Është e sigurt të tregtisë përmes gainoption.com?

Është e sigurt të tregtisë përmes gainoption.com?

Është e sigurt të tregtisë përmes gainoption.com? Është SCAM

Binary Is it safe to trade through gainoption.com? Is a SCAM Binary Options Is it safe to trade through gainoption.com? Scam Alert Don't buy Is it safe to trade through gainoption.com? Is a SCAM Warning Is it safe to trade through gainoption.com? Binary Options Signlas SCAM Is it safe to trade through gainoption.com? Be aware from Is it safe to trade through gainoption.com? Pse ju nuk keni nevojë për të nënshkruar : Është e sigurt të tregtisë përmes gainoption.com? Auto Trading Robot Is it safe to trade through gainoption.com? Robot Is it safe to trade through gainoption.com? është SCAM apo Legit? Është e sigurt të tregtisë përmes gainoption.com? SCAM

Read More Is it safe to trade through gainoption.com?

 

1Opsionet Binary tregtare është diçka që mund të ndihmojnë njerëzit për të bërë një shumë të holla gjatë kohës së lirë. Por për efektive tregtare, personi duhet të jetë në gjendje për të gjetur një broker që është i besueshëm dhe i besueshëm në fushën. Ky artikull është në lidhje gainoption, e cila është një nga faqet ndërmjetësi shumë.

Besueshmërinë e faqes:

Konsumatorët duhet të jenë në gjendje për të mirëbesimit ndërmjetësi në çdo mënyrë. Ndërmjetësi duhet të kujdesem për të gjitha nevojat e konsumatorëve në lidhje me tregtinë. Por kur merret parasysh gainoption, për fat të keq ky nuk është rasti. Ka ankesa të shumta nga klientët' pjesë në lidhje me sigurinë dhe besimin se vendi ofron për ta. Shumë konsumatorë janë dërguar edhe një pjesë të madhe të scam mail në një bazë të rregullt. Kjo mund të jetë me të vërtetë i bezdisshëm. Dhe për ata që kanë një karrierë për të marrë pjesë në, këto scam mail mund të përfundojnë të humbur një shumë të kohën e tyre. Kjo nuk është një tipar që një vend të mund të mburrem. Dhe kështu gainoption humbet e saj të parë në pikë këtu.

Ajo është gjithmonë mirë që të konsultohet me dikë që tashmë e ka shfrytëzuar të shërbimeve nga ndërmjetësuesit. Duke e bërë këtë, mund të kuptoj të gjitha problemet që lidhen me ndërmjetësi site.

Llojet e llogarive që ndërmjetësi ofron gjithashtu është e kufizuar. Për njerëzit të cilët janë të reja për fushën dhe nuk janë të gatshëm të paguajnë një sasi të madhe të parave si: tarifat, kjo ndërmjetësi site sigurisht që nuk është vendi për të filluar tregtare. Njerëzit që mbajnë llogari në më të ulët kategori janë dhënë me shumë pak karakteristika, kur në krahasim me të tjera ndërmjetësi faqet. Prandaj ju duhet të japim mjaftueshëm menduar para se të regjistrimit në këtë faqe.

Platforma që ata ofrojnë për konsumatorët:

Të gjitha faqet ndërmjetësi tyre platforma përmes së cilës klientët mund të tregtisë. Një gjë shumë e rëndësishme të marrin në konsideratë ndërsa zgjedhjen e një ndërmjetësi site është nëse platforma e ofruar është rentabël apo jo. Kur është fjala për gainoption dhe platformën që ajo ofron, nuk janë të shumta problemet që konsumatorët duhet të jenë të vetëdijshëm për. Platforma e ofruara dhe interface është e bukur dhe tërheqëse për sytë. Por kjo nuk është gjëja më e rëndësishme kur është fjala për një ndërmjetësi site. Gjërat më të rëndësishme kur është fjala për një ndërmjetësi site, është platforma dhe ndërfaqe. Të dyja këto duhet të jenë efikase dhe të rrjedhshëm.

