FXTM Rishikimi

FXTM Review Is Legit

Binary FXTM Review Is a Legit Broker Binary Options Brokers FXTM Review Scam Alert Trusted Binary FXTM Review Its not a SCAM Broker FXTM Review its trusted Binary Options Open Account with FXTM Review Binary Broker Read More FXTM Review

FXTM, also known as “ForexTime”, is a well-established Forex / CFD brokerage house which has been in business ever since 2011. FXTM has grown rapidly in recent years and has a corporate structure composed of three entities which match its three bases of operations: the U.K., Qipro, dhe Mauritius. FXTM allows its clients to trade Forex currency pairs and crosses, including some exotics, the precious metals gold and silver, crude oil and natural gas. Traders can also trade major equity indices, cryptocurrencies*, dhe CFDs** më të mëdha Amerikane aksione dhe aksionet. FXTM also enables direct trading in stocks, nuk përfundoi në CFDs, ku tregtari merr të drejtpërdrejta ligjore të pronësisë mbi aksionet, kur blerja e tyre, ashtu si një tradicionale stockbroker.

FXTM Home Page

 

Rregullore dhe të Sigurisë

Kjo nuk duhet të përbëjë si shpallje në territorin e Belgjikës., Franca dhe Holanda

FXTM gëzon një shumë të lartë dhe shumë të fortë të nivelit të rregullores në disa juridiksione. Ajo është e bazuar në tre vende të ndryshme, me tri të ndryshme të korporatave degët për ndeshjen.

ForexTime Kufizuar (www.forextime.com/eu) është e rregulluar nga Qipro Letrave me vlerë dhe Exchange Commission me CIF licencës numri 185/12, e licencuar nga Sektori Financiar Sjelljes Autoriteti (FSCA) e Afrikës së Jugut, me FSP Asnjë. 46614. The company is also registered with the Financial Conduct Authority of the UK with number 600475. Exinity Limited (www.forextime.com) është e rregulluar nga financial Services Komisionit (FSC) of the Republic of Mauritius with an Investment Dealer License bearing license number C113012295. Forextime UK Limited (www.forextime.com/uk) is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority, firma numër reference 777911.

Kjo shumë-juridiksionale setup lejon FXTM për të bërë dallimin e saj duke ofruar varësisht se ku tregtarët e saj janë të vendosura. Vlen të theksohet se fitimi i rregullores nuk është i lehtë feat për çdo broker Forex, pra, fakti që ForexTime ka fituar rregullorja në disa juridiksione është shumë e admirueshme.

FXTM formalisht është e rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar, Qipro, Afrika E Jugut, dhe Mauritius. Në Mbretërinë e Bashkuar, ForexTime UK limited është e autorizuar Financiare të Kryejë Autoritetin për të rregulluar produkteve dhe shërbimeve sipas .

UK FCA Licence Article

Në Qipro, ForexTime të Kufizuar është e licencuar nga Qipro Letrave me vlerë dhe Exchange Commission nën .

CySEC Licence Article

Në Afrikën E Jugut, ForexTime të Kufizuar është e licencuar nga Sektori Financiar të Kryejë Autoritetin e Afrikës së Jugut nën FSP numri 46614.

South Africa Article

Në Mauritius, Exinity të Kufizuar është e licencuar nga Shërbimet Financiare të Komisionit me një kategori 1 global licencave të biznesit dhe si një KSHZ-2.1 B investimeve tregtar (shërbim të plotë duke përjashtuar nënshkrimin) sipas . Exinity të Kufizuar është gjithashtu një anëtar i Komisioni Financiar, ndërkombëtare për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të trupit të shërbejnë industria e shërbimeve financiare.

Mauritius Licence

FXTM e rregullores në të dy Mbretëria e Bashkuar dhe Qipro ofron klientëve të saj e depozitimit në FXTM dega në secilin juridiksion me një diplomë e mbrojtjes së investitorëve. Në mbretërinë e BASHKUAR Financiare të Sjelljes Autoriteti ka një cila mund të mbrojë depozitat deri në £85,000. Qipro' CySEC mban një që është i autorizuar për dhënien e depozituesve, të cilët e humbin llogarinë depozitë për shkak të dështimit të një rregulluar firmë një shumë deri në €20,000.

FXTM ka qenë në veprim si një dedikuar Forex / CFD shtëpi brokerimi që 2011, i jep dot një udhë të gjatë. Aplikoni "lindy efekt" rregull, në një kohë më të gjatë një ndërmjetësi në mënyrë të suksesshme ka qenë në biznes, më mirë reputacionin që ndërmjetësi mund të supozohet se kanë. Kjo do të thotë se FXTM ka një kuptim prapavijë dhe për të themeluar një reputacion të sigurisë si një markë të cilat ajo ka nevojë dhe dëshiron për të mbrojtur, për të siguruar se do të mbetet në të mirë të qëndronte e tillë të avancuar dhe shumë të ofëruesit të shërbimeve financiare të qendrave të tilla si U. K.

FXTM është histori e qëndrueshme, zgjerimi shton nivelin e tyre të besueshmërisë. Pas saj krijimi fillestar në Qipro në 2011, FXTM u rrit dhe fituar saj të Afrikës së Jugut me licencë 2016, dhe U. K. licencë 2018. FXTM e klientit bazë në nivel global është rritur mjaft në mënyrë të qëndrueshme.

