Vantage FX Rishikimi

Vantage FX Review Is Legit

Binary Vantage FX Review Is a Legit Broker Binary Options Brokers Vantage FX Review Scam Alert Trusted Binary Vantage FX Review Its not a SCAM Broker Vantage FX Review its trusted Binary Options Open Account with Vantage FX Review Binary Broker Read More Vantage FX Review

Vantage FX është pjesë e Favorshme Grup i kompanive. Kompania ka qenë aktive në tregun e Forex që 2009. Kjo ndërmjetësi kryesisht caters për tregtarët me pakicë. Ato ofrojnë mbi 180 pronat e MT4 ose MT5 platformat tregtare me një levave maksimale e 1:500, Minimale e depozitave në FX është e Favorshme $200. Vantage FX krenohet vetë për të qenë një nga më transparente ndërmjetësit, autorizuar dhe rregulluar nga Ishujt Kajman Autoritet Monetar (CIMA), dhe tregtarë, të cilët janë trajtuar për të papërpunuara përhapet nga 0.0 pips. Llogari të klientëve të mbeten të ndarë dhe janë mbajtur me Kombëtare të Australi Banka. Hulumtimi seksion është dritë, dhe arsimore seksionin mbetet e butë me një spot të. Kjo ndërmjetësi ofron saj MT4 SmartTrader mjete, të dizajnuara për të përmirësuar MT4 platformë tregtare. Të përgjithshme, Vantage FX bën një përshtypje të parë të ngurta, por ne e kemi bërë të plotë e Favorshme FX shqyrtim në mënyrë që ne të mund të shikojmë përtej shikim të parë.

Vantage FX homepage

 

Rregullore dhe të Sigurisë

E favorshme Ndërkombëtare, Group LTD, pronari dhe operatori i Vantage FX, është autorizuar dhe rregulluar nga Ishujt Kajman Autoritet Monetar (CIMA), Letrat Me Vlerë Të Investimeve Të Biznesit Ligjit (SIBL) numri 1383491. Të gjitha fondet e klientit të mbeten të ndarë dhe janë mbajtur me Kombëtare të Australi Banka (KAPJEN e). Kjo ndërmjetësi kryen auditimeve te rregullta dhe ka kompenzim profesional të sigurimit, që mbulon të punësuarit e tij, përfaqësuesit, dhe përfaqësuesit tjerë të autorizuar. Pavarësisht nga këto hapa, ne do të pëlqente të shihja Favorshme FX të ofrojë një politikë të sigurimit për tregtarët në rast të problemeve financiare në brokerimi, një ofertë e cila është duke u bërë më të popullarizuara në mesin e rënda ndërmjetësit.

Vantage FX publikon saj të dokumenteve ligjore në ueb faqen e saj dhe është në përputhje të plotë me rregullatorin e saj. CIMA përfaqëson një shumë më të vogël të juridiksionit dhe aktualisht mbikëqyr më pak se 20 agjentët. Nuk ka investues të fondit të kompensimit, si të pranishëm në mbretërinë e BASHKUAR ose të BE-së, dhe tregtarët nuk duhet ngatërruar kjo ndërmjetësi është përmendja e rregullores në Australi dhe në mbretërinë e BASHKUAR. Klientët e Favorshme FX janë vetëm nën juridiksionin e CIMA. Në përgjithësi, kjo brokerimi ofron një nivel i pranueshëm i rregullores dhe të sigurisë, por mbetet shumë prapa tjetër të mirë-krijuar ndërmjetësit.

Vantage FX është autorizuar dhe rregulluar nga Ishujt Kajman Autoritet Monetar (CIMA); këtë shkallë të vogël rregullatori mbikëqyr më pak se 20 agjentët.

CIMA regulation

 

Tarifat

Kjo ndërmjetësi rrjedh nga tarifat përhapet dhe të komisionit mbi 180 pasuritë. Para përhapet janë vërejtur edhe aq të ulët sa 0.0 pips, dhe me një komisioni të vetëm $6 për shumë për një raund të kthehet (hyrja dhe dalja). Në këtë rast, Vantage FX ofron një shumë konkurruese tregtare në mjedisin e saj të Papërpunuara ECN llogari. Standardi STP është komisionit të lirë, por të përhapet me të filluar nga 1.4 pips; kjo është mjaft e shtrenjtë në krahasim me të tjera të ndërmjetësit, dhe tregtarët nuk janë të rekomanduara për të përdorur këtë lloji i llogarisë.

