Pepperstone Rishikimi

Vlerësimi Në Tërësi

3.9

Faktet Kryesore
  • Llogari Minimale: AUD $200
  • Tarifat: Shpallur përhapet "nga 0.0"
  • Më të mirë për: Australianët duke kërkuar për cilësi të lartë

Pepperstone Grupi është shfaqur si një top-shtresore lojtar në Australian brokerimi industrisë që nga viti hapur dyert e saj në 2010, ndërtimi i një konkurrente dhe të plotë me tipare të tregtimit të portalit, që fokusohet në forex, mall, dhe indeksi i instrumenteve. Të shumta desktop, celular, dhe web-bazuar platforma, burime të shkëlqyera arsimore, të shtrënguar të përhapet, dhe të shumta llogari lloje do të apelojë për fillestare dhe profesionistëve njësoj.

Pepperstone aktualisht renditet në këto kategori:

Një AUD $200 minimale për hapjen e depozitës ndihmon tregtarët e reja për të marrë në lojë, të mbështetura nga levave të lartë si 500:1. Konsumatori llogaritë janë të ndara nga fondet e kompanisë, duke ofruar një shtresë shtesë të sigurisë në një industri që mund të kalojnë nëpër periudha të turbullta. Opsionet mbështetëse janë të shumta, theksuar nga 24/5 chat/telefoni mbështetje dhe një të plotë FAQ që përfshin deklaruar qartë i politikave për depozitat, tërheqjet, dhe tregtia e mosmarrëveshjeve.

Pro

  • E internetit është e mirë-organizuar dhe të lehtë për të lundruar

  • Cryptocurrency tregtare

  • Shkëlqyer tregtare udhëzon në rrugë të

Të këqijat

  • Kushtëzuar urdhrave mungesa e sofistikimit

  • Asnjë të vetme të aksioneve mbulimin e CFD

  • Të shpërndara dhe të vështirë për të gjetur tarifë shpalosjet

Besimi

3.6

Pepperstone holds professional indemnity insurance through Lloyd's of London. Ata janë një Australian bazuar ndërmjetësi, rregulluar nga Australian për Sigurimet dhe Investimet e Komisionit (ASIC) sipas ACN 147 055 703 dhe AFSL 414530 and the United Kingdom's Financial Conduct Authority (FCA) sipas Kompanisë Numri 08965105 dhe FRN 684312. ASIC kërkon shërbime financiare të firmave për të "të përmbushur të rrepta të kërkesave për kapital dhe për të zbatojnë dhe të veprojnë në përputhje me procedurat e brendshme, duke përfshirë menaxhimin e riskut, trajnimi i stafit, kontabilitetit, dhe të auditimit." U. K. tregtarët pranojnë mbrojtje deri në £50,000 nën Shërbimeve Financiare të Kompensimit të Mbrojtjes (FSCS).

Klienti fondeve janë mbajtur në nivel Kombëtar Australi Bankare në një llogari të ndara për të shmangur keqpërdorimin e. Pepperstone Grup është audituar në mënyrë të pavarur nga Ernst dhe të Rinj. Platformat tregtare të shfrytëzojë automatike stop-out sistemet për të eliminuar negative balancave, por e pranon se internetit "humbjet mund të kalojë depozitën tuaj sasia" në të paqëndrueshme kushtet e tregut.

Përvoja Desktop

4.2

Pepperstone ofron një gamë të gjerë të platformave që i përshtaten çdo investim dhe tregtare të stilit. Klientët mund të zgjedhin në mes të MetaTrader 4/5 dhe cTrader, një larta në fund të sistemit me të drejtpërdrejtë të likuiditetit ofruesin e çmimeve dhe të avancuara teknike që përfshijnë detachable listat, mbrapa-testimin, dhe algorithmic strategjisë për mbështetje. Tregtar i zgjuar Mjete për MT4 të zgjasë funksionalitetin teknike, duke shtuar një suitë të aplikacioneve të cilat ndihmojnë me tregtinë e ekzekutimit, hulumtimi i tregut, dhe thellësi të analizës së tregut.