Ashtu si me të gjitha Forex / CFD brokerages rregulluar në shtetet anëtare të Bashkimit Evropian si Qipro apo në Mbretërinë e Bashkuar, klientët e FXTM vepron me FXTM në U. K. apo Qipro janë automatikisht të dhënë negativ në bilancin e mbrojtjes, por kjo NUK është ofruar për të gjithë klientët në nivel global. Kjo do të thotë se është e pamundur për ndonjë klient të mos përdorur Mauritius degë për të humbur më shumë se shuma që ata kanë depozituar me FXTM. Me "bisht" me rrezik të një të pazakontë, ekstreme të tregut të lëvizjes, cila mund të jetë në mënyrë eksponenciale të ngritura nga të tepruar levave, është dëshmuar plotësisht dhe vullnetarisht nga FXTM në raste të tjera të.

 

Tarifat

Gjithsej tarifat e ngarkuara nga ndonjë komisioneri duhet të jetë gjithmonë një nga krye konsideratat e dikush duke kërkuar për më të përshtatshme Forex / Ndërmjetësi CFD. Ajo renditet e drejtë deri atje me të sigurimit / sigurinë e fondeve të depozituara. Çdo kosto duhet të shqyrtohet në mënyrë të vazhdueshme. Ajo mund të jetë e dobishme për të ndarë të gjitha tarifat dhe shpenzimet në dy kategori: tregtare tarifat, si përhapet, komisionet, dhe gjatë natës financimit; dhe tarifat e ndryshme, si periodike pagesat për llogari të pasivitetit, ose tarifat dhe komisionet e ngarkuara nga komisionere tv kundër llogari, depozitat ose tërheqje. Tregtare tarifa element është shumë më e rëndësishme anësore, kështu që ka kuptim për të filluar një tarifë analiza këtu.

Kërkim në tregtinë tarifat e parë, ne do të fillojmë me përhapet dhe komisionet, të cilat janë me vlerë duke marrë së bashku si një të plotë "raundi udhëtim" kostoja e hapjes dhe mbylljes së një tregtar. Si FXTM ofrojnë disa llogari të ndryshme në lloje të cilat i ngarkuar pak më të ndryshme tarifat, ne do të gjykojë tregtare tarifat e saj më të zakonshme lloji i llogarisë, në Llogari Standard.

Mesatarja raundin e udhëtimit shpenzimet e tregtare pika EUR/USD palë të monedhës Forex është 2 pips me kompaninë’s Llogari Standard. Kjo është pak në anën e lartë për industrinë. E Qind Llogari, FXTM llogarinë e me shkallën më të ulët minimale e depozitave (vetëm $10) mesatare pak më të lartë në 2.2 pips. Megjithatë, kjo bie në vetëm 0.8 pips me një nga ECN-style llogaritë, që përfaqëson një shumë konkurrues shkalla e konsideruar minimale e depozitave është vetëm $500 për këtë lloji i llogarisë.

The average round trip fees and costs for other CFD instruments offered such as commodities, individual stocks and equity indices are average for the industry.

Më në fund, FXTM’s offering of real share trading through its accounts based outside the European Union is not only a relatively unique service, its trading costs in this area are competitive and slightly lower than its direct competitors.

These levels of spreads and commissions are broadly competitive on the ECN side, sidomos për klientët me nivelin relativisht të ulët të depozitojë shumat e. Në depozita minimale e nevojshme për të hapur një "të vërtetë" ECN llogaria është vetëm $500, kështu për tregtarët e depozitimit asgjë afër këtë shuma, këto tarifa janë konkurruese. Megjithatë, tregtarët me shuma të konsiderueshme të mëdha të depozitave të tilla si disa mijë dollarë do të gjeni tregtare tarifat mesatare, por asgjë e veçantë, të paktën për Forex tregtare dhe CFD produkteve.

Shpesh neglizhohet element i tregtimit strukturë tarifore është brenda natës financimit, cila është zakonisht një neto të ngarkuar aplikohet për çdo tregtar të hapur në të 5 f.m. Kohën e nju Jorkut. Këto tarifa janë të, të paktën hipotetikisht, llogaritur nga intrabank tom/ardhshëm intrabank tarifat, por me pakicë brokerages zakonisht japin në mënyrë të konsiderueshme më pak të favorshme normat e. Kjo mund të bëjë të lëkundur apo pozitën tregtare të shtrenjta, veçanërisht, kur një tregtar dëshiron të jetë e gjatë e një monedhë me një relativisht e lartë norma e interesit dhe e shkurtër e një monedhë me një relativisht të ulët (apo edhe negative) norma e interesit. FXTM janë tërësisht transparent në lidhje tyre gjatë natës normat e financimit, e cila është një shenjë e besueshmërisë: shpesh, agjentët nuk e publikuar tyre ekzistuese me normat e, por ata gjithmonë mund të gjendet brenda përkatëse platformat tregtare nëse ju e dini ku të kërkoni për ta.

