Listën E Ndërmjetësit

5 Çelësat e artë për të shmangur scammer ndërmjetësi

 • Nëse ndërmjetësi juaj nuk përgjigjet për ju, ajo mund të jetë një flamur i kuq, që ai ose ajo nuk është në kërkim për interesa tuaj më të mirë.
 • Për të bërë të sigurtë që ju nuk jeni duke u mashtruar nga një hije ndërmjetësi, bëni hulumtimin tuaj, sigurohuni që nuk ka ankesa, dhe lexuar nëpër të gjitha gjobë në dokumente.
 • Provoni hapjen e një mini llogari me një të vogël bilanci parë, dhe bëjnë tregton për një muaj para se të filloni një tërheqje.
 • Nëse ju shikoni të blerë dhe shitur tregton për letrat me vlerë që nuk përshtaten qëllimet tuaja, ndërmjetësi juaj mund të jenë të trazuara.
 • Nëse ju jeni të mbërthyer me një ndërmjetës keq, rishikimi i të gjitha dokumenteve tuaja dhe për të diskutuar tuaj të kursit të veprimit para se të marrë më shumë masa drastike.

 

Tabela e mëposhtme është një e zezë listën e ndërmjetësit të cilët kanë paraqitur veten si të drejtë dhe të besueshëm agjentët dhe kanë vepruar në mënyrë të padrejtë dhe të besueshme për tregtarët të cilët besojnë në to dhe të depozitojë paratë e tyre me ata në qoftë se ju doni për të raportuar abuzimin nga ata ndërmjetësit, ose të tjerët. , Ju lutemi përdorni të kontaktoni përkrahjen formën dhe ne do të hetuar dhe për të le ju e dini të vërtetë dhe të pavarur përfundimet që binaryoptionswatchdog ka arritur dhe si gjithmonë mos harroni ne jemi monitorues !

Qëndroni vigjilent kështu që ju mund të shmangur mashtrimet!

Listën E NdërmjetësitListën Ndërmjetësi

 

 

UFX Tregjet

 • Faqja Zyrtare E Internetit: ufx.com
 • Nga Biznesi:
 • Të shmangur pagesën e origjinës klientët e fondit: PO
 • Për të shmangur mbështetjen e mirë dhe transparente për tregtarët:
 • Të shmangur pagesën e fitimit të tregtarëve dhe i largon ato: PO

Kurorë Forex

 • Faqja Zyrtare E Internetit: crownforex.com
 • Nga Biznesi: PO
 • Të shmangur pagesën e origjinës klientët e fondit: PO
 • Për të shmangur mbështetjen e mirë dhe transparente për tregtarët: PO
 • Të shmangur pagesën e fitimit të tregtarëve dhe i largon ato: PO

AAFXtrading

 • Faqja Zyrtare E Internetit: aafxtrading.com
 • Nga Biznesi:
 • Të shmangur pagesën e origjinës klientët e fondit:
 • Për të shmangur mbështetjen e mirë dhe transparente për tregtarët:
 • Të shmangur pagesën e fitimit të tregtarëve dhe i largon ato: PO

 

 

1TH – BinaryAnim, Shumë E Rrezikshme!!!

binary-in-1

Bashkëpunëtorët & tregtarët të Qëndrojnë Larg!!! , Ju nuk’t merrni paratë tuaja! Ata do gjobë justifikim pse të mos paguajë!!!

Për Më Shumë Informacion Ju Lutemi Kliko Këtu

 

 

 

2thSHKOptoions “Ne nuk e rruaj bashkëpunëtorët” – Ju rruajtje të gjithë (Bashkëpunëtorët,Tregtarët …)!!!

Ne-nuk-shave-bashkëpunëtorët e-goptions

go_shave_affiliates

Për Më Shumë Informacion Ju Lutemi Kliko Këtu

 

 

 

 

3th PërfitimeOpsion, Kam biseduar me shumë tregtarë vetëm 12% Ishin në gjendje për të tërhequr paratë e tyre

1

Për Më Shumë Informacion Ju Lutemi Kliko Këtu

 

4th- Perandoria Opsion

empireoptionlogo

Për Më Shumë Informacion Ju Lutemi Kliko Këtu


të hetojë

Ne kemi marrë disa ankesa në lidhje SCAM Ndërmjetësit

Ne rekomandojmë për të shmangur tregtare me këto agjentët derisa ekipi ynë do të përfundojë hetimi.

Lista : nën hetim

Ubinary – https://www.ubinary.com

BuzzTrade – http://www.buzztrade.com


 

 

*Nëse ju e dini në lidhje me ndonjë scam, ju lutem mos’t hezitoni të kontaktoni me mua në ContactUS Formë.

Ju ndoshta në kërkim për besohet ndërmjetësit, Ju lutem Kliko Këtu dhe Lexoni të gjitha kritikat tona besuar ndërmjetësit.