Top Besuar Ndërmjetësit

Kontrolloni tonë Agjentët Faqe e cila duke përfshirë Forex/Cfd/Opsionet Binare Ndërmjetësit

nëse jeni të ri për opsionet binare tregtare, atëherë ju duhet të jetë jashtëzakonisht i paralajmëron sidomos kur është fjala për zgjedhjen e drejtë ndërmjetësi. Për të siguruar që ju të regjistroheni me plotësisht të rregulluar ose verifikuar ndërmjetësi para se të përdorni ndonjë strategji tregtare. Në BinaryOptionsWatchDog.tregti, ju mund të merrni të saktë komente në lidhje me ndërmjetësit të autorizuar, së bashku me të lehtë drejtime për të shmangur çdo potencial scam e internetit dhe një paralajmërim lista e përbërë nga të dhënat e dyshimtë ndërmjetësit

usa_canadaTop Besuar SHBA Dhe Kanada Opsionet Binare Ndërmjetësit

Ju lutem vini re, aktualisht nuk ka rregulluar Agjentët e lejuar të tregtisë në SHBA/Kanada

Kontrolloni tonë Agjentët Faqe

 

 

NDËRMJETËSI MIN E DEPOZITAVE FITIM RATING PRANONI SHBA/CA ? LLOGARIA E HAPUR
$200 90% SHKËLQYER CA Llogaria E Hapur
$250 80% SHUMË I MIRË ASNJË Llogaria E Hapur
$250 89% SHUMË I MIRË CA Llogaria E Hapur
$250 80% SHUMË I MIRË CA Llogaria E Hapur
binarycom_logo $250 90% I MIRË ASNJË Lexoni Rishikim
Llogaria E Hapur