Swap-it të normave të zbatohet për pozicionet e natës, dhe të dyja pozitive dhe negative të swap-it të normave të mund të shkaktuara. Disa depozita dhe tërheqje të zbatohen tarifa, në varësi të metodës së vendosur.

Vantage FX spreads

Një tjetër avantazh të rëndësishëm që ne kemi vënë re gjatë tona të Favorshme FX shqyrtim është se ndërmjetësi këshillon tregtarët në se si të merrni më të up-to-date të swap-it të normave nga MT4 platformë tregtare; shumica e ndërmjetësit të neglizhojmë këtë plotësisht.

Vantage FX fee advice

 

Çfarë Mund Të Bëj Unë E Tregtisë

Pasuria e përzgjedhjes në Vantage FX është e pranueshme, por të kufizuara. Kjo ndërmjetësi ofron 41 palë të monedhës, duke paraqitur bazat. Shtatëmbëdhjetë mall CFDs paraqesin një zë të mbulueshmërisë së tregut të mallrave, ndërsa pesëmbëdhjetë indeksi CFDs lejojnë tregtarët themelore ndër-pasuri e diversifikimit. 50 NA kapitalit CFDs përfshijnë emrat më komerciale. E 50 Hong Kong CFDs përfaqësojnë një të mirëpritur të papritur dhe të demonstrojnë Australian lidhja e këtij ndërmjetësi. Ajo do të jetë e madhe nëse e Favorshme FX shtrihet ajo aktualisht ofron; shumica e tregtarëve të reja do të gjeni pasuri përzgjedhje më shumë se mjaftueshëm, por më serioze tregtarët do të eksplorojnë kufijtë mjaft të shpejtë.

Vantage FX asset offering

50 NA kapitalit CFDs përfaqësojnë më emrat e zakonshme dhe janë të mjaftueshme për tregtarët të reja, por jo i mjaftueshëm për më modernet.

US Share CFD offerings

50 Hong Kong CFDs shënon jo vetëm një e papritur, por përfaqëson një nga më tërheqëse tiparet e ofruara nga Favorshme FX.

Hong Kong share offerings

 

Llogari Llojet

Vantage FX ofron tri llogari llojet, por Pro ECN llogari nuk do të jetë një opsion për shumicën e tregtarëve të reja si ajo kërkon një depozitë minimale të $20,000. Më tregtarët me pakicë do të zgjedhin në mes të Standardit STP llogari, me një depozitë minimale të $200, ose të Papërpunuara ECN llogari me një depozitë minimale të $500. Standardi STP llogari të mbetet e lirë e komisioneve, por të përhapet me të filluar nga 1.4 pips, krijimi i një jo-konkurruese tregtare mjedisit. Për t'iu kundërvënë të lartë të tregtimit të kostos, Vantage FX ofron një zbritje për shumë tregtohen në shumën e Një $2.00.

Para ECN llogari ofron përhapet aq të ulët sa 0.1 pips, edhe pse një seksion të ndryshëm shënime si 0.1 pips me një $6 komisioni. Kjo paraqet një jashtëzakonisht tërheqëse të ofrojë, dhe tregtarët janë të këshilluar që të përfitojnë prej saj; minimale e depozitave të $500 është më se e arsyeshme. Dallimi i vetëm në mes të Papërpunuara ECN llogari dhe Pro ECN llogari është komisioni i ngarkuar, që bie në $4; ajo mbetet e vështirë për të gjetur një ofertë më të mirë në tregun e Forex. Pasuri të përzgjedhjes në të gjitha tre llogari lloje është e njëjtë, dhe levave maksimale është mbuluar në 1:500. Islame llogaritë janë në dispozicion në kërkesë.

Forex tregtarët kanë qasje në një shquar e mjedisit tregtare në të Papërpunuara ECN llogari. Përhapet janë aq të ulët sa 0.1 pips, komisioni për raundin shumë është vetëm $6, dhe levave maksimale përcaktohet në 1:500.