FXTM bën nuk ka pretendime për mënyrën e tyre gjatë natës financimit / swap-in e normave të dalin. Agjentët shumë pretendojnë se ata janë të bazuar mbi ndërbankar tom/ardhshëm normat e, yet the rates offered always seem to be considerably less favorable to the client than the prevailing tom/next rates. Prandaj, we are inclined to applaud FXTM for not making any such claims. A comparison of FXTM’s rates to the industry average at the time this FXTM review was written shows that FXTM’s rates are very competitive and slightly better than the average. Now here’s something truly unique about FXTM and their overnight financing / swap rates: some of their account types charge no swaps at all! E Qind Llogari dhe Aksionet Llogari janë krejtësisht të swap-it të lirë, ndërsa swap nuk është paguar në ndonjë llogari që përdor MetaTrader 4 platformë. Ndërsa shumë ndërmjetësit të ofrojë një shkëmbim të lirë Islame Llogari opsion, kjo është zakonisht ofrohet vetëm për Myslimanët, pra, kjo globale të swap-it të lirë opsion është edhe shumë të rrallë dhe shumë të vlerësuar. Të përgjithshme, kjo do të thotë se FXTM ka të ngjarë të jetë një zgjedhje e mirë për tregtarët e planifikimit për të mbajtur pozicionet e hapura më shumë se një apo dy ditë në një kohë.

Një listë e FXTM e natës financimit / swap-it të normave të zbatueshme për Forex kapi nga faqja e tyre në kohën ky shqyrtim është shkruar, është treguar më poshtë:

FX Majors Spec 1

FX Minors Spec 1

FX Exotics Spec 1

FX Exotics Spec 2

Një faktor tjetër që na bën të besojmë se FXTM ka një lavdërueshme ndjeshmërinë ndaj problemit të tregtarëve të qenit "gjak" në heshtje nga të caktuara të shitjes me pakicë Forex CFD brokerages akuzuar relativisht e lartë gjatë natës normat e financimit, është se në 2013, ata vrapuan për një periudhë të kufizuar për promovim, ku gjatë natës financimi i vetëm do të jetë i ngarkuar apo paguar fundjavë, dhe jo në ditë jave rollovers. Kjo është mbresëlënëse, dhe ne asnjëherë nuk kemi dëgjuar për një tjetër komisionere ofruar një të ngjashme në promovimin e këtij lloji.

Më në fund, ne konkludojmë temën e taksave duke kontrolluar nëse klientët janë të ngarkuar ndonjë incident i tarifave nga FXTM, pavarësisht nëse është bërë një tregti.

FXTM imponon një gjumë llogari / llogari pasiviteti tarifë e $5 për një muaj, por një llogari duhet të ketë iniciuar asnjë veprimtari tregtare për një periudhë prej së paku gjashtë muaj para se kjo tarifë do të jetë i imponuar. Kjo është e mirë nga standardet e industrisë. FXTM edhe tarifat shtesë të tërheqjes tarifat kundër tërheqjet e bëra nga kartat e kreditit ose banka transferimi wire. E saktë pagesë varet nga vendi i banimit të klientit duke e bërë tërheqja por zakonisht është rreth $2 për një tërheqje me kartë krediti dhe rreth €20 për transfertat bankare. Këto tarifa janë të justifikueshme, por shumë të shitjes me pakicë Forex / CFD brokerages nuk e ngarkuar atyre, kështu që nuk është një konkurrues praktikë.

Tonë bottom line në tarifat: FXTM’s fees are competitive for traders making any amount of deposit to an ECN-style account type, but is especially good value at amounts close to the $500 minimum deposit.

 

Çfarë Mund Të Bëj Unë E Tregtisë

Following safety of funds and regulatory oversight, plus fees of course, the major priority to think about when choosing a new Forex / CFD brokerage is what assets you can trade. Many newer traders will be looking to trade only one single asset class, such as Forex, or CFDs on individual stocks and shares, but more experienced traders will probably be looking for diversification, meaning a wide offering across Forex, mallrave, rezervat, etj.

FXTM offers the following instruments for trading:

Forex – more than 57 currency pairs and crosses, including exotic currencies, as listed below.

 

FX Majors Spec 1

FX Minors Spec 1

FX Exotics Spec 1

FX Exotics Spec 2

Metalet – a category somewhere between Forex and commodities that deserves to stand on its own, in the opinion of many traders, so let’s treat it that way. FXTM offers trading in spot gold and spot silver. Gold is paired with the U.S. Dollar, the euro, and the British pound. Argjendi është çiftëzohet me vetëm U. S. dollarit dhe euros.

Spot Metals Spec

Mallrave – një përzgjedhje të ngushtë të mallrave, me vetëm energjitë e ofruara: të dy llojet e crude oil and natural gas:

Spot Commodities Spec

Barazia Indekset – një përzgjedhje të 11 të mëdha të kapitalit indekset, të ofruara nga rreth 10 vendet e zhvilluara (nuk tregjet në zhvillim janë të përfshira në kuadër të përzgjedhjes):

Spot Indices Spec

Cryptocurrencies -4 mëdha cryptos ofrohen çiftëzohet me USD. Në kohën e këtij FXTM rishikimi, e vetmja cryptocurrency nuk e ofruara nga top 5 më i madh cryptocurrencies është Bitcoin para të Gatshme:

Crypto-Currencies Spec

U. S. Shares as CFDs – a wide selection of 120 major U.S. aksionet may be traded as certificates for deposit:

Stock Trading Spec 1

Stock Trading Spec 2

Stock Trading Spec 3

Stock Trading Spec 4

Stock Trading Spec 5

Stock Trading Spec 6

Stock Trading Spec 7

Stock Trading Spec 8

Stock Trading Spec 9

U. S. Aksionet (direct ownership) – a selection of 10 major U.S. aksionet which may be bought and sold with full legal ownership and no CFD wrapping.

