BinaryOnline Rishikimi

BinaryOnline Shqyrtim Është Legit

Binary BinaryOnline Shqyrtim Është një Ndërmjetësi Legit Opsionet Binare Agjentët BinaryOnline Shqyrtim Scam Alarm Besohet Binare BinaryOnline Shqyrtimin e Saj nuk është një SCAM Ndërmjetësi BinaryOnline Shqyrtimin e saj besuar Opsionet Binare Llogari të hapur me BinaryOnline Shqyrtim Ndërmjetësi Binar Lexo Më Shumë BinaryOnline Rishikimi

binary-online-logo

BinaryOnline është një platformë që është zhvilluar nga opsionet binare profesionistë. Firma është zhvilluar bazuar në gatishmërinë për të ofruar një nivel të lartë dhe moderne tregtare udhëtim për tregtarët. Edhe pse platforma është relativisht e re, firma arrin të ofrojë patëmetë shërbimet tregtare për klientët e saj. Kjo ndërmjetësi është mjaft i ndryshëm nga të tjerët në aspektin e shërbimeve dhe tipareve që janë theksuar në këtë shqyrtim.

Platformë tregtare

BinaryOnline është një produkt i pastër përvojë dhe përqendrimi i njohurive dhe qëllimet e saj për të ofruar një të shkëlqyer platformë tregtare, si dhe përvojën e klientit për përdoruesit. Tregtarët absolutisht do të jetë i kënaqur, duke përbërë një platformë që përdor teknologjive më të reja në dispozicion. Kryesore tregtare platformë lejon tregtarët për të tregtisë në disa aseteve dhe ka qenë i pritur nga Panda Sistemeve Tregtare. Katër mjete të ofruara për tregtarët përfshijnë:

 

 1. Një Prekje
 2. Të Lartë/Të Ulët
 3. Hyper
 4. Varg

tregtare

Çdo instrumenti saj përkatëse pagim si dhe për kohën e skadimit. Tregtarët janë ofruar katër kryesore pasuri të llojeve që ata të mund të tregtisë: Rezervat, Indekset, Mallrave dhe të Monedhave. Tregtarët mund të pista luhatjet në pasuri e zgjedhur duke përdorur ndërfaqe grafike të ofruara. Kjo mund të ndihmojë në përcaktimin e të ardhmes, vlera e aseteve të zgjedhur. Karakteristika të tjera janë si të ofruara për tregtarët për të ndihmuar ata të marrin vendime të informuara. Kopja e tregtarët tipar është diçka me vlerë për të shfrytëzuar. Ky funksion ofron kohë reale news feed për të fituar degën e kryer duke përdorur platformën e ofruara nga BinaryOnline. Atë, si dhe i lejon tregtarët për të kopje degën fituese shfaqet menjëherë në një ushqim që ka qenë i vendosur në anën e djathtë të platformë tregtare. Gjëja më e mirë është se tregtarët mund të kopjoni si shumë profesione si ata dëshirojnë të. Edhe pse platformë është mjaft e lehtë për t'u përdorur, tregtarët janë të rekomanduara për të kuptuar bazat e mundësitë tregtare para se të vënë ndonjë tregti. Duke e ditur bazat do të sjellë uljen e rrezikut që lidhen me humbjen tregton. Kompania ofron një Këndin e Fituesit për ndërmjetësit që ofrojnë arsimim se si për të vendosur tregton dhe shumë më tepër përmbajtje që mund të përfitojnë ndonjë tregtar.

Celular platformë tregtare është si të ofruara nga kompania. BinaryOnline versioni celular i lejon tregtarët për të tregtuar nga kudo dhe kurdo që ata dëshirojnë të. Version të lëvizshme mund të arrihen duke përdorur linkun e mëposhtëm:Kliko Këtu. Kompania nuk ofron ndonjë celular aplikimit. Kërkesa është në fazat e zhvillimit të saj. Dy apps do të jenë në dispozicion. Një do t'u ofrohet për shkarkim në iTunes dhe të tjera në Google Play Store. App do të jetë e arritshme pas instalimit dhënë përdoruesit input tyre ekzistuese kredencialet për identifikohu. App më pas do të shërbejë si një zgjatje e një aktuale e llogarisë.

