Si Për Të Tregtuar Opsionet Binare

clockantique

Çfarë Është Koha Më E Mirë Për Të Tregtisë :

SHBA | Mbretëria e BASHKUAR | Australi | Afrika E Jugut | Itali | Franceze | Spanjë | Singapor | Arabia Arabe ?

Kliko Këtu për të mësuar!

 


tre-e thjeshtë-rregullatE 3 Arta Rregullave të Tregtisë Zgjuar !

 

 1. Zgjidhni më të mirë të kohës për të tregtisë : ju lutem lexoni në vijim neni.
 2. Zgjidhni të mirë strategji tregtare : Binare sinjale dhe automatike robotët nuk janë të mjaftueshme për të qenë një profesionist, ju duhet të saktë në përputhje tregtare strategjike.Binary tregjet janë karakterizuar nga luhatshmëri të lartë (lart e poshtë) ju mund të bëjë një shumë të holla, por ju duhet të qëndroni vigjilent , sepse ju mund të humbni paratë. Auto robots & sinjalet mund të përmirësojë në mënyrë dramatike shanset tuaja për sukses megjithatë, pa të drejtë strategji tregtare, ajo nuk do të jetë e mjaftueshme për një kohë të gjatë.është e rëndësishme të kujtoni se!
 3. Kini kujdes nga Përhershme : Nuk janë një shumë të përhershme dhe që pretenders ju premtoj gjetën më të mira tregtare algoritmi dhe në qoftë se ju përdorni sinjalet e tyre & robotët ju do të merrni pasur shpejtë.ajo është shumë e rëndësishme për të zgjidhni vetëm i besuar i Robotëve&Sinjalet testuar nga ekipi ynë, dhe për të marrë një feedback pozitiv nga tregtarët.Ne shumë e rekomanduar për të Zgjidhni ynë i vetëm i besuar binare sinjale & robotët Megjithatë, saj super të rëndësishme të raportit të na nëse keni gjetur ndonjë robot ose sinjale të cilat janë mund të jetë një scam!

 

Tre Pjesë Do t'ju ndihmojë të Tregtisë: Të kuptuarit e Rregullave të Lojës, Të Ushtrojnë Opsionet, Maksimizuar Fitimet Strategjike

Opsionet Binary tregtare është bërë gjithnjë e më popullore gjatë dekadës së kaluar. Tregtarët ditë në veçanti të kenë akses në këto tregje me lehtësi nga kompjuterat e tyre. Një tjetër barazim është se hyrja kërkon relativisht të vogël të kapitalit. Ky artikull do të gërmoj nëpër libra në bazë të rregullave të lojës, si tregun e shkëmbimeve të punës, dhe disa mënyra të bëjmë strategji për fitim më të madh të mundshëm. Përgjatë rrugës, ju’do të mësojnë edhe me zhargonin e përdorur në opsione binare tregtare që ju duhet të kuptoni që të jetë i suksesshëm.

Pjesë 1

Të kuptuarit e Rregullave të Lojës

how_to_trade_binary_options_pic1

 1. E di kuptimin e një opsion binar. Një opsion binar është i bazuar në një "po" ose "jo" propozim për të nëse një aktivi do të jetë mbi një çmim të caktuar në një kohë të caktuar. Nëse ju përgjigjen po dhe janë të saktë në momentin e skadimit, ju të fitojë dhe të janë "në të holla." Nëse ju nuk përgjigjen dhe të humbur, ju humbni paratë i keni investuar. Ju jeni "nga e para."
 • Megjithatë, ndryshe nga opsionet e tjera, ju mund të bëni vetëm ose të humbasin deri në $100 për opsionet e kontratës.
 • Një aktivi në opsione binare tregtare mund të jetë një specifike të kompanisë së aksioneve; një mall si ari; një indeksi i aksioneve si S&P 500 Indeksi; Bitcoin; një Forex pairing, cila është vlera e një monedhë të huaj ndaj një tjetër; ose një ngjarje lajme, të tilla si nëse Rezerva Federale do të rrisë apo të ulë normat e.
 • “Në para" dhe "nga paratë", thjesht i referohen nëse ju përgjigjur një propozim) në mënyrë korrekte dhe janë "në të holla", ose b) gabimisht dhe janë "nga e para."
 • Data e skadimit është koha ose data në të cilën opsion binar skadon, dhe çmimi është ekzaminuar për të parë nëse ajo është rritur apo ka rënë. Ajo mund të jetë diku nga pesë minuta për më shumë se një muaj, pasi keni vendosur të tregtisë.