CFD US Shares Spec 1

Our conclusion regarding FXTM’s offering of tradable assets is quite favorable, with a range of asset classes offered that should satisfy traders looking to trade Forex, major equity CFDs, and individual leading U.S. equities. Ne mendojmë që oferta është e mjaftueshme për tregtarët, të cilët nuk janë veçanërisht të interesuar për të diversifikimit të gjithë një gamë të gjerë të mallrave ose në zhvillim të tregut të kapitalit indekset.

 

Llogari Llojet

Një zgjedhje e gjashtë llogari të ndryshme të llojeve të ofrohet.

Llogaritë janë të ndarë në dy lloje të: Standardi Llogaritë dhe ECN Llogaritë, cilat veprojnë në një ECN-ekzekutimi model. Dallimi është në thelb në mes të ekzekutimit shpenzimet e kufizuara për të ndryshueshme përhapet nënshtrohet një sasi minimale, dhe të ndryshueshme përhapet nënshtrohet asnjë minimale plus komisionit (ECN). Të dy ekzekutimin modelet kanë të mirat dhe të këqijat, dhe secili mund të më mirë i përshtaten një lloj të ndryshëm tregtar.

Standardi Llogari me shkallën më të ulët minimale e depozitave është Qind Llogari, e cila kërkon një depozitë të vetme $10 për të hapur. Llogarinë mund të denominuara në USD, EUR, GBP, ose Nigerian Naira për konsumatorët që jetojnë në Nigeri. Ndryshueshme përhapet janë akuzuar dhe janë subjekt i lartë minimums imponuar nga FXTM, duke bërë një tipike "raundi udhëtim" i përhapur në reperit EUR/USD palë të monedhës të lartë si 2.2 pips. Megjithatë, overnight swaps are not charged or paid in this account type. This account offers 25 major and minor Forex currency pairs and 2 metals for trading. The maximum position size per trade is 1 lot (typically equivalent to $100,000 in nominal value) although of course where account size is low, maximum leverage (more on leverage later) will play a big role in defining a lower practical maximum. The only trading platform which may be used with this account type is the MetaTrader 4 platformë.

The next Standard Account is, a little confusingly, called the Standard Account. It is available in the same base currencies as the Cent Account, but a minimum deposit of $100 është e nevojshme. Variable spreads are charged and are subject to somewhat lower minimums, making a typical round trip spread on the benchmark EUR/USD currency pair approximately 2 pips. Customers have a choice whether to use the MetaTrader 4 or MetaTrader 5 trading platform with this account type. If MetaTrader 4 is used, overnight swaps are not charged, but they are charged if MetaTrader 5 is used. This account offers the full range of Forex, metalet, mallrave, barazia indekset dhe ekuitete si CFDs përshkruar si FXTM ofertën e – gjithçka përveç U. S. aksionet nuk përfundoi si CFDs. The maximum position size per trade is 30 shumë (typically equivalent to $3 milionë euro në vlera nominale).

E fundit e Standardit të Llogarive të ofruara është Aksionet Llogari. Ajo është në dispozicion në të njëjtën bazë monedhave të tjera që dy Llogari Standard llojet dhe kërkon një depozitë minimale të $100 për të hapur. Vetëm MetaTrader 4 platformë mund të përdoret me këtë lloji i llogarisë. Mbi 120 U. S. aksionet mund të tregtohen në të mbështjellë si CFDs. Fiks levave të 10 për 1 është ofruar. Një maksimum pozitën e madhësisë për tregti të 10 shumë është ofruar.

Standard Accounts 1

Standard Accounts 2

Tani ne do të kalojnë në rangun e ECN Llogaritë e ofruara nga FXTM, që të gjitha ofrojnë (padyshim) një ECN ekzekutimin model. Kjo ekzekutimin model do të thotë se ju do të priren për të paguar një kosto më të ulët për të ekzekutuar tregton, por se çmimet mund të boshllëkut wildly nën kushtet ekstreme të tregut, sidomos kur të monedhës tregtare kalon me të në përgjithësi të ulët të likuiditetit. Të gjitha ECN lloj llogaritë janë në dispozicion në të njëjtën monedhat bazë që ne të listuara për Standard të Llogarive. Të gjitha llogaritë janë të swap-free me asnjë brenda natës swap ngarkuar nëse MetaTrader 4 platforma është përdorur. Konsumatorët kanë një zgjedhje në mes duke përdorur MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 në të gjitha llojet llogari.

ECN Llogari me shkallën më të ulët depozitë minimale të kërkuara është ECN Zero Llogari, në vetëm $200. Nuk ka komision është akuzuar, dhe minimale lundrues është përhapur 1.5 pips, pra, është shumë e vështirë për të parë këtu atë që të kualifikohet këtë të konsiderohen si një llogari ECN. Tregtarët duke përdorur MetaTrader 4 platforma mund të tregtisë 48 Palë të monedhës Forex dhe kalon, 3 metalet, dhe 14 CFDs. Tregtarët duke përdorur MetaTrader 5 platforma kanë një gamë më të vogla të pasurive ata mund të tregtisë: 33 Forex currency pairs and crosses are offered here, si dhe 2 metalet.

