje me karakteristika kryesore e saj do të duhet një artikull të tërë, por ky rishikim do të shkurtimisht mbulojnë ato më të rëndësishmet, ndërsa ju do të merrni të dini të tjerët në rrjedhën e kohës.

Një nga tiparet më të rëndësishme të sjellë në tryezë nga ky opsion binary ndërmjetësi është përvojën e përdoruesit. Që nga themelimi i saj në 2009, faqen e tyre është përmirësuar vazhdimisht për të përmirësuar përvojën e investitorëve. Faqja e internetit ka një të tërë shumë karakteristika dhe mjetet mësimore që do të bëjë çdo tregtar të ndiheni rehat.

Fakti që kjo është e licencuar është e mjaftueshme për të ju siguroj se ata janë duke vepruar brenda standardeve më të larta të opsionet binare industrisë. Aktualisht, tregtarët nga NE nuk mund vend të tyre tregton me Ekskursion de Binary sepse tyre licencën e ndalon atë.

 

Bonuset

Çdo investitor që të vlerësojmë drejt një bonus për të parë të tyre tregtisë me siguri do të ndiheni të lehtësuar, me këtë ndërmjetësi. Ju janë dhënë një bonus mirëpritur të 100% për një depozitë fillestare e $250 si minimum, deri në $10,000. Ky bonus struktura është shumë bujar, sidomos në qoftë se ju krahasoni atë që e tjera nga agjentët. Bonus shumat janë direkt të depozitohen në llogarinë tuaj. Për shembull, nëse ju keni një $500 depozitë, ju do të jetë menjëherë i jepet $1,000 në llogarinë tuaj.

Kjo vjen si një dobishme trajtojnë veçanërisht për investitorët rishtar si ajo u jep atyre një çast mundësi të dyfishojë investimet e tyre. Megjithatë, ashtu si shumica e vendeve të tjera duke ofruar shpërblime, ka gjithmonë formale të kushteve të lidhura me bonuset. Që është, ju duhet të tregtisë disa sasi të caktuar të parave, për të tërhequr shumën e bonusit. Ju mund të merrni kërkesat e tjera, thjesht duke kontaktuar mbështetjen e tyre të konsumatorëve.

 

Llogari llojet

Ka një arsye të mirë pse Ekskursion de Binary është e shënuar si një e mirë tregtare binar opsion kompanisë. Kjo është për shkak se ajo ofron një llogari të gjerë mbulimi për nevoja të ndryshme të tregtarëve. Ekskursion de Binary ka 6 llojet e llogarive, duke përfshirë:

 • E bronzit – E Bronzit llogari të ofrojë shumë e pasurive të tregtueshme, deri në 190. Ju do të jetë në këtë rrëfim të statusit për aq kohë sa depozitën tuaj shuma është brenda $250 për $2,499. Sipas kësaj llogari, ju do të gëzojnë financiare, kërkimore dhe komente të tregut në baza ditore, si dhe qasje në të webinars dy herë në muaj.

 

 • Argjendi – një depozitë minimale shuma e $2,500 dhe një maksimum prej $4,499 është e nevojshme. Ju do të merrni tregtare alarme, besnikëria dyqani i dhuratave, linjë direkte në llogarinë menaxher për një periudhë të 10 ditë plus trading sinjale nga Tregtare Qendrore për një periudhë të 1 muaj. .
 • Ari – të depozitave në shuma që variojnë midis $5,000 dhe $9,999 është e nevojshme. Kjo përfshin përfitimet e Bronzi dhe Argjendi llogaritë plus disa të tjerëve, duke përfshirë pa rrezik tregtare, private hyrës seancë tregtare dhe analist i zgjuar plan të menaxhimit të parave
 • Luan Premium – kjo llogari përfshin përfitimet e sipërpërmendura, e në llogari të tjera, plus të tjerët. Luani llogari Premium në thelb ka dy nën-lloje, që është, Premium dhe Platinum, duke bërë një total prej gjashtë llogaritë. Depozita shumën për llogari Premium shkon në mes të $10,000 dhe $24,499. Ajo përmban të përshpejtuar tërheqje të parë dhe qasje në kontratat opsion.

Si për Platinum llogari, depozita shkon në mes të $24,999 dhe $99,999. Ju të merrni për të shijuar ekskluzive fton për ngjarjet VIP, qasje të Primit të tregtisë dhomë, dhe të gjitha përfitimet e sipërpërmendura,.