Vantage FX account types

 

Platformat Tregtare

E plotë suite e MT4 dhe MT5 platformat tregtare është ofruar; kjo përfshin të shkarkohen desktop versionin, një web tregtar, dhe një version të lëvizshme. MT4 platformë tregtare mbetet zgjedhja e preferuar, si MT5 përfaqëson një dështuar pasardhës platformë. Ajo u krijua me NE rregulloren në mendje dhe ofron një kundër-produktive e mjedisit tregtare; e gabim i madh është mungesa e prapambetur compatibility me platformën e MT4.

Vantage FX ka zhvilluar një seri të plugins që të kthehet nga-e-the-box MT4 versionin, mungon kritike karakteristika, në një shumë më të mirë të mjedisit tregtare. Fokusi në MT4 platformë mbi MT5 opsion tregon se ndërmjetësi e di se çfarë tregtarët duan.

Menaxhimi i llogarisë është mbështetur nëpërmjet MAM/PAMM llogaritë e Favorshme në FX. Eprori tregtare mjedisi lejon menaxherët e fondeve për të rritur të ardhurat për klientët, udhëheqës të lartë të performancës të bazuar në kompensim për menaxherët e. Vantage FX paraqet një të thellë themelet për një këshillues biznesi të rritet, por një shtrirje e aseteve zgjedhja është e nevojshme për të thyer në menaxhimin e aseteve të sektorit me bindje.

Popullariteti shoqërore tregtare nuk shkojnë pa u vënë re në Vantage FX dhe kjo ndërmjetësi ofron popullore platforma si dhe MyFXBook Autotrade si një mundësi për të tregtarë të cilët dëshirojnë për të shqyrtuar këtë në rritje në sektorin e tregtimit me pakicë. Kjo ndërmjetësi është e pozicionuar siç duhet për zgjerimin e saj klientelen e që tani qëndron në rreth 50,000 tregtarët aktive.

Vantage FX trading platforms

ZuluTrade mbetet një nga platformat më të popullarizuara të shpërndarë në shoqërore tregtare skenë.

ZuluTrade offering

MyFXBook Autotrade ofron sociale tregtarëve një alternativë tjetër dhe diversifikimin opsion.

Autotrading with Myfxbook

 

Karakteristikat Unike

Tre kyçe karakteristikat unike të qëndrojë në Vantage FX. MT4 të përmirësuar, etiketuar SmartTrader, është e shkëlqyer dhe e konfirmon këtë ndërmjetësi ka kujdes për mjedisin e tregtare të ofruara; ajo përbëhet nga nëntë plugins për qëllim për të përmirësuar mjedisin e tregtare e MT4 platformë tregtare, ndërsa prezantimit të tjera karakteristika kryesore.

SmartTrader kërkon një depozitë minimale të $1,000, një rralla misstep nga Favorshme FX. Tregtarët e reja mund të ndjehen të detyruar për të depozituar më shumë se fillimisht i planifikuar për të marrë e përmirësuar, bazuar në shpresoj se kjo do të rrisin profitabilitetin. SmartTrader duhet të ofrohet për të gjitha depozitat; Vantage FX pretendon ajo përpiqet t'i nivelizojë, dhënien e përmirësuar në masë për të gjithë klientët do të shkojë një rrugë të gjatë në përmbushjen e tij.

VPS hosting gjithashtu është shpallur si të lira, por edhe një herë një depozitë minimale të $1,000 është e nevojshme. Vantage FX ka katër preferuar VPS ofruesve të listuara në faqen e saj të internetit, dhe klientët duhet të paguajnë shpenzimet mujore, dërguar projektligjin për këtë ndërmjetësi, dhe pastaj merrni rimbursohen për atë. Duke ofruar VPS hosting është e madhe si më i automatizuar tregtare zgjidhje do të përfitojnë nga kjo, por mënyra e Favorshme FX zbatuar mbetet overcomplicated.

Vantage FX deploys e oneZero MT4 urë, lidh ndërmjetësi’s errët pishinë për klientët’ Platformën e MT4. E oneZero MT4 ura është mundësuar nga Xeon E7 procesorë. Kjo ndërmjetësi gjithashtu përdor një shpejtësi të lartë fibër-optike të rrjetit të dhënë nga Equinix, sigurimin e shpejtë shpejtësinë e ekzekutimit dhe instaluar gjashtë serverët në të gjithë globin.