The next account we’ll look at is the ECN Account. Një depozitë minimale të $500 është e nevojshme. There is a variable floating spread which is always at a minimum of 0.1 pips, unlike some ECN style accounts at other Forex / CFD brokerages which offer no minimum spread and sometimes even quote inverted spreads. The commission charged is $2 per lot for a round trip trade, which translates to 0.02% of the nominal value of the trade position size. Tregtarët duke përdorur MetaTrader 4 platforma mund të tregtisë 48 Palë të monedhës Forex dhe kalon, 3 metalet, dhe 14 CFDs. Tregtarët duke përdorur MetaTrader 5 platforma kanë një gamë më të vogla të pasurive ata mund të tregtisë: 33 Forex currency pairs and crosses are offered here, si dhe 2 metalet.

The final account of the six offered is the FXTM Pro Account. As its title suggests, ky lloji i llogarisë është krijuar për të avancuar dhe të mirë-kapitalizuara tregtarët, që kërkojnë një depozitë minimale të $25,000. Pavarësisht se është një ECN llogari, nuk ka komisione janë të ngarkuar, dhe e ndryshueshme e përhapur që FXCM e përshkruan si "nivel institucional", mund të bien aq të ulët sa zero. Nëse MetaTrader 4 platformë tregtare është përdorur për të tregtisë në këtë llogari, 43 Palë të monedhës Forex dhe 2 metalet mund të tregtohen. Nëse MetaTrader 5 platformë tregtare është përdorur në vend, 33 Palë të monedhës Forex dhe 2 metalet mund të tregtohen, si dhe 10 të mëdha të stoqeve.

Bottom line: tonë vendim që në një mënyrë të përshtatshme gamë të gjerë të alternativë llogari lloje janë të ofruara, por disa llogari llojet duket të jetë vlera më të mirë dhe më kuptimplotë sesa të tjerët. Ne e shohim më të mirë të gjitha raundin llogari të ofruara nga FXTM si ECN Llogari që kërkon një depozitë minimale të $500. E Qind të Llogarisë mund të hapen me një depozitë të vogël si $10 dhe në këtë niveli i kapitalizimit, edhe me relativisht e lartë e mesatarja e përhapur në EUR/USD të 2.2 pips, në një të tillë të ulët të depozitave të nivelit ajo sigurisht që është konkurrues.

Levave është një temë e rëndësishme për të marrë parasysh kur vlerësimin e një Forex / CFD brokerimi. FXTM qëndrimi në levave është pak e komplikuar si ajo ofron llogari e bazuar në disa vende të ndryshme, të gjitha prej të cilave janë të ndryshme, ligjet dhe rregulloret që rregullojnë shuma maksimale e levave të cilat mund të ofrohen. Kjo do të thotë se ne duhet të marrë parasysh ku tregtari është e bazuar më shumë se lloji i llogarisë e cila tregtar dëshiron të hapur për të përcaktuar në dispozicion të levave.

FXTM në Mbretërinë e Bashkuar dhe Qipro ofrojnë një levave maksimale e 25:1 në Forex, 20:1 në metalet e çmuara dhe indekset, 5:1 individuale të stoqeve dhe aksioneve, dhe 2:1 në cryptocurrencies.

FXTM në Afrikën e Jugut dhe Mauritius nuk janë subjekt i asnjë kufizimi, për të levave, prandaj maksimale shumat e ofruara nga ata për këto llogari janë të një vendimi për FXTM vetëm. Këtu FXTM e levave të ofruar është mjaft komplekse, sepse levave maksimale të ofruara përcaktohet nga një kombinim i faktorëve:

 • Lloji I Llogarisë (Pro Llogari ofron një më të ulët të levave maksimale se sa llogari të tjera të llojeve të, me sa duket për të zbutur rrezikun për FXTM nga mëdha fiton nga tregtarët e suksesshëm, të cilët kanë depozituar në $25,000+ minimum deposit)
 • Instrument Traded – major Forex pairs offer the highest leverage, minors and metals less, followed by Forex exotics and then cryptocurrencies, which are offered with the lowest leverage of any asset class.
 • Notional Value of a Trade – the maximum leverage is only offered on the first $200k or $300k of the notional value traded, decreasing by higher tranches of value. Për shembull,

Despite this, we can set out the absolute maximum leverage offered by FXTM outside the E.U. dhe U. K. by asset class as follows:

Forex- 1000:1

Indekset- 1000:1

Metalet- 500:1

Cryptocurrency- 100:1

Aksionet- 10:1

Leverage 1

Leverage 2

Leverage 3

Çdo lloj llogari të ofruara nga FXTM lejon mbrojtës, scalping, dhe të automatizuar tregtare nëpërmjet Ekspertëve të Këshilltarëve të. Si FXTM vetëm përdor MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 platformat tregtare, ka një gamë të gjerë të automatizuar mjetet në dispozicion që të punojë me këto platforma, dhe FXTM nuk do të bllokojë ose disable ato.


 

Platformat Tregtare

Bottom Line: FXTM nuk ka platformë të pronarit. Klientët e gjithë llogari llojet përveç Aksioneve Llogari dhe Qind Llogari (dy lloje Standard të Llogarive të ofruara nga FXTM) keni një zgjedhje në mes duke përdorur jashtëzakonisht të mirë-njohur dhe popullore MetaTrader 4 or MetaTrader 5. Klientët me një Qind Llogari ose e Aksioneve duhet të përdorin Llogarinë e MetaTrader 4 platformë dhe nuk kanë zgjidhje të platformave.