how_to_trade_binary_options_pic2

 • Të njohin atë një "të gjitha ose asgjë" deal. Ashtu si kodrina zare në një lojë të craps, ju ose të fituar tenxhere apo të humbasë atë që keni vënë në tenxhere. Për shembull, në qoftë se propozimi është, "Çmimi i arit të jetë mbi $1,150 nga 1:30 f.m. sot?"dhe ju vendosni, po kjo do të jetë, ju do të vendoste një binar opsion call. Nëse opsioni ishin tregtare në $35 (çmimi i ofertës) dhe $37.50 (kërkoni çmimi) në 1 p.m., ju do të blejnë në $37.50. (Në qoftë se ju ishin të shitur, ju do të shitet në $35.) Nëse ju jeni të saktë në 1:30 f.m. dhe çmimi i arit është më e $1,150, opsioni juaj tani është me vlerë $100.

  • Fitimi juaj, pastaj, është llogaritur si kjo: $100 (totali i shumës që ju mund të bëni në një tregtare e kontratës) – $37.50 (çmimi që paguhet për kontratën) = $62.50 minus taksat. Ju jeni në të holla.
  • Pra, për çdo fitues, ka një humbës në anën tjetër. Kjo është një zero-sum game.
  • Një opsioni është në thelb, kur ju parashikoni që aktivi do të rritet në çmim. Edhe në qoftë se një aktivi vetëm rrit nga një e dhjeta e një qind që ju ende të fitojë në opsione binare tregtare.
  • Një opsion është kur ju parashikoni që aktivi do të ulet në çmim. Këtu përsëri e keni fituar edhe në qoftë se aktivi vetëm bie vetëm nga një tik-tak.
  • Çmimin e ofertës është maksimale çmimin që një blerës ose blerësit janë të gatshëm të paguajnë për një aktivi. Çmimi i kërkuar është shuma minimale e një shitësi ose shitësit janë të gatshëm të marrin për një aktivi. Një tregtar ose një transaksion rezultatet e kur të dy bien dakord për një çmim të.

  how_to_trade_binary_options_pic3

 • E kupton se krijuesit e tregut të përcaktuar ofertën dhe të kërkojë çmimet. Krijuesit e tregut – ose një personi ose shtëpi brokerimi/banka – vështrim në shumë variablave për të vendosur nëse ata besojnë se propozimi do të jetë i vërtetë ose i rremë dhe jemi mjaft të sigurt se ata janë në anën fituese.

  • Nëse e ofertës dhe të kërkojë janë në sërën e $85 dhe $89, respektivisht, krijuesit e tregut janë duke supozuar ka një probabilitet të lartë se propozimi do të rezultojë në një po.
  • Nëse e ofertës dhe të kërkojë janë pranë (afër) $50, kjo është thënë: "ata nuk janë të sigurt.
  • Nëse e ofertës dhe të kërkojë janë më shumë si $10 dhe $15, ata janë treguar ata mendojnë se përgjigjja do të jetë jo.

  how_to_trade_binary_options_pic4

 • E kuptoj që ju nuk bëni vet aktivi. Opsionet Binary tregtare thjesht përfshin spekulime për çmimin e aktivit bazë. Kjo nuk do të thotë se ju vetë asetit tv. Për shembull, kur ju blini një binary options kontratës që ju nuk e aksioneve vet në Google, ose të zotërojë një sasi të caktuar të arit.

how_to_trade_binary_options_pic5

 • Të njohë rrezikun dhe të shpërblejë në lidhje me opsionet e tjera tregtare. Kur tregtare në opsione binare, fitimi ose humbja është e fiksuar në $100 për opsionet e kontratës. Në përgjithësi mundësitë tregtare, e njëjta nuk është e vërtetë. Por kjo vetëm nuk ka llogari për ndryshim. Në mundësitë tregtare, një ka për të llogaritur drejtimin e çmimeve siç është kërkuar në opsione binare tregtare dhe madhësinë e çmimit të lëvizur.
  • Kështu në opsione binare tregtare nuk është më e sigurt shpërblim dhe mbuluar rrezikun. Tuaj fitim ose humbje nuk është e përcaktuar nga çmimi i aktivit bazë në kohën e skadimit si ajo është me opsione të tjera.