SmartTrader tools

VPS hosting është ofruar për të lira, përsëri duke u nisur nga një depozitë minimale të $1,000. Zbatimi i lirë hosting mbetet tepër e komplikuar.

Free VPS but a $1000 deposit is required

Cutting-edge teknologji fuqive konkurruese tregtare mjedis të dislokuar nga Favorshme FX.

Equinix technology

 

Hulumtime dhe Edukim

Në hulumtim dhe arsimim seksionet e ofruara nga Favorshme FX të mbetet një zonë e pjekur për përmirësime. Ende, tregtarët të cilët nuk mbështeten në ndërmjetësi kërkimore, analytics, komente, dhe arsimit, nuk do të jetë e ndikuar nga mungesa e këtyre departamenteve.

Kërkimet

Vantage është ofruar me kosto të ulët, tregtare në shumë konkurrues mjedisit, dhe mungesa e të ardhurave duhet të kundërshtohet në një zonë tjetër të këtij brokerimi. Vantage FX nuk do të punësojë saj ekipi hulumtues, dhe burimi i vetëm është dorëzuar për tregtarët me e-mail, në partneritet me Tregtinë Qendrore.

Vantage FX pretendon një partneritet me MetaQuotes, zhvilluesi i MT4 platformë tregtare, dhënien e tregtarëve të saj qasje në mbi 3,200 sinjalet trading, pa pagesë, se, përndryshe, do të vijë me një kosto. Kjo ndërmjetësi zgjedhur për hulumtime dhe analiza të partneriteteve, në vend se duke u ofruar atyre në shtëpi. Ndërsa kjo është krejtësisht gjobë, ajo nuk heq një shërbim që ne kemi ardhur për vlerën e tjera nga agjentët.

Mendimi treguesit janë të ofruara, duke reflektuar Vantage FX mënyrë që libri të vetëm. Tetë treguesit forex, tetë indeksi i treguesve, dhe katër mall treguesit janë në dispozicion. Ata janë shfaqur si një mjet, duke reflektuar të blerë dhe shitur urdhrave. Një jofunksionale ekonomike kalendari zë një pjesë e saj të internetit, i cili është një turp, si dhe një panevojshme misstep.

Arsimi

Arsimi është reduktuar në si-të video tutorial se si të përdorin MT4 dhe MT5 platformat tregtare në krye të saj SmartTrader mjete. Një Mësuar Forex seksion është në dispozicion, por ekzekutimi i kësaj ideje është terrible. Tregtarët mund të lëvizni nëpër shkruar përmbajtja, por një indeks i mbuluar përmbajtja nuk është e disponueshme; nuk ka qartësi se çfarë të presin me çdo lëvizni. Tre tema që janë përgatitur, por klikuar mbi ta, rezultatet në asnjë veprim. Përpjekja në ofrimin e arsimit të mbetet katastrofike, dhe e Favorshme FX do të ofrojë një shërbim më i mirë nga kontraktimi i këtij departamenti, si ajo e ka bërë me kërkimore.

Vantage FX education section

Tregtarët nuk kanë qasje për të palës së tretë sinjalet tregtare e Favorshme FX ofron në bashkëpunim me MetaQuotes.

Vantage FX trading signals

Vantage ofron 20 mendim të treguesit duke reflektuar saj në mënyrë që libri.

Sentiment indicators

Një nën-zhvilluara të arsimit në seksionin është një nga të vetmet gabime që kemi gjetur gjatë këtij Favorshme FX rishikimi.

Poor education center

 

Mbështetja E Klientit

Mbështetja e klientit është ofruar 24/5 dhe tregtarët kanë zgjedhur të thirrur, dërgimi i një email-i, ose arritur nëpërmjet jetojnë chat. Shumica e tregtarëve kurrë nuk kërkojnë mbështetjen e klientëve dhe të Favorshme FX ka krijuar shumë video të shpjeguar bazat. Një seksion FAQ nuk u gjet, por e dhëna në faqen e saj duhet të mbuluar pyetjet më të ri tregtarët mund të përballet me.