Sa më shumë si një klient është konsideruar se nuk duhet ndonjë varet kur klienti lundron nëpër site. Por për fat të keq interface dhe platformë që gainoption ofron për klientët kanë shumë probleme në to. Problemi i parë është se interface është aspak e lehtë të bëhen të njohur me. Konsumatorët të cilët janë të përgatitur mirë në tregtinë e gjejnë të vështirë për të përdorur të gjitha tiparet që ndërmjetësi ofron nëpërmjet faqen e tyre. Kështu situatën e klientëve të cilët janë mjaft të reja për botën e binary mundësitë tregtare është e tmerrshme. Ajo do të marrë një sasi të madhe të kohës për ata të jenë në gjendje që në mënyrë efikase të lundruar përmes ndërfaqes. Kjo nuk është një cilësi që një ndërmjetësi faqe mund të mburrem.

gainoption_trading_platform

Problemi tjetër me faqe është se ajo kërkon një shumë kohë për të ngarkesës. Dhe në disa shfletues, ajo është annoyingly ngadalshëm. Kjo përsëri duhet të korrigjohet nga ndërmjetësi ose tjetër, konsumatorët do të duhet të vuajnë. Shumica e njerëzve, që të kënaq në binare tregtare, janë njerëz që kanë karriera e tyre për t'u kujdesur për. Prandaj për njerëz të tillë humbur kohë është diçka që është shumë e kushtueshme. Dhe duke përdorur një vend që është i ngadalshëm, një shumë e kohës sigurisht që do të jetë e humbur.

 

Mbështetjen e klientëve që kjo ndërmjetësi siguron:

Klientët janë pjesa më e rëndësishme e çdo biznesi. Ofruesi i shërbimit duhet të jetë në gjendje të kujdesem për nevojat e klientit ose, përndryshe, të gjithë organizimi do të dështojnë. Në rastin e binare ndërmjetësit, mbështetja e klientit është diçka që është shumë e rëndësishme. Edhe pse gainoption ofron një 24 x 7 mbështetja e klientit të shërbimit, kjo nuk është gjithmonë e vërtetë. Ka ankesa të shumta nga konsumatorët që dëshmojnë faktin se mbështetja e klientit të shërbimeve që ofrohen nga kjo ndërmjetësi nuk është për të shënuar.

Klienti duhet të jetë i dhënë ndihmën e profesionistëve në fushën. Po, dikush mund të thotë se gainoption jep një ndihmë të tillë për klientët e tyre. Por problemi është se në shumicën e rasteve profesionistët do të overweigh mendimin e tyre në të konsumatorëve dhe kështu ai ose ajo nuk do të jetë në gjendje për të ndjekur e tij ose të saj të strategjisë. Dhe në shumicën e rasteve kjo çon në humbet. Në fakt detyra e këtyre profesionistëve është për të sqaruar çdo dyshim që mund të dalin në mendjet e konsumatorëve dhe për të udhëzuar ata për të arritur fitime të mëdha.

Tërheqjet: Ata janë efikase?

Njerëzit bëjnë tregti binar për të bërë para ekstra. Dhe një nga më të rëndësishme detyrat e ndërmjetësuesit vende është që të sigurojë klientët paratë e tyre sa herë që ata kanë nevojë për atë. Por në rastin e gainoption, tërheqja nuk është aq efikas si ajo është me shumë të tjerë faqet ndërmjetësi në fushën. Një person që kërkon të holla urgjentisht nuk mund të besimit për tërheqjen e tij ose të saj para nga gainoption në kohë. Ka edhe ankesa nga konsumatorët që flasin për tërheqje të kërkesave që janë anuluar në mes të rrugës. Gjithashtu ka ankesa të shumta për vonesa në përpunimin e tërheqjes kërkesë.

App celular dhe efikasitetin e saj:

Po gainoption ofron një app celular, që i mundëson klientët të bëjnë të gjitha tregtare përmes tyre celular. Por ajo është gjithashtu për të ardhur keq që app celular nuk është shumë e deri tek marku. Konsumatorët do të duhet të përballen me situata kur app merr mbërthyer dhe duke vendosur tregton, kjo është shumë i bezdisshëm. Gjithashtu app në platformën android ka një shumë të mete dhe gjithashtu është relativisht e ngadalshme se e aplikacioneve të ofruara nga shumë të tjera ndërmjetësi faqet.

Duke kërkuar për të Besuar Ndërmjetësit? Kliko Këtu

4 Komente

  1. i opened an account with them they closed it and asked for my kyc documents i have sent them numerous times with no reply from the broker they cant be trusted i still cant access my account

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të publikohet.


*