GOptions.com – Një Scam në internet!

GOptions.com – Një Scam në internet!

GOptions.com – Një Scam në internet! Është SCAM

Binary GOptions.com – Një Scam në internet! Është një SCAM Opsionet Binary GOptions.com – Një Scam në internet! Scam Alarm Mos blej GOptions.com – Një Scam në internet! Është një SCAM Paralajmërim GOptions.com – Një Scam në internet! Opsionet Binary Signlas SCAM GOptions.com – Një Scam në internet! Të jetë i vetëdijshëm nga GOptions.com – Një Scam në internet! Pse ju nuk keni nevojë për të nënshkruar : GOptions.com – Një Scam në internet! Auto Robot Tregtare GOptions.com – Një Scam në internet! Robot GOptions.com – Një Scam në internet! është SCAM apo Legit? GOptions.com – Një Scam në internet! SCAM

Lexo Më shumë GOptions.com – Një Scam në internet!

go_shave_affiliates

GOptions.com është një binar tregtare website e cila krenohet me rreth tyre binare tregtare software të sistemit në të cilin tregtarët ose mund të ekzekutuar tregtinë e tyre për të cilat ata pretendojnë një shumë të kthimit të lartë.

Kjo faqe erdhi në ekzistencë në vit 2009 dhe pretendon të jetë dhënë nga online FOREX 2012. Faqen e tyre është qasja e parë pretendime për fitime të shpejta, të shpejtë tërheqje dhe mbështetje të madhe, por janë këto premtime i vërtetë? Ne mund të mbështetet në to dhe kjo është e mirë në dispozicion optiont të zgjedhin në sistemin tregtar?

1-2

Çfarë është Goption dhe si e bën atë punë?

GOptions ka një shumë të efektshme të punës internetit dhe ofron një përvojë të qetë për përdoruesit e rinj, të cilët identifikohu. Ju nuk duhet të bëni ndonjë shkarkime si ky software është i bazuar në web dhe mund të arrihen nga çdo kompjuter me lidhje interneti.

GOption lejon një automatizuar versionin e tregtimit nëpërmjet opsion binar përmes Sinjal Indeksi i cili është një treg për Binare sinjal ofruesit e. Përdoruesi duhet të fondit të tij/saj Goptions llogaritë për të hyrë në sinjal Indeksi i sinjalit ofruesit dhe gjurmët e tyre të të dhënave publike në ekran në mënyrë që ata të mund edhe t'ju duhet të paguani një tarifë mujore për mbështetjen e tyre. Pasi tregtar zgjedh tij sinjal ofruesin, të gjitha tregton janë kryer nga ai dhe automatikisht shfaqet dhe të kopjohet në tregtar llogaria e.

GOption e përdor atë është SpotOption platformë e cila është përdorur për t'iu përgjigjur më shumë se një lloj tregtar. Përdorues të ri mund të përdorni këtë mundësi për të kryer tregtinë e tij me përkrahjen e tij sinjal ofruesi ndërsa një përvojë tregtar mund të zgjedhë për më të gjerë të karakteristika. Dikush mund të fillojë me financimin llogari të tyre me sa më pak si 200$ por shpërblimet dhe të ardhurat janë të kufizuara për shkak të llojeve të ndryshme të llogaritë me lehtësira të ndryshme.

Goptions gjithashtu të sigurojë 5 lloje të ndryshme të llogaritë tregtare dhe VIP ka nevojë për një llogari të fondit të depozitave të 10000$ në Platinum Llogari e cila është shumë e lartë për çdo tregtari për të investuar në disa biznesit në internet pa asnjë garanci.

1-1

Karakteristika të Goptions:-

Si çdo binare tregtare të sistemit që është në interes publiku, kjo është një domosdoshmëri që ata kanë një tipar tërheqës për të bërë përshtypje të përdoruesve të tyre dhe t'i bindë ata për të investuar në biznesin e tyre. Ka disa me të vërtetë tërheqës tiparet e GOptions që janë shumë tërheqës për të qenë e vërtetë:-

Më Të Shpejtë Të Nxjerrjes E Përpunimit Të:- Klienti duhet të sigurojë identifikimin e nevojshme për të tërhequr fitimet e tyre dhe ky site pretendon të ketë një më të shpejtë të nxjerrjes e përpunimit të.

GOption Bonuset:- Site pretendon të ofrojë shpërblim në lloje të ndryshme të llogarive dhe shkon nga 25% për 100%. Për të tërhequr bonus ju keni nevojë për të rritur tuaj vëllimit të tregtimit të 40 kohët e se bonus i cili është shumë i lartë të jetë e vërtetë.