The broker's website is easy to navigate but recent developments and initiatives aren't well integrated. Për shembull, lloji i llogarisë përshkrimet referohen MetaTrader 4 por nuk 5, rritja e çoroditjes që i kërkuar sqarime përmes chat online. Si jetojnë përfaqësues i pranuar: "MT 5 është e re, ndërsa internetit është e vjetër." Një çështje të ngjashme është gjetur me materiale burimore nuk është më në dispozicion në faqen e internetit të dedikuar që është marrë në linjë. Tarifa shpalosjet do të përfitojnë nga një ueb vend apo menu drop-down.

Celular Përvojë

4.1

Mbresëlënëse mobile opsionet përfshijnë MT4/5 dhe cTrader për iOS dhe Android. cTrader Web dhe MT4 WebTrader të sigurojë tabletë dhe iPad qasje, but there's no MT5 web version. Të gjitha versione të lëvizshme janë të dobishme, por të kufizuara në funksionalitetin, e cila pritet, por disa konsumatorë mund të dëshironi për të më të sofistikuara funksion përcakton.

Hulumtimi dhe Mjetet

2.6

Metatrader 4/5 dhe cTrader të ofrojnë disa karakteristika të kërkimit, por Smart Tools, add-në për MT4 pjesërisht mjete këtij deficiti. Web-bazuar në kërkimet janë të shumta, por i çorganizuar në krahasim me tonë 2018 shqyrtim për shkak të dedikuar thefxlounge.com hulumtimi portal është marrë në linjë. Mbajtësit të llogarisë tani duhet të lundruar në "Rishikimi I Tregut" seksion të faqes së internetit për të hyrë në forex dhe mall analizës nga ekspertët e industrisë që përfshijnë Keti Barrë dhe Boris Schlossberg. Pepperstone's YouTube portal is regularly updated, por është e dobët të integruar me faqen e internetit.

Klientët mund të regjistroheni për "E Përditshme Raportet E Tregut," përshkruar si "me ndikim të madh ekonomik ngjarjet dhe actionable mundësi tregtie për tuaj të preferuar të sesionit të tregtimit." Tregton mund të ekzekutohet direkt nga email, pa hapjen programe të tjera. Pepperstone Kreu i Hulumtimit Chris Weston gjithashtu ofron kurse forex tregut dhe përmbajtja, me YouTube links, përmes tij Twitter trajtuar @ChrisWeston_PS.

Arsimi

5

Faqe e internetit përmban gjithëpërfshirës të burimeve arsimore përmes një seksion të dedikuar që përfshin "Të Mësojnë Të Tregtisë Forex" mësime, të shumta të arkivuara dhe të jetojnë webinars, dhe një listë mbresëlënëse të tregtimit udhëzon në rrugë të. Mallrave tregtare është gjithashtu i mbuluar në detaje, së bashku me diskutimet mbi shkarje, mbrojtës, dhe margjina. Përveç, Pepperstone e përdor këtë seksion për të nxjerrë në pah mbështetjen opsionet që përfshijnë platformë krahasime, platforma e udhëzon në rrugë të, dhe depozita/procedurat e tërheqjes. Site gjithashtu përmban standarde arsimore karakteristika të cilat përfshijnë një treg fjalor dhe analiza teknike mësime.

Karakteristika Të Veçanta

5

Një mbresëlënëse listën e sociale dhe kopje të partneriteteve tregtare përfshijnë ZuluTrade, Myfxbook, dhe Pasqyrë Tregtar. Shoqërore tregtare karakteristika gjithashtu mund të arrihen nëpërmjet desktop platformat tregtare. Ndërmjetësi shton analiza gjithëpërfshirëse teknike të MT 4 kapaciteti i kufizuar përmes një lirë Autochartist plug-në.

They've also partnered with Equinix to provide low latency access to the global interbank system, i përqëndruar nëpër Equinix Financiare të Këmbimit në Nju Jork. Në fund të lartë klientët mund të zgjedhin nga një gamë të gjerë të VPS opsionet përmes këtij objekti.

