The Catch-22 Of Legal Enforcement of Crypto-Currency Hacking

The other day, Unë u diskutuar crypto-monedhat me një njohje në tonë lokale Starbucks, dhe ai më lejoni të dinë se ai ishte duke punuar me një çift të ndërmarrësit të cilët do të qenë më parë ekspertët akademik në ATË të Sigurisë. Natyrisht, për crypto-monedhave ajo është mbi të gjitha e sigurt transferimin e të dhënave, dhe duke besuar në vlera e brendshme e atyre një zero e, ose Q-bit. Ndoshta, Unë mund të marrë një sy në e tyre të planit të biznesit, edhe pse këto dixhitale monedhave kanë pasur disa pengesa në rrugë për të ardhmen dhe jam I sigurt se do të jetë e ardhmja normë – kjo është mënyra sesi është bota, të kryesuar duket. vizitoni https://www.binaryoptionswatchdog.trade/

A do të thotë kjo që ne do të kemi një ndarjes të monedhës si ndarjes energjisë smart grid, ose ndarjes informacioni si Internet? Mirë, njerëzit zakonisht e bëjnë atë që punon dhe nuk ka si të mira dhe të këqija me centralizimi dhe me një ndarjes tepricë të strategjisë.

Tani, pra, çfarë është e fundit që ju kërkoni? Mirë, ka dy nene kam lexuar jo më shumë se një orë pas kësaj mbledhje, si unë ishte cruising me informacion, Unë do të ruajtura më parë për të shkruar mbi këtë temë më vonë; Diçka të Dobishme – Bitcoin në vetvete mund të dështojnë si një monedhë, por themelor teknologji ka filluar të sugjerojnë të vlefshme aplikacione të reja,"nga Paul Ford (Shkurt 18, 2014) dhe mendja ju ky artikull është shkruar pak ditë para Bitcoin vjedhjes nga një prej tyre të lartë të shkëmbimeve.

Tjetër artikull është shkruar nga Naette Byrnes ditë pas këto rezultate të goditur newswires në shkurt 25, 2014 "Bitcoin në Hot Seat – Një i madh bitcoin këmbimit mbyllet, ngritja e pyetjeve rreth cybercurrency." A jeni befasuar? Asnjë, mua as.

Artikulli i dytë vazhdoi të shtetit; "Tokio-bazuar Mt. Gox, një herë një prej forumeve më të shkëmbimeve të bitcoin cybercurrency, u ndal operativ të martën mes thashethemet që miliona njerëz mund të ketë qenë vjedhur nga firma dhe shqetësimet në rritje rreth perspektiva afat-gjatë për të parregulluar dixhitale monedhës. Të tjera bitcoin shkëmbimet shpejt u zhvendos për të distancohen nga Mt. Gox dhe pohojnë se ata ishin ende e hapur për biznes. Vlera e monedhës tv rënë ndjeshëm për vetëm mbi $500 nga mesi i pasdites. Ajo të goditur një të gjitha me kohë të lartë të $1,100 në nëntor."

Çfarë ju thonë për të se? Uf. E bën këtë dëshmojnë se naysayers duke e quajtur atë një Skemë Ponzi kishin të drejtë? Ata të marrë e fundit të qeshur, apo është kjo vetëm një pritur evolucionare procesin e përçarje si të gjitha kinks janë punuar nga? Mirë, e konsiderojnë këtë mendim eksperiment kam pasur.

Le të themi ka qenë hanky-panky përfshirë, le të themi që dikush hacked sistemit apo vodhi dixhitale monedhës. Tani, digital monedhës fluturon nën radar si ajo nuk është e njohur edhe me të gjitha të reja Shumë Të Mëdha Dështojnë rregullave për bankat, etj. Si mund të dixhitale të monedhës kanë vlerë? Vështirë për të thënë, si mund një fancily shtypura në letër të shënuar $20 të jetë ndonjë gjë me vlerë, kjo nuk është, por kjo është e vlefshme për çfarë ai përfaqëson në qoftë se ne të gjithë pajtohemi me atë dhe të keni besim në monedhë. Çfarë është dallimi në, kjo është një çështje e besimit të drejtë?

Në rregull pra, le të themi se rregullatorët, FBI, ose në një tjetër degë e qeverisë ndërhyn dhe fotografi akuzat – në qoftë se ata file akuzat penale që dikush hakun dikush tjetër, atëherë sa mashtrim ishte i përfshirë? Nëse qeveria e zbatimit të ligjeve dhe departamentit të drejtësisë të vënë një dollar sasia numër që, ata janë pa dashje duke rënë dakord që dixhitale të monedhës është e vërtetë, dhe kjo ka një vlerë, kështu, të pranosh atë. Nëse ata nuk përfshihem, pastaj çdo mashtrim që mund ose mund të mos ketë ndodhur përcakton tërë koncepti prapa një rrugë, dhe mediat do të vazhdojë për të përzënë poshtë besimin e të gjitha dixhitale apo crypto-monedhave.

Pra, kjo është një catch-22 për qeverinë, rregullatorët, dhe të zbatimit të folks, dhe ata nuk mund të shikojnë në mënyrë tjetër ose mohojnë këtë trend më gjatë. Është koha për rregulloret e. Mirë, Unë personalisht i urrej rregulloren, por a nuk është kjo se si kjo zakonisht fillon. Pasi kjo është e përcaktuar besueshmërinë e dhënë për konceptin, por e tij dixhitale monedhës koncept gjithashtu mund të dëmtojë të gjithë Një Botë të Monedhës strategji apo edhe Dollari amerikan (Petro-Dollaret) paradigmës, dhe nuk mund të jetë ferr për të paguar për këtë, si dhe. Mund të ekonomisë globale të trajtuar këtë nivel të përçarje? Stay tuned, Unë mendoj se ne do të shohim.

Në ndërkohë, çfarë ndodh më tej ose do të bëjë ose të thyejë këtë e re ndryshim në mënyrën se si ne pamje vlerë monetare, pasuria, online transaksionet dhe si e vërtetë botërore do të mendje-lajmëroj në të ardhmen tonë të mjegulluar realitetin. Unë thjesht nuk e shohin shumë njerëz duke menduar këtu, por të gjithë duhet të, një misstep dhe ne të gjithë mund të jenë në një botë të lënduar – të gjithë njerëzimin, që është. Ju lutem merrni parasysh të gjitha këto dhe të mendojnë se ajo.

safe energy pills, dr oz weight loss soups, 13 dimethylamylamine dmaa diet pills, weight watchers mckinney texas, pro ana how long to lose weight, how much calories should i eat a day to lose weight fast, how many jump ropes should i do to lose weight, dog ate my diet pills, vitamin water weight loss, keto caviar recipes, best kashi cereal for weight loss, yerba mate walmart, witch tea is the best night for weight loss, dieting for weight loss, weight loss hcg, fastest and most effective weight loss pill, low carb ground beef recipes keto, keto chocolate mousse recipes, chinese one day diet pills, is soup helpful to lose weight, medical weight loss prescriptions, beat fruits for weight loss, why strength training is the key for weight loss, when do stalls happen after weight loss surgery, phosphorus weight loss, lipozene weight loss medicine, gwen stefani on ellen about diet pills, b12 injections for weight loss side effects, dnp weight loss for sale no prescription, how to use dulcolax to lose weight,

Të jetë i pari për të komentuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*