 • Ekskluzive – Si për Ekskluziv llogari, kjo është një ftesë lloji, në se, ju janë dhënë një mundësi të bashkohet me atë në qoftë se ju keni një depozitë shuma tejkalon $99,999. Kjo llogari karakteristika të gjitha përfitimet e tjera llogari llojet.

Përveç, ka edhe një demo llogari të përshtatshme për tregtarët rishtar. Llogari demo ofron një rrezik të lirë do të thotë të kuptuarit se si Ekskursion de Binary-së platformë punon. Pasi të keni fituar besimin dhe aftësitë në opsion binar tregtare, ajo do të jetë më e lehtë për ju për të bërë një tranzicion të lehtë në të vërtetë platformë tregtare. Ne rekomandojmë që ju të përdorni të demo llogari për më shumë se një ditë para fillimit të tregtisë në të vërtetë pasuritë dhe paratë.

Nëse ju jeni një Musliman tregtar, Ekskursion de Binary gjithashtu ofron një Islame llogari që aderon në të gjitha rregullat e Sheriatit e Ligjit. Llogaritë janë të lirë nga interesat dhe ka vënë gjithçka në detaje rreth besimit Islam.

4-1

Pagim dhe fitimet

Kur fitimet dhe pagesat janë në pyetje, Ekskursion de Binary ofron përfitime të cilat janë ndër më të mirat. Pagim shkon nga 60% për 90%. Limiti i sipërm për pagesa është 91%, diçka që është padyshim e vështirë të vijnë të gjithë me më të ndërmjetësit. Mesatarisht pagim është zakonisht më lart 75% dhe mund të shkojnë deri në 80%.

Përveç, Ekskursion de Binary ka një "fillim të ngushtë" ofertë për tregtarët në mënyrë që të zvogëlojë humbjet e tyre, nëse ato ndodhin për të bërë një të keqe të tregtisë e cila nuk duket për të fituar në fund. Në fillim të ngushtë veçori e bën të mundur për ju për të mbyllur të tregtisë tuaj para skadimit të kohës vjen në një fund. Nëse përdoren në mënyrë të përshtatshme, tipar mund të ndihmojë një tregtar kështu që ata nuk do të humbasin të gjitha të tregtisë.

Çfarë është depozitë minimale shuma?

Aktualisht, Ekskursion de Binary kërkon një depozitë minimale të $250. Ka një arsye të mirë për këtë depozitë minimale shuma: ju merrni një 100% bonus shumë për depozitën tuaj. Nëse shuma e depozitave është ulur, ajo nuk do të jetë e mundur për të marrë një trupmadh bonus që mund të ju ndihmojë të tregtisë.

Tregtare me Ekskursion de Binary

Ekskursion de Binary ofron një nga më të madh të aseteve të përzgjedhjes në industrinë e. Ajo përmban të tregtueshme aseteve prej 190 në numrin. Përveç kësaj, nuk janë 100 aksioneve opsione për të zgjedhur nga.

Në aspektin e palë të monedhës, nuk janë në lidhje 30, duke përfshirë më të përdorura të monedhave të tilla si EUR/USD, JPY/NZD dhe GBP/CAD mesin e shumë të tjerëve.

Ka gjithashtu lidhje 30 të ndryshme nga indekset kryesore të tregjeve të aksioneve në planet, duke përfshirë S&P Ardhmes, NASDAQ, IBEX dhe NIKKEI 225 vetëm për të përmendur disa.

4-3

Cilat janë opsion llojet dhe herë skadimit?

Ekskursion de Binary bën përdorimin e SpotOption si një platformë tregtare. Fakti që SpotOption është një popullore platformë të përdorura nga shumica e ndërmjetësit është e mjaftueshme për të provuar se ajo është një intuitive platformë. Përmes kësaj platforme, ata ofrojnë rregullt çifte, opsionet, e gjatë dhe afat të shkurtër opsionet.

Skadimit herë kanë një spektër të gjerë. Opsionet e rregullt të ketë një kohëzgjatje sa më e shkurtër disa minuta për aq kohë sa periudhën e mbetur të ditës. Si për opsionet e Gjashtëdhjetë e Dytë, nuk janë 30 sekonda, 60 sekonda dhe 120 sekonda. Avantazhi me afat të gjatë afatit të skadimit opsione është se ajo mund të zgjasë sa më të shkurtër si një ditë deri në disa muaj, në të vërtetë 15 muaj. Kjo është diçka që ju nuk e merrni me të tjera opsionet binare ndërmjetësit.