Investimet E Produkteve

2.8

Pepperstone ofron më shumë se 60 palë të monedhës, 14 indeksi CFDs, shtatë llojet e mallrave, dhe pesë cryptocurrencies. Të gjitha instrumentet janë në dispozicion në të gjitha llojet llogari, but cryptocurrency fees aren't well documented, which is disappointing due to that category's high volatility and relatively wide spreads. Ata nuk ofrojnë ndajnë tregtare, qoftë drejtpërdrejt ose nëpërmjet CFDs, duke detyruar disa mbajtësit e llogarive të humbasë mundësitë tregtare në Australi dhe Azi

Klientët e rinj mund të zgjidhni mes llogari Standard me një pip + përhapur në kosto dhe nuk ka komisione, ose Brisk llogari me zero pip + përhapja dhe komisioni. E tanishme të komisionit për një shumë ($100,000) forex transaksionit është USD 3.76 çdo mënyrë (blejnë dhe shesin). Mbajtësit të llogarisë mund të hyni në levave deri në 500:1. Pepperstone gjithashtu ofron një jo-swap Islame llogari që krijon administrimin e taksave pas një dy-ditor të mbajtur periudhës.

AUD 200 minimale është e nevojshme për të hapur një llogari, mbështetur nga një listë të plotë të burimeve të financimit të cilat i përfshijnë të Vizave, MasterCard, PayPal, Banka Transferimi, Skrill, dhe Neteller. Standardi kartë krediti/debiti depozitat akuzohen 1.8% për AUD monedhe dhe të 3% për të gjitha monedhave të tjera. Tërheqja tarifat ndryshojnë, me asnjë akuzë kur duke përdorur Verifikuar nga Visa ose Mastercard SecureCode. Në anën tjetër të spektrit tarifa, $20 është akuzuar për tërheqje ndërkombëtare. Nuk ka gjumë apo joaktive tarifat janë gjetur gjatë shqyrtimit site shpalosjet dhe Fakte.

Kërkohet diferencë ndryshon me të vlerës së kontratës dhe platformë tregtare. MT 4/5 kërkon 0.5% të përdorimit të shprehjes vlera të mëdha indeksi CFDs ndërsa cTrader kapele levave në 200:1, me levave në të dyja platformat duke rënë në më shumë instrumentet ekzotike. E përditshme financimit (reperit shkalla + 2.5%), kontrata rollover, dhe shkëmbim tarifat janë diskutuar në gjobë, por nuk janë transparente në faqen e internetit Fakte ose të materialeve të marketingut.

Mbështetja E Klientit

4.6

Një gjithëpërfshirëse FAQ do të adresojnë pyetjet më të. Ndërmjetësi ofron 24/5 chat/mbështetje telefon, si dhe të mediave sociale portale dhe një formular online hyrje. Dy chat kërkesa në kohë të ndryshme të ditës u përgjigjur nga një live përfaqësuesi brenda dy minutash. Klientëve vendas mund të ecin në kryesore Melburn, Australia zyra, por, mbështetjen online opsionet janë të mundshme për të prodhuar më shumë rezultate të shpejta. Ata gjithashtu mbajnë zyrat e tyre në Dallas, Londër, dhe Bangkok.

Çfarë Ju Duhet të Dini

Pepperstone ofron një zgjedhje e shkëlqyer për Australian tregtarët, por është më pak tërheqës për tregtarëve Evropiane për shkak të mungesës së aksioneve CFDs. E tyre-rrufe të shpejtë ekzekutimin e sistemeve të, të shumta llogari llojet, konkurrues çmimi, dhe platforma të shumëfishta të shkëlqej më shumë shumicën dërmuese të të gjithë botën forex brokerat. Profesionalisht të trajtohen çështjet e besimit të shtuar për tashmë një reputacion të jashtëzakonshëm, ndërkohë që angazhimin e tyre për tiparet e reja dhe gjallërim duhet të mbani këtë ndërmjetësi për në rritjen e shpejtë të ndjekur edhe në dekadën e ardhshme.