Kjo nuk do të jetë një problem për shumicën e tregtarët e vjetër ende dashur MetaTrader 4 platforma është ende gjerësisht të përdorura. Megjithatë, tregtarët të cilët nuk e pëlqejnë MetaTrader për ndonjë arsye ose që duan tiparet e ofruara nga platformat e tjera mund të jenë të zhgënjyer. Një tjetër çështje është se një pak më të ndryshme gamë të mjeteve është ofruar në të njëjtën llogari llojet varësisht nëse MetaTrader 4 or MetaTrader 5 is used, kuptimi zgjedhja e platformës kërkon një konsideratë të cilat asetet që ju dëshironi të jetë në gjendje të tregtisë.

Ku një zgjedhje në mes të dy platformat është në dispozicion, ajo mund të jetë e dobishme për të shqyrtuar të mirat dhe të këqijat e secilës për të përcaktuar se cila është më e përshtatshme për ju.

Në përgjithësi, ajo mund të jetë e mirë argumentuar se MetaTrader 4 është më i përshtatshëm për tregtimin Forex ndërsa MetaTrader 5 është më mirë të përshtatshme për rezervat tregtare dhe të mallrave. Tjetër ndryshim i madh në mes dy platformave është se MetaTrader 5 në përputhje me U. S. A.-së "nuk ka mbrojtës" rregullimi i cili thotë se brokerages nuk duhet të procesit çdo tregtisë në një të parë e në, parë nga baza. Këtë e bën në mënyrë efektive të saktë mbrojtja e pamundur.

Të Dy MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5 janë në dispozicion në të gjitha sistemet operative, tabletë, celular, app-bazuar ose të bazuar në web. Shumë përdorues të ndjehen apps kanë tendencë për të drejtuar me më pak glitches në një PC apo laptop në krahasim me versionin web.

MetaTrader 4

MT4

Pavarësisht se nuk ka më të gëzuar përkrahje teknike nga MetaQuotes, e MetaTrader 4 platforma mbetet standard ari për shitje Forex / Platformat tregtare CFD. Ajo është relativisht e lehtë për t'u përdorur dhe intuitive, dhe në çdo rast, e saj të shikoni dhe të ndjehen është tejet e ngjashme me MetaTrader 5 cila është hartuar dhe tregtohet nga i njëjti prind kompani.

MetaTrader 4 lejon mbrojtës. Ajo përdor një gjuhë programimi që quhet MQL4. Për fat të keq, nuk ka "pajtueshmërinë prapa" në MetasTrader 5, kështu që programet e shkruara për MetaTrader 4 nuk janë në përputhje me MetaTrader 5 dhe nuk do të kandidojë në këtë platformë.

MetaTrader 4 vjen me një back-testimin e funksion, por ajo është relativisht i ngadalshëm dhe të rëndë, me MeatTrader 5 mbrapa testimit të funksionit të vraponte sa më shpejt. Ajo është gjithashtu në gjendje për të kryer të shumta të njëkohshme mbrapa testet për më shumë se një pasuri të.

MetaTrader 5

MT5

MetaQuotes nisur këtë disa vite më parë, si një pasues të tyre wildly të suksesshëm MetaTrader 4 platformë. Megjithatë, ajo nuk ka të vërtetë të marrë off si tregtarët më të ndjerë të ofronte pak më shumë se MetaTrader 4 duke mos lejuar mbrojtës dhe duke qenë pak pushier dhe më ndërhyrëse të përgjithshme. Megjithatë, dikush i njohur me MetaTrader 4 nuk do të gjeni duke përdorur MetaTrader 5 më shumë e një sfidë. Ajo është relativisht e lehtë për t'u përdorur dhe intuitive, dhe në çdo rast, e saj të shikoni dhe të ndjehen është jashtëzakonisht si MetaTrader 4 cila është hartuar dhe tregtohet nga i njëjti prind kompani.

MetaTrader 5 nuk e lejon të sakta mbrojtës, edhe pse disa tregtarë të punuar rreth kësaj në mënyrë efektive, duke e bërë një pirg i tregton në të njëjtën pasuri, ku çdo tregti ka një pozitë pak më të ndryshme madhësia. Ajo përdor një gjuhë programimi që quhet MQL5 e cila është më e avancuar se MQL4. Për fat të keq, nuk ka "pajtueshmërinë prapa" në MetaTrader 5, kështu që programet e shkruara për MetaTrader 4 nuk janë në përputhje me MetaTrader 5 dhe nuk do të kandidojë në këtë platformë.

MetaTrader 5 mbrapa testimin e funksion është më i lartë për MetaTrader 4. Ajo është gjithashtu në gjendje për të kryer të shumta të njëkohshme mbrapa testet për më shumë se një pasuri të.

 

Karakteristikat Unike

FXTM ka dy shquar karakteristika: së pari, e saj e fortë regjimin rregullativ në dy industri e madhe e qendrave të cilat gëzojnë nivele të larta të rregullatorit të mbrojtjes (U. K. dhe Qipro); së dyti, FXTM të Investuar, cila është FXTM kopja e tregtare program.

Rregullorja në U. K. është e rëndësishme, sipas U. K. rregullore, depozituesit mund të jenë të mbrojtura nga e sigurimit të depozitave në rast të një rregulluar brokerimi e falimentimit ose të tjera, duke rezultuar pamundësia për të hyrë në depozituar fondet. Mbrojtja është deri në një shkallë relativisht të lartë shumën prej £85,000 në depozitor. Në Qipro, nuk është një investitor i fondit të kompensimit e cila mund të mbrojë depozituesit deri në shumën prej €20,000 çdo depozitor.