Megjithatë, këtë faqe nuk e kanë Një të prekur ose Shkallë opsionet, cila mund të jetë pak probleme për një faqe interneti që është e shkëlqyer në çdo aspekt tjetër. Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj, ju mund të filloni duke e përdorur atë në mënyrë të drejtë, pasi depozita minimale shuma është bërë.

A ka mbështetje materiale për tregtarët?

Ekskursion de Binary ka mbi njëqind artikuj në lidhje me opsionet binar tregtare dhe aspektet e lidhura me të tregtarëve të saj. Disa prej artikujve të ofruar për fillimin e tregtarëve të përfshijë:

 • Opsione binare tregtare online.
 • Pse ju duhet të jenë të disiplinuar tregtar.
 • Të kuptuarit binare tregtare.

Nuk është një shumë më të kategorive të artikujve që ndonjë tjetër tregtar do të gjeni shumë e dobishme kur tregtare me këtë platformë. Nëse përmes leximit të këtyre materialeve të ndjehen shumë e lodhshme për ju, Ekskursion de Binary gjithashtu ka një opsion tjetër: Vërtetë Robot. Kjo është një automatizuar opsionet binare robot që mund të jetë shumë e dobishme për fillestar. Ajo kryen automatike tregtare në lidhje me një grup të para-programuar rregullat ose veprimet. Kjo zgjidhje vjen në shumë të volitshëm dhe ju lejon të tregtisë edhe kur ju nuk keni qasje të gatshme në një kompjuter ose nuk ka kohë për vendosjen tregton me dorë.

4-2

Celular platformë tregtare

Nëse ju doni të vendosni degën tuaj në lëvizje, Ekskursion de Binary është një nga më të mirë platformat tregtare që mbështet përdoruesve mobil. Platforma mund të arrihen nëpërmjet një app celular për të dy iOS dhe Android pajisje. App është gjetur në përkatëse app dyqane, që është, App Store dhe Google Play Store.

Opsionet bankare pranuar

Ekskursion de Binary ofron një shumë e opsionet bankare për tregtarët e saj. Disa nga këto përfshijnë banka transferet bankare, kartat e kreditit, Skrill, Të shpejtë të transferimit bankar, CashU, Lobanet, Dineromail, POLI, Bashkimi Paguar, Yandex Para, WebMoney, Todito Para Të Gatshme, Moneta dhe AstroPay. Përveç, disa të tjera lokale metodat e pagesës nga e gjithë bota janë mbështetur edhe.

Privatësia dhe Siguria

Kjo është një nga më të besuar dhe më të sigurta ndërmjetësi faqet e internetit për tregtarët. Të gjithë investitorët' informacioni është siguruar nga EV certifikata SSL. Ata punojnë me MaxMind, një kompani e sigurimit, për të parandaluar mashtrimin dhe për të verifikuar depozitat. Të gjitha metodat e përpunimit të të dhënave janë në përputhje me rregulloret PCI.

Pro

 • Ajo ofron të madhe të depozitave bonuset, deri në 100%.
 • Ofron shumë opsione.
 • Pagesa janë të shkëlqyera.
 • Platformë tregtare është shumë intuitiv.
 • Minimale të investimeve shumat janë minimale.

Të këqijat

E vetmja pengesë e madhe e Ekskursion de Binary është se ajo nuk është në dispozicion për të NA investitorët. Ajo gjithashtu nuk ka një të prekur ose Shkallë opsione të përfshira. Ndryshe kjo është një e madhe brokerimi faqe serioze për tregtarët.

Final menduar

Ka vetëm një fjalë të mirë përshkruajnë Ekskursion de Binary: mbresëlënëse. Ndërmjetësi meriton një entuziast thumb up për mënyrën se si web faqen e tyre është vënë së bashku. Kjo është një e madhe të internetit për çdo tregtar i cili është pas një i madh përgjithshëm përvojën e tregtare.

 

 

Hapur Ekskursion De Binary Llogari

Hapur Ekskursion De Binary Llogari me 100% Bonus

2 Komente

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*