Vantage FX customer support

 

Bonuse dhe Promovime

Vantage FX ofron tre programe bonus për tregtarët për të marrë parasysh, por një depozitë minimale është e nevojshme që të jetë i pranueshëm. E 50% Bonus mirëpritur të zbatohet për depozitat deri në $500. Për çdo shumë të tregtohen, $2 e në bonus para të gatshme do të konvertohet në të vërtetë para të gatshme. Tregtarët mund të tërheqë me besim bonus para; ky shpërblim vlen edhe për Standarde STP llogari. FX Vlera 10% Bonus kërkon një depozitë minimale të $1,000, dhe 10% është konvertuar në një bonus; e ngjashme logjikë vlen me 50% Bonus Mirëpritur. Aktive të Tregtarëve bonus vlen për depozitat mbi $10,000 dhe ndjek të njëjtën strukturë si shpërblime të tjera. E gjithë kjo ngushton fushën poshtë për një bonus strukturë që i jep 10% në depozitat mbi $1,000.

Depozita më poshtë $500 mund të aplikoni për një 50% bonus. Bonus përqindja mbetet i njëjtë sa më shumë që të depozitave.

Vantage FX bonus

 

Hapja e një Llogari

Llogaritë e reja janë hapur përmes një online formularin e aplikimit, sipas të Favorshme FX ajo merr më pak se pesë minuta. Pas kërkesë është miratuar, tregtarët duhet të dorëzojnë një kopje të tyre të IDENTIFIKIMIT, dhe dëshmi e qëndrimit të dokumenteve. Kjo i ngjan standarde të veprimit në brokerimi e industrisë dhe e kënaq rregullatori mandatuar AML/KYC kushtet. Tregtarët duhet të ndjehen të sigurt paraqitjen e tyre të informacionit dhe të dokumenteve të Favorshme FX.

Account registration page

 

Depozitat dhe Tërheqjet

Vantage FX mbështet banka e telave, krediti si dhe karta e debitit, Skrill, Neteller, Kina Bashkimit Të Paguar, Fasa Të Paguar, dhe PayPal si depozitë dhe tërheqja metoda. Ndërmjetësi-për-ndërmjetësi transferet janë gjithashtu në dispozicion për tregtarët të cilët dëshirojnë për të lëvizur një portofolit ekzistues të këtij ndërmjetësi. Të depozitave dhe tërheqjen tarifat janë të hiqet, por e palës së tretë tarifa janë të zbatueshme. Transaksion herë të ndryshojnë në mes të menjëhershme dhe të pesë ditë pune, varet nga metoda e vendosur. Per AML kërkesat, emri në të dy llogaritë duhet të jenë të njejta. Zgjedhja e mënyrave të mbetet e fortë dhe e kushteve dhe ndiqni procedurat standarde operative.

Vantage FX banking options

 

Informacione Të Përgjithshme

Informata Të Kompanisë

 • Ndërmjetësi’s Emër : Vantage FX
 • Selia : Australi
 • Rregullore : CIMA

Informacioni I Llogarisë

 • Lloji i Ndërmjetësi : ECN/STP
 • U. S. Klientët E Lejuar :
 • Levave Maksimale : 1:500
 • Komisionet / Përhapet : Të dyja
 • Llogari 1 : Standardi STP
 • Llogari 2 : Para ECN
 • Llogari 3 : Pro ECN
 • Llogari Demo :
 • Islame Llogari :
 • Të Ndarë Llogari :
 • Menaxhuar Llogaritë :
 • Depozita Opsionet :
 • Mundësitë E Tërheqjes :

Instrumentet Tregtohen

 • ETFs :
 • CFDs :
 • Mallrave :
 • Metalet :
 • Rezervat :
 • Vaj :
 • Ari :
 • Opsionet Binary :
 • Indekset :

Platformat Tregtare

 • Lloji i Platformës : MetaTrader 4, MetaTrader 5, Web-bazuar
  • Platforma Gjuhë :
   • Anglisht
  • OS Compatibility :
   • Mac
   • Windows
   • Linux
   • Celular
   • Web
   • iPhone
   • iPad
 • Sinjalet Trading :
 • Vizatimin E Pakos :
 • Analiza E Tregut :
 • Tabelë Tregtare :
 • I Automatizuar Tregtare :
 • Scalping :
 • Mbrojtës :
 • Celular Alarme :
 • E-mail Alarme :
 • Zvarritës Ndalon :
 • Të Garantuara Të Ndaluar Humbjen E :
 • Garantohet E Kufizojnë Urdhëresat :
 • Garantohet Ekzekutimi :
 • Një klikim të Ekzekutimit :
 • Urdhëron OCO :
 • Interesi në Margjina :
 • Web-bazuar Tregtare :
 • Celular Tregtare :

