FPMarkets Rishikimi

FPMarkets Review Is Legit

Binary FPMarkets Review Is a Legit Broker Binary Options Brokers FPMarkets Review Scam Alert Trusted Binary FPMarkets Review Its not a SCAM Broker FPMarkets Review its trusted Binary Options Open Account with FPMarkets Review Binary Broker Read More FPMarkets Review

PP Tregjet është një linjë dhe CFDs ofruesi i nisur në 2005. Ata janë me seli në Australi dhe janë të rregulluara nga ASIC.

PP Tregjet ofron tregtarët mundësinë për të tregtisë në një gamë të gjerë të instrumenteve kryesisht përfundoi si CFDs (Kontrata për Ndryshim), offering over thirteen thousand(!) instrumente të tregtueshme, duke përfshirë një spektër të përzgjedhjes së mbi trembëdhjetë mijë individuale aksionet e cituar në udhëheqjen tregjet globale. Përveç individuale aksionet e PYJEVE në Tregjet ofron tregtare në mbi 50 Palë të monedhës Forex dhe kalon, ari, argjendi, dhe WTI Nafta, 5 cryptocurrencies, dhe 11 të mëdha globale të kapitalit indekset. Levave maksimale (në Forex) është një shumë e lartë 500 për 1 edhe pse kjo kërkon më shumë sesa depozita minimale për të arritur. Për shembull, vendosja minimale e depozitave të $100 jep një levave maksimale e 100 për 1, ndërsa një depozitë të $500 është e nevojshme për të siguruar një levave maksimale e 500 për 1.

FP Markets Global Broker

Llogaritë

PP Tregjet e dallon nga shumica e ndërmjetësit në ofruar klientëve ECN çmimeve, duke lejuar mundësinë e shpejtë të përmbarimit dhe të natyrshme të përhapet. Një zgjedhje në mes të llogarisë lloje të ofrohet në varësi të nëse doni të tregtisë Forex, CFDs, ose individuale të aksioneve.

Forex tregtarët ofrohet një zgjedhje midis një llogari Standard dhe një lëndë e parë llogari. Forex llogari Standard kërkon një depozitë minimale të $100 AUD ose ekuivalente, dhe ofron përhapet duke filluar nga 1.0 pip, pa komision.
Forex Para llogari kërkon një depozitë minimale të $100 AUD ose ekuivalente dhe ofron përhapet nga asnjë minimale, por komisioni i AUD $3.50 është akuzuar për shumë për tregti.
Një Islame llogari dhe një VPS janë gjithashtu në dispozicion.

CFD tregtar janë ofrohet një zgjedhje në mes të tri llojet llogari. Në llogari Standard kërkon një depozitë minimale të $1,000. Një minimum brokerimi tarifë e $10 në muaj është i ngarkuar (ose 0.1% e tregtisë madhësia, cilado që është më e lartë). Gjatë natës financimit është në RBA + 4%, dhe $55 GST taksa në muaj është plotësohet nëse tregtari gjeneron të paktën $150 komisioni në një muaj. E $22 mujore GST tarifë për ASX të dhënave është plotësohet nëse tregtari gjeneron të paktën $50 komisioni në një muaj. The Platinum account requires a minimum deposit of $25,000. Një minimum brokerimi tarifë e $9 në muaj është i ngarkuar (ose 0.09% e tregtisë madhësia, cilado që është më e lartë). Gjatë natës financimit është në RBA + 3.5%, dhe $55 GST taksa në muaj është plotësohet nëse tregtari gjeneron të paktën $150 komisioni në një muaj. E $22 mujore GST tarifë për ASX të dhënave është plotësohet nëse tregtari gjeneron të paktën $50 komisioni në një muaj. Më në fund, the Premier account requires a minimum deposit of $50,000. Një broker tarifë e 0.08% e tregtisë madhësia është e ngarkuar, me asnjë minimale taksë të sheshtë. Gjatë natës financimit është në RBA + 3%, dhe $55 GST taksa në muaj është hiqet në mënyrë të padiskutueshme.

Të gjitha llogaritë ofrojnë një minimum të tregtisë madhësia e 1 mikro-shumë (0.01 të plotë shumë).

Scalping dhe mbrojtës janë të lejuara, dhe të automatizuar tregtare është e mundur. Ky kombinim i tyre është diçka që është gjithnjë e më e vështirë për të gjetur.