Llogari llojet

BinaryOnline ofron lloje të ndryshme të llogarive nën kategori të ndryshme dhe çdo caters për kërkesat e tregtarëve në industrinë e. Kjo segmentimi i bën gjërat mjaft e lehtë për tregtarët. Çdo llogari e ka vet përfitimet që ofron dhe caters për nivele të ndryshme të investimeve nga tregtarët. Aktualisht, tre llogari të ndryshme lloje janë të ofruara nga BinaryOnline.

 • Llogari Premium
 • Llogari Standard
 • Fluturim Llogari
 • Elita Llogari

Një minimum prej $50,000 depozita duhet të jetë bërë nga një tregtar për të hyrë në Elitën e llogarisë. Ekipi për mbështetje mund të jetë direkt kontaktuar për të ditur më shumë për përfitimet e të paturit e një Elite llogari. Një përshtatur dhe të personalizuar qasja mund të jetë e shfrytëzuar duke përdorur Elita llogari. Dallimet në llogari të ndryshojnë bazuar në depozitë fillestare të bëra. Në Fluturim llogari kërkon një tregtar për të bërë një depozitë fillestare e $250. Një investim i $10,000 duhet bërë për të hyrë në llogari premium. Tregtarët janë ofruar qasje për Fituesin e Qoshe si dhe të marrë të Përditshme Analitike përditësimet e Tregut të bazuar në llojin e llogarisë që ata kanë zgjedhur. Mbështetur materiale si dhe qasje në të webinars është gjithashtu varet nga lloji i llogarisë, i zgjedhur nga një tregtar. Shumën e bonusit ndryshon nga 25 për qind të 75 për qind në varësi të llogarisë. Një bonus mirëpritur të 25 për qind është ofruar mbi Fluturim llogari. Përfitime të tjera për zgjedhjen e transferimit të metodave të shtuar për lehtësi në menaxhimin e llogarisë.

binaryonline-llogari-llojet e

Standardi llogari tregtare të ofruara nga platforma kërkon një tregtar për të bërë një depozitë minimale të $2,500. 50 për qind bonus mirëpritur është ofruar përveç kësaj të përditshme për analizë të tregut si dhe qasje të rregullt në webinars. Përveç, tregtarët ofrohen falas sinjal tregtare për kohëzgjatje prej dy javësh. Një depozitë minimale të $10,000 duhet të jetë bërë nga tregtarët për të hyrë në zonën premium llogari tregtare. 75 për qind bonus mirëpritur të është ofruar për tregtar. Të gjitha përfitimet e ofruara nën standardin llogari tregtare janë vënë në dispozicion për përdoruesit e një premium llogari tregtare. Përveç, 10 pa rrezik tregton, tre javë të lirë sinjalet tregtare, si dhe një këshilltar personal janë si ofruar mbi premium llogari tregtare. Më të lartë pagesa mund të pritet nga tregtarët dhe tregtar ekspert udhëzim është ofruar edhe.

Tregtari Trendet është një tjetër tipar unik të cilat i ofron kjo platformë tregtare. Treguesi lë të kuptohet për përqindjen e tregtarëve që janë bearish ose bullish për një aktivi të veçantë që është duke u tregtuar. Në rabat është një tjetër tipar i dobishëm tregues që është ofruar nga kjo platformë brokerimi. Disa platforma vetëm të ilustruar se pagim një tregtar mund të merrni pas mbylljes së tregtisë. Megjithatë, ndërsa duke përdorur BinaryOnline, një tregtar në fakt mund të llogarisin shumën që ata do të marrin në drejtim të zbritje në qoftë se tregtia merr mbyllur.

Pasuri të llojeve të

BinaryOnline përfshin më shumë se shtatëdhjetë të tregtueshme aseteve mbi platformën e saj e cila përfshin monedhave, mallrave, indekset si dhe rezervat. Këto janë kërkuar nga tregtarët në të gjithë botën dhe ndërmarrja është mjaft e vendosur në ofrimin e aseteve që do të thotë një shumë të tregtarëve. Shumë përpjekje janë vënë nga BinaryOnline për të siguruar që tregtarët të mbeten të informuar për asete të ndryshme duke u bërë në dispozicion për tregti. Një shumë e informacionit është në dispozicion në faqen e internetit të drejtë nga homepage. Përshkrime të hollësishme mund të lexohet nga të përkushtuar faqet.