Pjesë 2

Të Ushtrojnë Opsionet

how_to_trade_binary_options_pic6Të mësuar në lidhje me ushtrimin e opsioneve. Ka dy lloje të binare të ushtrojnë opsionet: stilit Amerikan dhe Evropian stil. Stilit amerikan opsionet mund të ushtrohet (ose u vendosën) në çdo kohë para skadimit të. Evropiane-style opsionet mund të ushtrohet vetëm në datën e skadimit ose të fundit të biznesit ditë para skadimit. Me të dy ne binare tregtare, ju mund ta ndryshoni pozicionin tuaj në qoftë se ju mendoni tuaj fillestar përgjigje për propozimi do të jetë i gabuar në momentin e skadimit të një) prerë humbjet tuaja ose b) bllokohet në fillim fitim.


how_to_trade_binary_options_pic7

 • E dini tre ligjore opsionet binare kontratës tregjet në U. S. Për shkak të përhapur mashtrimi që përfshin opsione binare tregtare në Internet-bazuar platforma, U. S. Futures Trading Komisionit të miratuar tre tregjet ose të shkëmbimeve për opsionet binare tregtare: Nadex, Bordi Chicago Options Exchange dhe Cantor Këmbimit.
 • Ju mund të bëni të drejtpërdrejtë tregton në çdo. Secili ka e vet, shumë rregulla të veçanta. Sigurohuni që ju të lexoni tyre të parë.

how_to_trade_binary_options_pic8

 • Të marrë masa për të shmangur ballafaqimin me mashtruese operacionet. Shumë nga opsionet binare tregtare tregu operon online, dhe shumë nuk janë në përputhje me U. S. rregullore. Ajo është e rekomanduar që ju të bëni të mëposhtmet para tregtare me subjekte të tjera se tre shkëmbimeve.
  • Kontrolloni për të parë nëse platforma e ka regjistruar me të Letrave me vlerë dhe Exchange Commission (SEC) duke kontrolluar e saj Elektronike në Mbledhjen e të Dhënave, Analiza, dhe sistem të Kthyeshëm (EDGAR), të cilat ju mund të hyni këtu: .
  • Të përcaktuar nëse platformë në vetvete është i regjistruar si një shkëmbim duke shikuar në faqen e internetit të KSHZ-së në shkëmbimet e vendosur këtu: .
  • Gjeni nëse platforma është një kontratë të caktuar të tregut duke kontrolluar U. S. Futures Trading e Komisionit (CFTC) lista këtu: .
  • Më në fund, kontrolloni regjistrimit të statusit dhe të kaluarën e çdo firmë financiare ose profesionale, duke kontrolluar këto dy faqet, Industrinë Financiare Autoriteti Rregullativ i BrokerCheck dhe CFTC e mashtrimit advisories:

how_to_trade_binary_options_pic9

 • E di ushtrimin e opsioneve dhe tarifat e çdo këmbimit. E CBOE përdor stil Evropian, dhe opsione mund të ushtrohet vetëm në të fundit ditë pune para datës së skadimit. Megjithatë, kjo ju lejon për të shitur apo blerë përsëri pozicionin tuaj para skadimit. Nadex përdor stil Amerikan, si ka Cantor Këmbimit. Secili prej tyre tarifat ndryshojnë si të gjitha, dhe kjo duhet të konsiderohet dhe të llogaritur para tregtare.

  • E Cantor Këmbimit nuk ka pagesë për tregti. Ai e bën përgjegjës $.90 për kontratë në zgjidhjen nëse ju jeni në të holla. Nuk ka asnjë pagesë në skadimin nëse ju jeni nga e para, dhe një $.45 përgjegjës në qoftë se ju jeni në të holla. Kjo do të thotë që ka pasur asnjë ndryshim në çmim, pra ju as nuk fiton as nuk humb.
  • Nadex akuzat si tregtare dhe zgjidhjen tarifat. Tregtare tarifat janë vlerësuar dy herë – herë të hapur dhe herë për të mbyllur një tregti. Ajo akuzat $.90 për kontratë deri në 10 kontratat; nuk ka pagesa për kontratën, pasi që, pra, gjithsej tuaj tregtare tarifa për çdo anë të tregtisë është mbuluar në $9.00. Ajo akuzat $.90 për zgjidhjen e kontratës (deri në 10) kjo është në të holla. Nuk ka pagesa në qoftë se ju jeni nga paratë.
  • E CBOE tarifat ndryshojnë. Shih skemë tarifore këtu:
  • Platformat e tjera që tregtia nëpërmjet këtyre shkëmbimeve pagesë, shumë, në përgjithësi, në krye të taksave çdo shkëmbyer akuza. Lexoni me gjobë shtypura me kujdes kur përdorni këto platforma.