Nuk është një zgjedhje e platformave tregtare, me klientë të ofrohet një zgjedhje në mes të , MetaTrader 5, dhe iressTrader platformë.

Forex Account Types

Karakteristika

Një shumë gamë të gjerë të mjeteve janë në dispozicion për tregti, veçanërisht ishare CFDs. Mbi trembëdhjetë mijë aksione mund të tregtohen, kryesisht për ata, të cituar më të mëdha globale, shkëmbime kryesisht në U. S. A., Australi, Hong Kong, dhe U. K.

Tregtarët mund të tregtisë Forex, indekset dhe mallrave si dhe individuale equities. E MetaTrader 4 dhe 5 platforma do të jetë më i përshtatshëm për Forex / CFD tregtarët ndërsa iress platformë do të jetë më e përshtatshme për klientët që dëshirojnë të tregtisë equities, edhe pse është e mundur për tregti të gjitha instrumentet e ofruara nga projekti i PYJEVE në Tregjet përmes iress.

Që nga janari 2020, PP Tregjet është ofruar tregtarët qasje në Autochartist suitë e mjeteve tregtare. Ky shërbim është një shtesë e mrekullueshme për ndërmjetësi i ofertave, si i lejon tregtarët maksimale nën kontrollin e tyre të veprimtarisë tregtare. Autochartist është një mjet i madh për të ndihmuar me menaxhimin e riskut dhe për të dhënë tregtarët vizuale të treguesve në kohë reale për të ndihmuar ata të kuptojnë më mirë tregu dhe ku ajo do të ngjarë të duhet të lëviz. PP Tregjet' Autochartist paketë është në dispozicion për të dy celularë dhe web-bazuar tregtarët.

FP Markets Forex and CFDs broker

Arsimi

PP Tregjet ofron një gjithëpërfshirës të arsimit seksion në faqen e tyre, duke përfshirë një përzgjedhje të tutorials dhe webinars. Dhe eBooks. Tre të veçanta të specializuara kurse janë ofruar për fillestar, e ndërmjetme, dhe të avancuara tregtarët. Kurset janë thjesht statike tekste që mbulojnë disa nga bazat e tregtimit. Video mësime janë kryesisht të regjistruar javore analiza e tregut. Nuk është gjithashtu një blog në seksionin që shtëpitë interesante zhvillime të tregut.

Në Shkurt 2020, fpmarkets zgjeroi qendra për arsim duke ofruar përditshme analizës teknike dhe themelore, si dhe. Brokerimi edhe del tani e tij arsimor të qendrës si "Tregtarët Në Qendër" si një mënyrë për të lidhë në të gjitha aspektet e saj oferta edukative nën një ombrellë. Nëse seksion vazhdon të jetë i përditësuar rregullisht në shtëpinë e tregtarëve profesionale, kjo do të mundësojë këtë brokerimi me një tjetër avantazh mbi qindra e brokerat Forex që nuk ofrojnë në shtëpi hulumtimi i tregut.

FPMarkets Traders Hub

Bonuse dhe Promovime

Më të mirë për promovimin e ofruara nga ky brokerimi është një lirë VPS. Për të kërkuar një të lirë VPS, tregtarët duhet ose depozitë minimale të $500 ose të tregtisë mbi 10 shumë në një llogari standard, ose 20 shumë në një llogari të Papërpunuara. VPS është dhënë me ndërmjetësi server të dedikuar.

Depozitat/Tërheqjet

Depozitimi i fondeve në një PYJEVE në Tregjet e llogarisë është një e lehtë dhe të sigurtë procesin. Të dyja mund të bëhen duke përdorur disa metoda të ndryshme, duke përfshirë kartat e kreditit, kartelat e debitit, banka transferimi, Neteller, FasaPay, Online Paguar, POLi, PayPal, BPay, Paytrust88, NganLuong.vn, Ndërmjetësi për të negociuar dhe Skrill. Tërheqjet janë bërë në përgjithësi me anë të të njëjtit kanal që depozitat janë bërë përmes. PP Tregjet shton asnjë akuzat e tyre për ndonjë tarifat të cilat mund të jenë shtuar nga pagesat e tilla procesorë.