Rregulloret dhe Sigurisë

BinaryOnline merr çdo mundur të matur kur është fjala për sigurinë e të tregtarëve, duke bërë operacione online. Të dhënat e mobiluar nga tregtarët janë të mbahen private dhe të sigurt. Faqja e internetit është SSL të certifikuar dhe të përputhet me PCI certifikimet. Këto teknologji ofrojnë mbrojtje dhe encryption e informacionit që merr të transmetohet në internet. Pajtim të plotë me procedurat janë ndjekur nga BinaryOnline kur është fjala për transaksionet monetare. Të konsumatorëve të politikave janë të respektohen gjatë operacioneve. Platforma është duke marrë të gjitha masat e mundshme në marrjen e tregtarëve të jenë të vetëdijshëm për të rrepta me rregulloret financiare të. Kompania së shpejti do të jetë plotësisht e rregulluar deri më tani nuk ka qenë një temë e mashtruese çështjet.

Shërbimet Mbështetëse

Një mbështetje të fuqishme të sistemit është mjaft e rëndësishme për të krijuar vërtetësinë e ndonjë ndërmjetësi. Mbështetja e klientit ndihmon në krijimin e mirëbesimit në mes të një ndërmjetësi dhe një tregtar. E sistemit të mbështetjes të ofruar nga BinaryOnline mund të arrihen pa hassles. E shërbimeve mbështetëse mund të jenë shfrytëzuar 24/7. Ekipi mund të arrihet përmes email, live chat si dhe me anë të telefonit. Ekipi është i përgjegjshëm dhe caters për kërkesat e tregtarëve në një mënyrë të shpejtë. Ju nuk do të jetë i zhgënjyer nga rezultati i ndonjë shërbimi ndaj klientit opsion që ju do të zgjedhin për.

e aksioneve të trading_03

Është BinaryOnline një Scam?

Asnjë. BinaryOnline nuk është një scam. Ju nuk do të gjeni ndonjë dëshmi e informacionit rreth kësaj firme brokerimi që mund të bëjë që ju të besoni se kjo është një scam. Kompania jeton deri në imazhin që ajo projekteve të saj të fortë dhe është i përpiktë në punë. Nuk e paligjshme ose të veprimtarisë mashtruese është raportuar nga ndonjë autoritet kundër ndërmjetësuesit që e bën atë një besueshme.

Pro

 • Një avancuar platformë tregtare
 • Zgjedhja e llogaritë tregtare
 • Dedikuar customer support
 • Celular tregtare në dispozicion
 • Lokalizuara tregtare në dispozicion
 • Mbështet kopje tregtare

 

Të këqijat

 • Të kufizuar të lokalizuara mbështetje
 • Numër të kufizuar të pasurive
 • Nuk është e rregulluar

 

Është ajo me vlerë të vendosin për shërbimet BinaryOnline?

BinaryOnline është një i afërm ndërmjetësi të ri në industrinë e binary options. Platforma ka arritur të mbajë një prapavijë të pastër dhe ka arritur të ofrojë fitimprurës opsionet për tregtarët edhe pse është e re në fushën. Ajo nuk ka dështuar në ofrimin e shërbimeve të reja dhe është si të planifikimit të nisë app celular për të lehtësuar punën e përdoruesit. Ndërmjetësi është i besueshëm, të sigurt dhe nuk ka dështuar për të demonstruar profesionalizëm në marrëdhëniet e saj me tregtarët. Në llogaritë tregtare mund të jetë e zgjedhur nga tregtarët bazuar në nivelin e tyre e përjetojnë si dhe kërkesat e. Personale këshilltar mund të bëjë zgjedhjen e tregtare shumë më të lehtë për të zënë tregtarët. Mbështetjen shërbimet janë në dispozicion gjatë gjithë kohës. Platformë tregtare të ofruara është një nga llojet e saj dhe të përshtatshme material është ofruar për tregtarët e reja në mënyrë që ata të mund të kuptojnë bazat e tregtisë. Tregtarët mund të zgjidhni një llogari e bazuar në kërkesa e tyre si dhe të edukojë veten e tyre para se të bëjnë ndonjë lëvizje.

Hapur BinaryOnline Llogari

 

 

1 Koment

 1. Faleminderit! Kjo tingëllon si disa të ligjshme të informacionit dhe ajo ka qenë shumë e dobishme në vendimin tim për të stay tuned me OPSION SINJALET! Unë kam qenë shumë skeptik në fillim, por të realizuar përfitimin financiar dhe ndikimin që kjo mund të ketë time financiare nga vijnë!

  Thanks again Robert

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*