FXTM të Investojë është një kopje tregtare program i cili thjesht e lejon konsumatorëve për të le llogarinë e tyre pasqyrë degën e zgjedhur Strategjinë e Menaxherëve. Në kohën e shkrimit, ka mbi 600 strategjia menaxherët për të zgjedhur nga, kështu që nuk është shumë e zgjedhjes. Strategjia e Menaxherëve të paguhen nga fitimi neto në ato profesione që konsumatorët të zgjedhin për kopje, cila është marrë nga fitimi në copier llogarinë e.

Strategy Managers may set their own fee percentage up to a limit of 50%, as it is up to trade copiers to choose whether to copy them or not. FXTM customers may become a trade copier with as little as $100 in capital.

FXTM Invest is only available to clients of FXTM outside the European Union and the United Kingdom.

FXTM Invest 1

FXTM Invest 2

 

Hulumtime dhe Edukim

FXTM’s education offering is reasonably well-stocked and comprehensive. While any Forex / CFD brokerage might produce a good all-round offering without offering research or education at all, that is not to say that this is not a “nice to have” if it is done well.

In FXTM’s education section, subsections are divided into eBooks, Forex Trading Seminars, Forex Trading Webinars, a Forex Glossary, What is Forex, a Beginners Guide to Forex Trading, Forex Trading Strategies, Short Forex Educational Videos, Education Videos, Education Articles, and a “Periodic Table” which is basically a glossary of investment terms built in an unusual and fun style.

The eBooks are a series by certified technical analyst Andreas Thalassinos. Seminaret janë në jetën reale meetup ngjarje që janë mbajtur në mbarë botën, në kohën e shkrimit ishin planifikuar afër një herë në javë. E webinars janë sigurisht virtuale dhe janë kryer në një shumëllojshmëri të gjuhëve dhe të planifikuar në një normë prej rreth tre javë. Në kohën e shkrimit, webinars janë duke u bërë në Bengali dhe Vietnamisht, si dhe në anglisht.

Ne kemi qenë më i impresionuar me material të detajuar për një sërë strategjitë tregtare e cila mund të jetë e vështirë për të gjetur. Fillestar udhëzuesi ishte edhe e bukur.

FXTM Invest 3

 

Mbështetja E Klientit

Për shumicën e klientëve, customer support won’t be much of an issue. Having said that, it is comforting to know that if you do need help, you will be able to get hold of someone competent quickly who will take responsibility for fixing whatever your problem is.

FXTM’s customer support has a good reputation, partly because they are a well-regulated and global Forex / CFD brokerimi, and partly because support is given with a wide variety of languages with from native speakers.

The FXTM customer support desk is available 24 hours a day, on regular weekdays.

Tregtarët mund të kontaktoni një rep në departamente të ndryshme në vende të ndryshme ndërkombëtare përmes email-i telefonit. Live chat është gjithashtu në dispozicion.

FXTM ka mbështetje në qendrat e me përkatëse të përkushtuar të përqëndrohet në Kinë, Indi, Indonezi, Malajzi, Nigeri, Korea e jugut dhe Tajlandë.

Customer Support

 

Bonuse dhe Promovime

FXTM është e rregulluar në U. K. dhe në U E.. (Qipro) Ndërsa bonuse dhe promovime janë të lejuara nga jashtë këto rajone, ato pjesë të FXTM duhet të jetë në përputhje me E. U. ligj dhe si të tilla oferta e re bonuse dhe promovime ka qenë krejtësisht e ndaluar.

Në rajone të tjera, at the time of writing FXTM is offering a 30% welcome (sign-up) bonus capped at $300. You’ll have to hurry though as this is a limited offer which expires at the end of September 2019, but something tells us there’ll be a similar offer not long after this one expires.

FXTM offers a loyalty cashback, where for the first six months of trading, customers get “real, withdrawable cash rebates” for every lot traded.

Bonuses

Ju lutem vini re që këto bonuse dhe promovime janë pothuajse gjithmonë subjekt i disa termave dhe kushteve që do të thotë që ju duhet të tregtuar sasi shumë të mëdha para se ju do të jetë në gjendje për të tërhequr çdo e dhënë e shumave në të holla.

 

Hapja e një Llogari

Në hapje llogarie proces me FXTM është mjaft i mirë, dhe të shpejtë edhe në shumë vende të rregulluar. Ju mund të presin për të marrë llogarinë tuaj të hapur dhe të gatshëm brenda dy ditësh nga fillimi i llogarisë hapjen e procesit. Clients only need to navigate through a few screens where they submit a few details and choose the type of account they want to sign up for.

It is worth noting that residents of the U.S.A. and a few other countries cannot be accepted as new clients by FXTM.

In addition to providing personal and account details, new clients are required to verify their identity and prove their place of residence, as is customary. The process is completely digitized.

 

Depozitat dhe Tërheqjet

FXTM requires a minimum deposit of at least $10.

FXTM imposes no additional fees on any deposit beyond what the deposit mechanism itself may charge.

A very wide range of deposit and withdrawal methods are supported by FXTM. The most notable channels are Neteller, Skrill, Western Union, and WebMoney. Major credit cards are also accepted, and bank transfers can also be used.

Withdrawals can be made using the same methods. In practice, withdrawals must be made through the same channels that deposits are made through, which is a common practice applied by almost all retail Forex / CFD brokerages.

Për fat të keq, FXTM akuzat e një tërheqje të tarifë për shumicën mundësitë e tërheqjes. Më i dukshëm tarifat mesatare për rreth $3 për tërheqje me kartë krediti dhe për $20 për transfertat bankare.