Mbështetja E Klientit

Mbështetja e klientit është bazuar në Sydney, Australi, dhe është në dispozicion 24/5.

Përfundim

PP Tregjet e ka një të mirë i harmonishëm dhe profesionale të ofruar për tregtarët në kërkim të tregtisë shumë gamë të gjerë të mjeteve në formën e CFDs, veçanërisht në Forex, nga përdorimi i një ECN/STP modelin çmimi. Nuk ka dyshim se kjo ndërmjetësi mund të jetë një veçanërisht tërheqëse ndërmjetësi për klientët me një numër relativisht të vogël madhësinë e depozitave të cilët dëshirojnë të përfitojnë nga të ngurta ekzekutimit dhe një të ulët të përhapet / komisionet model. Të lartë-vëllimi tregtarët mund të negociuar vëllimi-bazuar komisioni zbritje.

 

Karakteristika

Në aspektin e karakteristika, qëndrim-nga pikat e forta të PYJEVE në Tregjet e ofruar janë të:

 • Një lojë tepër gamë të gjerë të instrumenteve në dispozicion për tregti: mbi trembëdhjetë mijë e instrumenteve të të gjithë aseteve klasa e palë të monedhës Forex, globale të kapitalit indekset, ari, argjendi, nafta, individuale dhe në aksione dhe aksionet e. Shumica e ofruar është në aksione individuale & aksionet.
 • Konkurruese të përhapet më të madh të depozituesve.
 • Levave maksimale të lartë si 500 për 1.
 • Zgjedhja e Swap-llogari të Lirë të llojeve të (Islame llogari).
 • Rregulluar nga një industri e madhe qendra (ASIC).
 • PP Tregjet është një mirë-krijuar kompani me një fitoi reputacion për të mbrojtur.

 

Platformë

MetaTrader4 – Webtrader dhe Desktop

E MetaTrader 4 është një organizatë e pavarur platformë tregtare, zhvilluar për të tregtimit FX, mallra dhe produkte të tjera dhe është një nga më të avancuar dhe të lehtë për të përdorur platformat e. Ajo mbetet standard ari e platformave tregtare.

Përveç gamë të gjerë të tregjeve në dispozicion të tregtisë, MT4 platformë ofron tregtarët me një ndërfaqe shumëgjuhëshe, instant ekzekutimit, e ndërtuar në ndihmë udhëzon për MT4 dhe MetaQuotes Gjuhë 4, një të plotë të analizave teknike paketë duke përfshirë një gamë të gjerë të ndërtuar treguesit dhe vizatimin e mjeteve, të ndryshme treguesit me porosi dhe periudhat kohore dhe më të.

I automatizuar tregtare është ofruar edhe përmes MetaTrader 4 platformë ku tregtarët mund të krijojë dhe të provoni të tyre të automatizuar strategjitë tregtare duke përdorur MetaEditor, Kontrollor strategjisë dhe Përpilues i mjeteve brenda platformën e MT4.

Me këtë automatizuar tregtare sistemit klientët mund të krijojë Ekspert Këshilltarët, programe software mundëson tregtarëve për të monitoruar vazhdimisht tregjet. Treguesit me porosi të ndihmojë tregtarët për të ardhmen parashikojnë lëvizjet e çmimeve duke analizuar të kaluarën dhe çmimi aktual informacion. Dhe Scripts tipar i jep tregtarët mundësi për të ngritur një automatik përsëritjen e aktiviteteve konkrete të tilla si mbylljen e të gjitha pozitat me një klik keystroke.

MetaTrader Mobile

E MetaTrader 4 dhe platformë apps mund të jetë përdorur në iphone, iPads, Multi-Terminal, dhe të gjitha pajisjet Android.

MetaTrader 5 – Webtrader dhe Desktop

Tregtarët mund të përdorni MetaTrader 5 si një aplikim ose si një web-bazuar browser, prerja-edge përmirësuar platformë tregtare. E MetaTrader5 ofron shpejtësi të rritur të punës, të fuqishme të programimit mjedisit MQL-5, të zgjeruara të sigurisë dhe të dhënave encryption, të avancuara teknike analiza, aftësia për të blerë Ndaluar Kufi dhe Shesin të Ndaluar Kufi shtyrë urdhrave dhe më shumë.