GOption Ekstra:- E autotrading opsion dhe mirëkuptimit mes Sinjal Indeksi janë tërheqës, por dyshimet dhe komente në lidhje me këtë opsion të i kishte bërë njerëzit dyshim për atë që ata nuk e vlerësojnë atë më shumë.

Efikas Të Shërbimit Të Klientit:- Sa më shpejt që ju të hyni në faqen e internetit nuk është një Live Chat dritare që pops up për të pyetur se si ata mund të ju ndihmojë që është me të vërtetë e dobishme. SpotOption gjithashtu e bën të lehtë për tregtarët e reja dhe me përvojë, një për të konsiderojnë atë.

Numri i aseteve dhe skadimit: Ata pretendojnë të ofrojnë 200 asetet por ne nuk mund të gjeni ndonjë. Maksimale të aseteve që janë të dukshme dhe në ekran janë gjithsej 63 asetet në vend. Skadimin e kjo varet nga 60 sekonda për çdo javë por duke përdorur Pro një tregtar mund të modifikoni skadimit të kohës e në përputhje me rrethanat.

Disavantazhet e GOptions

Mënyra më e mirë për të dini diçka në lidhje me të sapo nisur tregtare binar sistemi apo një të themeluar një nga vjet, është për të kërkuar për komente nga google për të caktuar nëse ajo është e sigurtë dhe të sigurt.

GOptions.bashkë është një vend që bën shumë kërkesa false si nuk janë shumë personale komente në lidhje me njerëzit të cilët kanë përfunduar humbur paratë e tyre për të tregtarëve të tyre.

Unë kam qenë i interesuar në këtë faqe si unë kontrolloi për komente si ajo dukej shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Një person mund të lehtë të përdorin atë e sens të përbashkët si një shkon me atë të faqes dhe shikoni për veten e tyre çfarë ata janë duke pretenduar se dhe sa e vërtetë është. Lejon e analizoj këto pretendime për të gjetur se çfarë qëndron nën dhe si e vërtetë që ata janë të fjalëve të tyre:-

 

Kërkesa #1:- Më Të Shpejtë, Tërheqjes
Ata pretendojnë të ofrojnë më të shpejtë, tërheqjes, por sapo ju të krijuar llogarinë tuaj, ata kërkojnë që ju të kërkesës tuaj tërheqjes në mes të hënës deri të premten, 8 jam për të 6 pd e cila është paksa e çuditshme dhe askush nuk mund të kërkuar një tërheqje të dielën duke shtuar në tuaj dyshime.

Kërkesa #2:- Bonuset

Sasia e rritur e bonusit të lidhura me llojin e llogarisë që e bëjnë atë të dyshimtë si kjo tregon se ata duan të përdoruesve të investojë më shumë për të marrë më të lartë të kthimit të së bashku me shpërblimet e cila të veprojë si një karrem për përdoruesit për të nënshkruar-up dhe të investojnë.

Kërkesa #3:- Jo të besueshme ndërmjetësit

Ne-nuk-shave-bashkëpunëtorët e-goptions

Ka shumë të ankohet kundër ndërmjetësit të cilët nuk paguajnë bashkëpunëtorët e të tregtarëve të tyre. Ne mund të shihni edhe shumë tregtarë të shprehur shqetësimin e tyre lidhur me tërheqjen si ata luftojnë që të tërheqë shumat e tyre dhe nuk kanë mbështetje nga Shërbimi ndaj Klientit.

go_shave_affiliates

Vendimi përfundimtar kundër GOptions:-

Pas kujdes vlerësimin e faqes dhe kritikat e GOption, Unë nuk ndjej se ky sistem është i vërtetë për pretendimet dhe duhet të përdoret me kujdes. Fakti se ata kanë një të Jetojnë shërbimi ndaj klientit mbështetje të cilat në fakt nuk përgjigjet kur ju jeni të gatshëm për të tërhequr bën atë një më të mëdha scam dhe mashtruese. Gjithashtu, ne mund të gjejnë shumë komente negative online. Ne nuk kemi asnjë dëshmi kundër këtij sistemi që ajo gjeneron fitime ata premtojnë në faqën e tyre ende në shqyrtim kolona dhe forume të tregojë se si kjo kompani kishte arritur në mashtrimit ato me paratë e tyre dhe se si ata ishin të zhgënjyer në fund të fundit. Ne e rekomandojmë që ju të shikoni për një tjetër sistem që ka provuar tashmë të jetë i besueshëm në krahasim me GOptions kështu tregtarët ruhuni, kjo është një mashtrim dhe ju kërkimore dhe para duke investuar në çdo sistem tregtare.

 

 

Duke kërkuar për të Besuar Ndërmjetësit? Kliko Këtu

2 Komente

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*