Mbështetja E Klientit

  • Website Gjuhë :
   • Anglisht
   • Spanjolle
   • Arabe
   • Italiane
   • Franceze
   • Gjermane
   • Kineze
   • Portugalisht
   • Malajas
   • Thai
   • Bahasa
   • Të tjera
 • Mbështetje Orë : 24/5
 • Me SMS për Përkrahje :
 • Chat :

 

FAQ

Ku është e Favorshme FX vendosur?

Vantage FX është me seli në George Town, Ishujt Kajman.

Si nuk e Favorshme FX të bëni të holla?

Vantage FX fiton të ardhurat nga përhapet dhe komisionet e ngarkuara mbi 180 pasuritë.

Si mund ta depozitojë në një Favorshme FX llogari?

Vantage FX mbështet banka e telave, krediti si dhe karta e debitit, Skrill, Neteller, Kina Bashkimit Të Paguar, Fasa Të Paguar, dhe PayPal

Çfarë është minimale madhësi shumë e Favorshme në FX?

Minimale është madhësia lot 0.01 shumë në të gjitha tre llojet llogari.

Kur bën një diferencë të quajnë të marrë vendin e Favorshme në FX?

Vantage FX fillon një diferencë thirrjen edhe kur i kapitalit diferencë arrin nivelin 50%.

Është e Favorshme FX rregulluar?

E favorshme Ndërkombëtare, Group LTD, pronari, si dhe operatori i Vantage FX, është autorizuar dhe rregulluar nga Ishujt Kajman Autoritet Monetar (CIMA), Letrat Me Vlerë Të Investimeve Të Biznesit Ligjit (SIBL) numri 1383491.

Çfarë është levave maksimale të ofruara nga Favorshme FX?

Levave maksimale është mbuluar në 1:500.

Si mund të hapni një llogari me e Favorshme FX?

Vantage FX ka një online formularin e aplikimit e cila është standarde të procedurës.

Nuk e Favorshme FX ofrojë MetaTrader Platformë Tregtare?

Po, Vantage FX ofron MT4 si dhe MT5 platformat tregtare.

 

Përmbledhje

Vantage FX ofron një shquar e mjedisit tregtare. Pasuria e përzgjedhjes është e pranueshme për hyrje të nivelit të llogarive, por kërkon zgjerimin për të tërhequr më shumë tregtarët e sofistikuar. Teknologjia mbetet një pjesë kritike e operacioneve të dukshme jo vetëm nga hardware vendosur, por edhe nga SmartTrader MT4 të përmirësuar ofruar për tregtarët me një depozitë minimale të $1,000. Para ECN llogari është me vlerë të tilla të depozitave dhe përfitimet e dhënë do të japë edhe më mirë përvojën e tregtare, të lirë VPS hosting përfshirë; levave është mbuluar në 1:500 dhe më tej rrit e përgjithshme e shërbimit të ofruar për tregtarët.

Kjo ndërmjetësi është e rregulluar në Ishujt Kajman, dhe klientit të mbrojtjes është diçka më pak se që të juridiksione të tjera. Ende, Vantage FX mbetet në përputhje të plotë me rregullatorin e saj, dhe tregtarët duhet të ndjehen të sigurt me këtë ndërmjetësi. Hulumtimi dhe arsimimi janë dy departamente ku e Favorshme FX disappoints, sidomos kur është fjala për arsimin. Kjo ndërmjetësi është ideale për tregtarët të cilët nuk kërkojnë asgjë nga ndërmjetësi përveç madhe tregtare kushtet.

Ne nuk kemi asnjë dyshim që e Favorshme FX është konsideruar vlerë, nëse ju jeni në kërkim për të zgjeruar komisioneri juaj opsionet. Interesant ndërmjetësi për të monitoruar dhe një herë më shumë asete janë të ofruara, Vantage FX mund të zgjerohet saj klientelen dhe për të vendosur veten si një fuqi më dominante.