MetaTrader Mobile

E MetaTrader 5 platformë aplikimit mund të përdoret në iphone, iPads, Multi-Terminal, dhe të gjitha pajisjet Android.

IRESS

Në fillim të 2017 iress nisur e saj të përmirësuar të iress tregtar platformë e ndërtuar mbi efikas kodi i HTML5. Me platformë të re ofron multi-produkt i ekzekutimit dhe qasje në nivel 2 të këmbimit të të dhënave si standard. E reja e lëngjeve dhe intuitive interface dizajnit të shoqëruar me përmirësimet e mëdha për vizatimin dhe analitike mjete cements Pikëpamja si të ardhmen e sistemeve tregtare. Platforma është më i përshtatshëm për tregtimin e equities.

Karakteristikat Kryesore:

HTML 5 teknologjia e mbështetur në të gjitha mëdha shfletues web

Të pajtueshme për Windows ose MAC

Në kohë reale, dinamike të tregut të dhënave

E lartë kryerjen e mjeteve

Avancuar vizatimin

Moduli i lidh

Ndërfaqe shumë i përshtatshëm

Intuitiv dhe i lehtë për t'u përdorur

 

Informacione Të Përgjithshme

Informata Të Kompanisë

 • Ndërmjetësi’s Emër : Tregjet PP
 • Selia : Australi
 • Rregullore : CySEC, ASIC

Informacioni I Llogarisë

 • Lloji i Ndërmjetësi : ECN/STP
 • U. S. Klientët E Lejuar :
 • Depozita Minimale : $100
 • Levave Maksimale : 1:500
 • Komisionet / Përhapet : Të dyja
 • Llogari 1 : Standard
 • Llogari 2 : ECN të Papërpunuara
 • Llogari Demo :
 • Islame Llogari :
 • Të Ndarë Llogari :
 • Menaxhuar Llogaritë : MAM/PAMM
 • Institucionale Llogaritë :
 • Depozita Opsionet :
 • Mundësitë E Tërheqjes :

Instrumentet Tregtohen

 • ETFs :
 • CFDs :
 • Mallrave :
 • Metalet :
 • Rezervat :
 • Vaj :
 • Ari :
 • Opsionet Binary :
 • Indekset :

Platformat Tregtare

 • Lloji i Platformës : MetaTrader 4, MetaTrader 5, IRESS
  • Platforma Gjuhë :
   • Anglisht
   • Spanjolle
   • Arabe
   • Italiane
   • Franceze
   • Turke
   • Gjermane
   • Japoneze
   • Kineze
   • Ruse
   • Portugalisht
   • Holandeze
   • Greke
   • Malajas
   • Thai
   • Bahasa
   • Suedeze
   • Polake
   • Hungarez
   • vietnamisht
   • Të tjera
  • OS Compatibility :
   • Mac
   • Windows
   • Linux
   • Celular
   • Web
   • iPhone
   • iPad
 • Sinjalet Trading :
 • Vizatimin E Pakos :
 • Analiza E Tregut :
 • Tabelë Tregtare :
 • I Automatizuar Tregtare :
 • Scalping :
 • Mbrojtës :
 • Celular Alarme :
 • E-mail Alarme :
 • Zvarritës Ndalon :
 • Të Garantuara Të Ndaluar Humbjen E :
 • Garantohet E Kufizojnë Urdhëresat :
 • Garantohet Ekzekutimi :
 • Një klikim të Ekzekutimit :
 • Urdhëron OCO :
 • Interesi në Margjina :
 • Web-bazuar Tregtare :
 • Celular Tregtare :

Mbështetja E Klientit

  • Website Gjuhë :
   • Anglisht
   • Spanjolle
   • Arabe
   • Italiane
   • Franceze
   • Gjermane
   • Japoneze
   • Kineze
   • Ruse
   • Portugalisht
   • Malajas
   • Thai
   • Bahasa
   • vietnamisht
 • Mbështetje Orë : 24/5
 • E-mail Mbështetje :
 • Me SMS për Përkrahje :
 • Chat :

Të mirat dhe të Këqijat

 • Jashtëzakonisht Gamë të Gjerë të Instrumenteve të Tregtueshme
 • Zgjedhje të Platformave
 • Shkëlqyer listën e cryptos në dispozicion
 • Përhapet Pak e Lartë (për më të ulët të depozitave llogari)