Pjesë 3

Maksimizuar Fitimet Strategjike

how_to_trade_binary_options_pic10

 1. Të analizojë tregjet përmes analizës fundamentale. Në vija të përgjithshme, analizë thelbësore është studimi i të gjithë faktorët e jashtëm që mund të ndryshojë çmimin e një aktivi. Kjo duket në gjeo-politike të lajmeve si konfliktet, zgjedhjet, rritja e raporteve, punësimi, norma e interesit për ndryshimet, etj. për të, atëherë "udhëtim në tregun e lëvizjes" dhe shpresojmë fitim. Ajo kërkon hulumtime për leximin e lajmeve, duke studiuar ngjarjet botërore, duke e ditur prirje në tregjet ju jeni të tregtimit, dhe gjendjen reale në terren sa më shumë të jetë e mundur.
 • Për shembull, nëse ju jeni të tregtimit në lirimin e të dhënat e punësimit në Kanada, ju nuk mund të shkojnë jashtë nga parashikimet që do të, për shembull, rritet. Ju gjithashtu duhet të shikoni në llojet e punëve që janë shtuar, sa orë punëtorët vënë në, kush është marrjen e vendeve të punës, etj.
 • Këto do të ju ndihmojë të vlerësojë nëse çmimi i aktivit bazë – punësimi – ngrihet ose bie. Punësimi mund të rritet, por tregtare çmimi mund të shkojë poshtë për shkak të këtyre faktorëve të tjerë.

  how_to_trade_binary_options_pic11

  Përdorin analizë teknike. Analiza teknike përfshin përdorimin e mjeteve – zakonisht grafike listat – për të tërhequr së bashku statistikat mbi një) tendencat e tilla si i ri arrijë dhe lows për çështje të veçanta (rezervat, mallrave ose monedhave), b) shpejtësia në të cilën një pasuri e çmimit të ngrihet ose bie, cila përfaqëson vrull, c) vëllimi dhe numri i të dy në rënie dhe rritje të çështjeve, dhe d) nëse një aset është tregtare mbi ose nën mesatare, gjë e cila tregon paqëndrueshmëri.

  • Zakonisht ajo përfshin të kërkoni në këtë të gjithë nga një perspektivë historike për të bërë parashikime në lidhje me tendencat e ardhshme.
  • Themelor suppositions në analizat teknike janë: çmimi i një aseti është një pasqyrim i të gjithë ju duhet të dini për atë treg; çmimet lëvizin sipas trendeve; dhe historia përsërit veten.
  • Ajo’s shqetësuar me faktorë të brendshëm – të çmimeve dhe të performancës në të kaluarën.
  • Shikojeni New York Stock Exchange është paraprakisht-rënie gjerësia tregues, Krahun e Indeksit dhe Tregtar Afatshkurtër Indeksi i gjatë shqyrtimit të tregut të lëvizjes me kalimin e kohës.
  • Përdorimi i këtyre treguesve për tendencat e lartë dhe lows: Mesataret lëviz dhe SAR Alegorik (të ndaluar dhe të kundërt).
  • Të shqyrtojë Fuqinë Relative Indeksi (RSI), me Mall Channel Indeksi (CCI) dhe stochastics oscillators për të vlerësuar vrull.
  • Studimi Bollinger bands, devijimet standarde dhe Mesatarja e Vërtetë Varg tregues për njohuri mbi paqëndrueshmërinë.
  • Të analizojë Në Bilancin e Vëllimit të (OBV), e Chaikin Oshilator, dhe Shkalla e Ndryshimit të Vëllimit të (ROCV) tregues për vëllimi i tregut.

  how_to_trade_binary_options_pic12

  Të shqyrtojmë të sentimentit të tregut. Tregu mendim është zakonisht tregohet nga bullish sjellje, të tilla si blerja e thirrjes dhe mundësitë e shitjes të vënë opsionet. Ajo është gjithashtu e shprehur nga bearish sjellje, të tilla si blerja e vënë opsione ose shitjen mundësitë e thirrur. Llogaritjen e vë-për-thirrje raporti është një masë e tregut të ndjenjës. Për të llogaritur këtë, ndajeni vënë vëllim nga thirrja vëllimi.