 

Informacione Të Përgjithshme

Informata Të Kompanisë

 • Ndërmjetësi’s Emër : FXTM
 • Selia : Qipro
 • Rregullore : CySEC, FCA, FSC

Informacioni I Llogarisë

 • Lloji i Ndërmjetësi : Tregu Krijues
 • U. S. Klientët E Lejuar :
 • Depozita Minimale : $10
 • Levave Maksimale : 1:1000
 • Komisionet / Përhapet : Ndryshueshme
 • Llogari 1 : Standardi Llogaritë
 • Llogari 2 : ECN Llogaritë
 • Llogari 3 : Aksionet Llogari
 • Llogari Demo :
 • Islame Llogari :
 • Të Ndarë Llogari :
 • Menaxhuar Llogaritë :
 • Institucionale Llogaritë :
 • Depozita Opsionet :
 • Mundësitë E Tërheqjes :

Instrumentet Tregtohen

 • ETFs :
 • CFDs :
 • Mallrave :
 • Metalet :
 • Rezervat :
 • Vaj :
 • Ari :
 • Opsionet Binary :
 • Indekset :

Platformat Tregtare

 • Lloji i Platformës : MetaTrader 4, MetaTrader 5
  • Platforma Gjuhë :
   • Anglisht
   • Spanjolle
   • Arabe
   • Italiane
   • Franceze
   • Turke
   • Gjermane
   • Japoneze
   • Kineze
   • Ruse
   • Portugalisht
   • Holandeze
   • Greke
   • Malajas
   • Thai
   • Bahasa
   • Suedeze
   • Polake
   • Hungarez
   • Të tjera
  • OS Compatibility :
   • Mac
   • Windows
   • Linux
   • Celular
   • Web
   • iPhone
   • iPad
 • Sinjalet Trading :
 • Vizatimin E Pakos :
 • Analiza E Tregut :
 • Tabelë Tregtare :
 • I Automatizuar Tregtare :
 • Scalping :
 • Mbrojtës :
 • Celular Alarme :
 • E-mail Alarme :
 • Zvarritës Ndalon :
 • Të Garantuara Të Ndaluar Humbjen E :
 • Garantohet E Kufizojnë Urdhëresat :
 • Garantohet Ekzekutimi :
 • Një klikim të Ekzekutimit :
 • Urdhëron OCO :
 • Interesi në Margjina :
 • Web-bazuar Tregtare :
 • Celular Tregtare :

Mbështetja E Klientit

  • Website Gjuhë :
   • Anglisht
   • Spanjolle
   • Arabe
   • Italiane
   • Franceze
   • Kineze
   • Ruse
   • Greke
   • Malajas
   • Thai
   • Polake
   • Të tjera
 • Mbështetje Orë : 24/5 + fundjavë orë
 • E-mail Mbështetje :
 • Me SMS për Përkrahje :
 • Chat :

Të mirat dhe të Këqijat

 • Shkëlqyer rregulloren / reputacionin
 • ECN-style llogari opsionet
 • Vetëm MetaTrader platformave të ofruara
 • Klientët nga disa vende nuk pranohen

 

FAQ

Ku është bazuar FXTM?

Në mbretërinë e BASHKUAR., Qipro, Afrika E Jugut, dhe Mauritius.

Si nuk FXTM të bëni të holla?

FXTM bën të saj para nga përhapet dhe komisionet e ngarkuara në degën dhe një të natës financimit mark-up.

How can I deposit into an FXTM account?

FXTM provides several methods for depositing and withdrawing funds. Transactions may be conducted through Western Union, Skrill, FasaPay and Neteller as well as credit cards and bank wire transfers. Several minor channels popular in developing nations are also accepted.

Is FXTM regulated? Are its clients protected by regulatory deposit insurance?

FXTM is regulated by the FCA in the U.K. and by CySEC in Cyprus and by the FSCA in South Africa and by the FSC in Mauritius. The FCA offers deposit insurance up to £85,000 and CySEC offers an investor protection fund up to €20,000 but eligibility is not automatic even if a depositor’s funds become inaccessible due to no fault of their own.

What is the maximum leverage offered by FXTM?

The maximum leverage offered is a very high 1000 për 1, but if accounts are held through the E.U. or the U.K., regulation applies that imposes a legal maximum of 30 për 1.

How do I open an account with FXTM?

The easiest way to open an account with FXTM is to click on the Open Account buttons on this review and fill out the form. Registration takes only a few minutes and you’ll be on your way to trading.

Does FXTM offer the MetaTrader trading platform?

Po, FXTM offers both the MT4 and MT5 trading platforms.

 

Përmbledhje

FXTM deserves a positive review. Fees are reasonably competitive for depositors of a few hundred dollars, and the ECN account option seems to be competitive for Forex traders at a deposit range quite close to the $500 minimale! The range of assets offered for trading is not highly diverse, making FXTM a more suitable broker for traders happy to focus on Forex, the major metals and energies, and major U.S. stocks only. FXTM’s reputation is right up at the high end of the industry, with a lengthy track record and good regulatory standing in the U.K., which is particularly impressive, not to mention its good standing in Cyprus. Megjithatë, customers outside the U.K. and the E.U. will get a less protective regulatory regime from Mauritius or South Africa.

* Cryptocurrency trading is available for those trading with Exinity Limited.

** CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 81% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.