The Catch-22 Of Legal Enforcement of Crypto-Currency Hacking

Thatë

The other day, Unë u diskutuar crypto-monedhat me një njohje në tonë lokale Starbucks, dhe ai më lejoni të dinë se ai ishte duke punuar me një çift të ndërmarrësit të cilët do të qenë më parë ekspertët akademik në ATË të Sigurisë. Natyrisht, për crypto-monedhave ajo është mbi të gjitha e sigurt transferimin e të dhënave, dhe duke besuar në vlera e brendshme e atyre një zero e, ose Q-bit. Ndoshta, Unë mund të marrë një sy në e tyre të planit të biznesit, edhe pse këto dixhitale monedhave kanë pasur disa pengesa në rrugë për të ardhmen dhe jam I sigurt se do të jetë e ardhmja normë – kjo është mënyra sesi është bota, të kryesuar duket. vizitoni https://www.binaryoptionswatchdog.trade/

A do të thotë kjo që ne do të kemi një ndarjes të monedhës si ndarjes energjisë smart grid, ose ndarjes informacioni si Internet? Mirë, njerëzit zakonisht e bëjnë atë që punon dhe nuk ka si të mira dhe të këqija me centralizimi dhe me një ndarjes tepricë të strategjisë.

Tani, pra, çfarë është e fundit që ju kërkoni? Mirë, ka dy nene kam lexuar jo më shumë se një orë pas kësaj mbledhje, si unë ishte cruising me informacion, Unë do të ruajtura më parë për të shkruar mbi këtë temë më vonë; Diçka të Dobishme – Bitcoin në vetvete mund të dështojnë si një monedhë, por themelor teknologji ka filluar të sugjerojnë të vlefshme aplikacione të reja,"nga Paul Ford (Shkurt 18, 2014) dhe mendja ju ky artikull është shkruar pak ditë para Bitcoin vjedhjes nga një prej tyre të lartë të shkëmbimeve.

Tjetër artikull është shkruar nga Naette Byrnes ditë pas këto rezultate të goditur newswires në shkurt 25, 2014 "Bitcoin në Hot Seat – Një i madh bitcoin këmbimit mbyllet, ngritja e pyetjeve rreth cybercurrency." A jeni befasuar? Asnjë, mua as.

Artikulli i dytë vazhdoi të shtetit; "Tokio-bazuar Mt. Gox, një herë një prej forumeve më të shkëmbimeve të bitcoin cybercurrency, u ndal operativ të martën mes thashethemet që miliona njerëz mund të ketë qenë vjedhur nga firma dhe shqetësimet në rritje rreth perspektiva afat-gjatë për të parregulluar dixhitale monedhës. Të tjera bitcoin shkëmbimet shpejt u zhvendos për të distancohen nga Mt. Gox dhe pohojnë se ata ishin ende e hapur për biznes. Vlera e monedhës tv rënë ndjeshëm për vetëm mbi $500 nga mesi i pasdites. Ajo të goditur një të gjitha me kohë të lartë të $1,100 në nëntor."

Çfarë ju thonë për të se? Uf. E bën këtë dëshmojnë se naysayers duke e quajtur atë një Skemë Ponzi kishin të drejtë? Ata të marrë e fundit të qeshur, apo është kjo vetëm një pritur evolucionare procesin e përçarje si të gjitha kinks janë punuar nga? Mirë, e konsiderojnë këtë mendim eksperiment kam pasur.

Le të themi ka qenë hanky-panky përfshirë, le të themi që dikush hacked sistemit apo vodhi dixhitale monedhës. Tani, digital monedhës fluturon nën radar si ajo nuk është e njohur edhe me të gjitha të reja Shumë Të Mëdha Dështojnë rregullave për bankat, etj. Si mund të dixhitale të monedhës kanë vlerë? Vështirë për të thënë, si mund një fancily shtypura në letër të shënuar $20 të jetë ndonjë gjë me vlerë, kjo nuk është, por kjo është e vlefshme për çfarë ai përfaqëson në qoftë se ne të gjithë pajtohemi me atë dhe të keni besim në monedhë. Çfarë është dallimi në, kjo është një çështje e besimit të drejtë?