  • Kur raporti është i ulët, ju keni një bearish tregut në të cilën njerëzit janë të frikësuar. Të lartë raportet tregojnë të kundërtën.
  • Të gjitha të mëdha të shkëmbimeve të publikojë tyre versionet e këtyre raporteve. Ata përqendrohen në kapital, indekset, shitjes me pakicë të aktivitetit dhe kështu me radhë.
  • Qëllimi juaj është për të gjetur raporti që vlen për të aktivit bazë jeni duke konsideruar tregtare dhe e përdorin atë për të drejtpërdrejta përgjigjen tuaj për propozimi.

  how_to_trade_binary_options_pic13

 • Nuhatje nga frika. Sepse njerëzit të largohen nga kur ata janë nervor, tregjet rënie më të shpejtë se ata të ngrihen. Shkëmbimet njohin këtë dhe madje të botojë paqëndrueshmëri të indekseve që ju mund të përdorni për të ndihmuar në vendimin tuaj-duke e bërë. Ju gjithashtu mund në të vërtetë të tregtisë binare paqëndrueshmëri opsionet në Bordi Chicago Options Exchange Indeksi i Rrezikshmërisë (VIX).

how_to_trade_binary_options_pic14

 • Tregtia në paqëndrueshmërinë. Sepse paqëndrueshmëri disqet e shitjes dhe çmimit të opsioneve dhe të tregtimit të aksioneve normalisht në një të paqëndrueshme të tregut është e rrezikshme, konsideroni opsionet binare tregtare në paqëndrueshmërinë e themelor të tregut.

  • Mënyra e parë është blerja apo shitja e një tregun e drejtimit në grevë çmimet që janë nga paratë. Kjo do të thotë se ata janë më të lirë. Nëse ju jeni blerësi dhe çmimin grevë – çmimi i aktivit bazë kur është opsion i blerë – është më e lartë në skadimin, ju fitoni. Nëse ju jeni një shitës dhe çmimin grevë është më poshtë në skadimin ju fitoni.
  • Mënyra e dytë është binare tregtare që janë në të holla në atë që ju besoni se do të mbetet një banesë të tregut. Kostoja fillestare do të jenë më shumë, por nëse parashikimi juaj është e saktë dhe tregu mbetet i sheshtë ju do të bëjë një fitim të vogël.

  how_to_trade_binary_options_pic15

 • Konsideroni të pyesni madhësia kur tregtare. Pyet madhësia është numri i kontratave për një aktivi që një treg krijues është ofruar për të shitur në të kërkoni çmimin. Tregu krijues mbush një klient’s qëllim me shkallën më të ulët të kërkoni çmimin për blen dhe ofertës më të lartë të çmimeve për shet.

  • Sa më i lartë të kërkojë përmasa më të mëdha, furnizimi i se aktivi nuk është se tregu krijues dëshiron të shesë.
  • Një pjesë të madhe të furnizimit do të thotë që ju mund të keni më shumë levave në të paguajnë një çmim më të ulët për opsionin e. Mos harroni, ju nuk keni për të paguar çmimi i kërkuar. Ju thjesht duhet të kalojë aktual i ofertës dhe shpresoj se kjo është e pëlqyer para ju jeni outbid.

  how_to_trade_binary_options_pic16

 • Merrni përparësi të trokas-off efekt. Kjo strategji është zakonisht të referuara si Trokas-Off Efekt ose Tërheqja e Tregut strategjia. Ajo është e bazuar në supozimin se lëvizja e një binar opsion do të ndikojë në një tjetër. Për shembull, historikisht çmimi i arit bie kur dollari amerikan (UCD) rritet, dhe USD ndikimet si monedhave të tjera renditen në treg. Detyra juaj është për të mësuar dhe për të monitoruar tregjet për këto korrelacionet e para vendosjes vënë ose telefononi.

  • Ai përdor të dyja analizë themelore dhe teknike për të përcaktuar tuaj të tregtisë dhe është konsideruar nga disa mënyra më efektive për të bërë para, kur opsione binare tregtare.

  how_to_trade_binary_options_pic17

  Gardh ekzistuese pozita. Blerja e binare opsionet në aksione që ju tashmë e vet, por mendoj se mund të bjerë në çmim pak mund të kompensuar humbjet në ato aksione nëse ata nuk, me të vërtetë, vjeshtë. Kjo nuk do të ju mbrojnë në qoftë se aksioneve ka rënë ndjeshëm. Ajo mund të ndihmojë edhe pse në qoftë se rënia ishte e vogël për të moderuar. Ju gjithashtu mund të të mbrojë në humbjen e binare pozita nga përdorimi i shkurtër-afat të skadimit binare të tilla si një pesë-minutësh binare. Vendosur një opsion në drejtimin e humbjes mund të ju ndihmojë të mblidhte tuaj tjera humbje për aq kohë sa aktivi vazhdon të lëvizin në drejtim të humbur.