Në rregull pra, le të themi se rregullatorët, FBI, ose në një tjetër degë e qeverisë ndërhyn dhe fotografi akuzat – në qoftë se ata file akuzat penale që dikush hakun dikush tjetër, atëherë sa mashtrim ishte i përfshirë? Nëse qeveria e zbatimit të ligjeve dhe departamentit të drejtësisë të vënë një dollar sasia numër që, ata janë pa dashje duke rënë dakord që dixhitale të monedhës është e vërtetë, dhe kjo ka një vlerë, kështu, të pranosh atë. Nëse ata nuk përfshihem, pastaj çdo mashtrim që mund ose mund të mos ketë ndodhur përcakton tërë koncepti prapa një rrugë, dhe mediat do të vazhdojë për të përzënë poshtë besimin e të gjitha dixhitale apo crypto-monedhave.

Pra, kjo është një catch-22 për qeverinë, rregullatorët, dhe të zbatimit të folks, dhe ata nuk mund të shikojnë në mënyrë tjetër ose mohojnë këtë trend më gjatë. Është koha për rregulloret e. Mirë, Unë personalisht i urrej rregulloren, por a nuk është kjo se si kjo zakonisht fillon. Pasi kjo është e përcaktuar besueshmërinë e dhënë për konceptin, por e tij dixhitale monedhës koncept gjithashtu mund të dëmtojë të gjithë Një Botë të Monedhës strategji apo edhe Dollari amerikan (Petro-Dollaret) paradigmës, dhe nuk mund të jetë ferr për të paguar për këtë, si dhe. Mund të ekonomisë globale të trajtuar këtë nivel të përçarje? Stay tuned, Unë mendoj se ne do të shohim.

Në ndërkohë, çfarë ndodh më tej ose do të bëjë ose të thyejë këtë e re ndryshim në mënyrën se si ne pamje vlerë monetare, pasuria, online transaksionet dhe si e vërtetë botërore do të mendje-lajmëroj në të ardhmen tonë të mjegulluar realitetin. Unë thjesht nuk e shohin shumë njerëz duke menduar këtu, por të gjithë duhet të, një misstep dhe ne të gjithë mund të jenë në një botë të lënduar – të gjithë njerëzimin, që është. Ju lutem merrni parasysh të gjitha këto dhe të mendojnë se ajo.

diet for weight loss in hindi, fruit and vegetable juice diet plan for weight loss, medicine like phentermine, people who struggle with people commenting her on her weight loss, diabetes treatment weight loss, how many garlic pills should i take a day, arm weight loss, best diet pills for weight loss 2019, jason hampl md, stretched out skin after weight loss, weight loss kits, postpartum weight loss calculator babycenter, weight loss pills lawton ok, how to lose water weight gain, loose facial skin surgery before and after pictures weight loss surgery, does autoimmune disease cause weight loss, how long does it take to lose weight walking in a pool, weight loss help apps, gmail com usa 12 week weight loss program, how teenager lose weight, phentermine diet pills discount, potatoes for gut health and weight loss the potato hack, weight loss workout guide, what to eat for lunch everyday to lose weight, weight loss programs palm desert, when to take fish oil for weight loss, quick and easy low calorie recipes to lose weight, what drugs inhibit weight loss, is the cinderella weight loss solution good for a 56 year old woman, medical weight loss cleanse, curd at night for weight loss, how to get cats to lose weight, low carb diets, how many calories should a 160 pound woman eat to lose weight with out excersize, strongest over the counter appetite suppressant 2017, are there cases where people cant actually lose weight, la weight loss food diary, why does weight loss help sleep apnea, does lipozene help you lose weight, collins weight loss program, low carb 850 calorie deficit weight loss, lipo 6 diet pills, weight loss cme, what episode of shark tank had weight loss product, diatomaceous earth for weight loss how long to see results, 90 day weight loss meal plan, do you get taller when lose weight, lose weight around hips and thighs, pork butt keto recipes,

Të jetë i pari për të komentuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*